dellu kirjutas:
Mitte sa ei pea talle ette keerama, vaid miks sa pead seal sõitma, näed ju kaugemalt kui kiiremini tuleb. Reastu juba enne ära. Paremalt poolt möödumist peetakse ju mujal maailmas ohtlikuks ja tihti keelatuks ka. Kui mina tahan sinust mööda saada pean minema paremalt ja siis uuesti vasakusse ritta tagasi näiteks. Seda aga keelab jälle liiklusseadus, ehk pidevalt rida vahetada möödumiseks pole samuti lubatud. Seega sisuliselt sunnid sa teist inimest tahlikult eeskirju rikkuma. Ma ei räägi ainult kiiremini sõitvatest, kellest keegi veel kiiremini sõidab vaid tihtipeale ei sõida paljud seal isegi lubatuga ja sorry seda saab paremas reas ka teha.
Miks ma ei sõida lasnamäe kanalis esimeses rea? Väga lihtsatel põhjustel.
1. Ma ei ole kohustatud asulasiseselt paremal rajal liiklema.
2. Ma ei kavatse sealt maha keerata
3. Minu liikumis kiirus jääb kusagile 80kmh kanti ja linnaliini bussid ja teised masinad, kes kanalisse sõidavad või lihtsalt aeglaselt paremal real kulgevad jäävad mulle jalgu ja peaksin nende pärast ikkagi vasakule reastuma.
4. Esimesel paremal real on reeglina bussi rööpad, kanalisatsiooniluugid ei ole asfaltiga ühel tasapinnal.
5. Kui ma sõidan lubatud kiirusest nõksa kiiremini siis mind tõesti ei huvita, et mingi tšurban individuaalset võidusõitu sooritab 90+kmh. Ning selle pärast ei hakka paremale reale ümber reastuma ja sellega omakorda häirima teisi normaalseid inimesi, kes minust paremal liiklevad. Ühe jobu pärast ma küll mõtetult tõmblema ei hakka.
Tõenäoliselt mõtlevad paljud sama moodi, kui kanalis sõidavad.