Sai siis ka üle pika aja ühe vanema sõidukiga tutvutud eesmärgiga see ühele inimesele osta.
Huvi pani tundma just kuulutuses loodud ilme autost ning hea hind.
Kuulutus:
http://www.auto24.ee/used/1164698Nagu näha, siis kuulutuses on ka mõned vead välja toodud ja midagi, mis autot kiidab
Tsiteeri:
esiklaasis mõrad kõrvalistuja pool , kesklukk jamab , all pmst uued suvekad
.
Helistasin ning auto pidi nii hea olema, et kellegile pole häbi näitama minna. Tekitas suure huvi, leppisin hinna kokku ja hakkasin Tallinnast Rapla poole sõitma. Polnud kaua aega mööda läinud, kui kokkulepitud kohta veereski üleskiidetud sõiduk, õigemini jõudis alguses kohale roolivõimu kigin ja siis sõiduk.
See-selleks, esimese asjana suunasin mobiilivalguse "pmst uutele suvekatele". Muidugi on tegemist suhtelise mõistega, kuid vähemalt mina 2mm rehvi, millel pool külge maha kulunud on, niimoodi ei tituleeriks.
"Kesklukk jamab" - Autoga lähemalt tutvudes selgus, et 1 tagumine uks ning 1 esimene uks ei avane(ei seest, ega väljast), lisaks töötas ainult üks elektriaken. Miks seda enne ei mainitud? Aga see ongi "kesklukk jamab"

. Keegi oli üritanud ka ise parandama hakata, kuid kõrvalistuja polster oli lahti unustatud.
Kuigi olin vaikselt juba lootust kaotamas, läksin igaksjuhuks ka proovisõidule, et leida midagi positiivset. Minu mälestused 528-st olid natuke erksam minek, tegelikult isegi 518-st. Automüüja muidugi teadis öelda, et kui pedaalil nõks ära käib, siis läheb paremini edasi, kuid 528 peaks ka ilma kick-downita edasi liikuma. Lisaks oli kiirendusel tunda häirivat vibra.
Kui auto valguse kätte sai pargitud, selgus, et esitiivad, kapott on suhteliselt prostalt värvitud, probably tuimalt pintsliga. Arvatavasti on Läti M-paketi stange ka sinna peale avariid sattunud.
"esiklaasis mõrad kõrvalistuja pool" - Praktiliselt terve esiklaas oli ämblikus.
Peale autoga tutvumist oli automüüja endiselt seisukohal, et tegemist on väga heas korras autoga. Kui ütlesin, et kokkulepitud hinnaga ma seda autot kindlasti ei osta, siis öeldi mulle head aega ja sõideti kummivilinal minema - niipalju kui sellises seisukorras auto seda üldse võimaldas.
Kokkuvõte: Heade lisadega auto, st. endine auto. Sobiks hästi varuosadeks, veljed ja istmete elektri toimimine on täitsa korralikud.
Kui keegi hakkab nüüd seletama, et hind on üli hea ja ma ilma põhjuseta vigade pärast norin, siis minge vaadake enne ise "auto" üle. Kõiki vigu ma enda põgusal ülevaatusel kindlasti ei avastanud.