Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 18:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:04 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:

Mille kuradi pärast ei ole enamus autodel porilapatseid?

maru haige jutt.
Mille kuradi pärast sul autos telekat pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:20 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Äkki hoiad normaalset pikkivahet? On lapakas v mitte, pori lendab enivei.

Hoian alati 2-3 autopikkust eessõitvaga vahet. Vahel isegi rohkem.

TMF kirjutas:
maru haige jutt.
Mille kuradi pärast sul autos telekat pole?

Telekas ootab hetkel paigaldamist :D ei ole viimasel ajal töö, kooli ja tenni kõrvalt aega leidnud

Igal juhul on minu arvamus see, et porilapakad muudavad sodi lendlemist vähemaks. Ja nagu ütlesin ka eelnevalt - lugu on teine igasugu madaldatud ning muidu erilistel masinatel, millel nende kasutamine on raskendatud, või ei sobi. Originaallapatsite hind ei ole ka nii kõrge, et peaks paela kaela panema. Ja Berlingod jms truud tööloomad ei ole just sellised autod, milledel kasutamine neid koledamaks muudab. Samas kaasliiklejate jaoks oleks see parem.
Siiani kõikidel autodel, mis minu kasutuses olnud, on olnud orig. lapakad, mis on piisavalt diskreetselt väiksed, aga samas vähendavad pori lendlemist. Ei näe ka hetkel põhjust, miks mu Civicul neid olema ei peaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:23 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Tegelikult ju levitad külajutte. Keegi "kindel allikas" rääkis sulle ja sina kirjutad sellest foorumis.
Sain ma õieti aru, et põhikooli tüdrukud tegid grupikat ja neile tehti rivi? Või olid sina alles siis põhikoolis, kui mehed olid tagatoas?
Igaljuhul sinu episoodidest võib välja lugeda, et ise jäid ilma? Aga miks sellest foorumis pasundada?

"Kindel allikas"- usaldusväärsed inimesed, kelle jutus ei pea kahtlema. Mõnel sellisel peol olen ise ka viibinud, kuid tagatoas toimuvast siiski ei ole osa võtnud. Eelistan midagi kvaliteetsemat ja puhtamat!
Põhikooli aeg olid ikka omaealised inimesed ja neid juhtumeid oli mitmeid erinevaid, mis toimusid nädalavahetustel. Tüdrukud kellega nii juhtus, olid alati samad :D Jutt on üldine, neid rivi asju on juhtunud alates põhikooli lõpust kuni.... Viimased 5 aastat on siiski rahulik elu, sai loobutud läbudest ja sellisest seltskonnast. Elus edasijõudmist nad ei soodusta.

See kirjutis tuli näitamaks seda, et naine kes magab aastas näiteks 10 erineva mehega, ei ole veel lõdva kummiga või lihtsalt ärakasutatav. Kurb on kuulda kuidas sõimatakse naisi litsideks. Põhjus- ei saanud ise kätte!

Liiga lihtsalt arvustatakse naisi, mõtlemata/teadmata mis toimub pidudel, kuhu enamus ei jõua oma elus kunagi.

Teema lõpetuseks ütleks nii: Minu tuttavad naised eelistavad enamasti ühte ja kindlat meest pikaks pikaks ajaks. Paraku meelitavaid sõnu ja ilusaid kingitusi tegev mees osutub inimeseks, kes jätab "pidurdusjäljed" üllatuseks, ei saa aru miks naine ei ole 2 nädalajooksul prügi ära viinud, miks naine tema määrdunud pesu ei taha pesukorvi panna. Ja see elu jätkub ka nii, kui sõbrad/sõbrannad küll tulevad.... See on Eesti Mees, kes on tegija virtuaalmaailmas vaenlasi tappes.

issanda loomaaed on ikka kirju nagu ka selle foorumi kasutajad. Kes torkab hanguga kasse surnuks ja loobib neid lõkesse, kes teevad 14-15 aastaste lastele rivi ja osaleb nendega grupikates.
Tundub, et vanasti oli siin foorumis tõesti õhk puhtam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:36 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:

issanda loomaaed on ikka kirju nagu ka selle foorumi kasutajad. Kes torkab hanguga kasse surnuks ja loobib neid lõkesse, kes teevad 14-15 aastaste lastele rivi ja osaleb nendega grupikates.

Viitsiksid sa korralikult MDB postituse läbi lugeda, saaksid ehk aru, et ka tema oli tol ajal põhikoolieas. Sellistes "pidudes" pole midagi imelikku. Olen ka ise sellistel üritustel osalenud ja pigem ajab naerma, kui keegi eitab, et sellised asjad võimalikud võiksid olla. Jutt, et "ei saa, pole võimalik, pole olnud" kuulub pigem selliste seltsimeeste suhu, kes kodus matemaatikat tuupisid ajal, mil ülejäänud klassivennad klassiõdedele kuskil korteriläbul korralikku rivi tegid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:45 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Viitsiksid sa korralikult MDB postituse läbi lugeda, saaksid ehk aru, et ka tema oli tol ajal põhikoolieas. Sellistes "pidudes" pole midagi imelikku. Olen ka ise sellistel üritustel osalenud ja pigem ajab naerma, kui keegi eitab, et sellised asjad võimalikud võiksid olla. Jutt, et "ei saa, pole võimalik, pole olnud" kuulub pigem selliste seltsimeeste suhu, kes kodus matemaatikat tuupisid ajal, mil ülejäänud klassivennad klassiõdedele kuskil korteriläbul korralikku rivi tegid.

ega see ka eriti parem variant ei ole kui 14-15 aastased omaealistele rivi teevad. Minu ajal otsiti 9 klassis alles omale pruuti, kellele kohvikus jäätist välja teha.
Rivi võrdus sellel ajal grupiviisilise vägistamisega ja selle eest pandi lihtsalt vangi. Kinni pandi isegi need, kes teises toas samal ajal kartuli salatid sõid või ennast mällu olid joonud.
Tundub, et täna on see midagi mille üle peaks vist uhke olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 21:55 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:

ega see ka eriti parem variant ei ole kui 14-15 aastased omaealistele rivi teevad. Minu ajal otsiti 9 klassis alles omale pruuti, kellele kohvikus jäätist välja teha.
Rivi võrdus sellel ajal grupiviisilise vägistamisega ja selle eest pandi lihtsalt vangi. Kinni pandi isegi need, kes teises toas samal ajal kartuli salatid sõid või ennast mällu olid joonud.
Tundub, et täna on see midagi mille üle peaks vist uhke olema?

Ajad muutuvad lihtsalt. Mina olen 29 ja mäletan samas veel väga hästi aega, mil olin 14-15. Selles vanuses "lapsed" hakkavadki tänapäeval oma seksuaalsust avastama ja mina selles nüüd midagi halba ei näe. Eelmise sajandi 50-60ndatel aastatel sündinutele võib see küll paras shokk olla, aga tuleb harjuda ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:02 
Kasutaja avatar

Mida teemat juba mitu päeva? :D aga palju muidu 7+7 on? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:04 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Miks uhke? Aga millal see "Sinu ajal" siis oli? Minu ajal (80ndatel) oli nii nagu praegugi, kogu poiste kari keerles vaid nende väheste lõdva püksikummiga tüdrukute ümber, kellega siis omavahel suguhaigusi vahetati. Kõige suuremad jutumehed olid nagu ikka need, kel kah ühe korra õnnestus sinna seltskonda end sisse pressida. Oma kogemused jätaksin oma teada.

Ma ei viitsinud oma postitust üleliia pikaks venitada, aga olen minagi kuulnud, et ka vanasti käis elu samamoodi. Tol ajal lihtsalt ei räägitud sellest nõnda avalikult. Võib-olla oli üheks põhjuseks see ison.ts väljapakutud krimka selliste asjade puhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:19 
Kasutaja avatar

Aga saage kokku ja tehke omavahel rivi. Siis on vaidlusel lõpp.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:21 
Kasutaja avatar

oraaalB kirjutas:

Sa oma naist laenad meie kokkusaamisele, siis on mõeldav :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:25 

G4S on vist otse skeitpargist endale töölise võtnud, kes täna k-rautas "turvamees" oli.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 22:26 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
oraaalB kirjutas:

Sa oma naist laenad meie kokkusaamisele, siis on mõeldav :D

Kahjuks poissmees.
Aga juhtus see, et lumi on maas ja nelikuga on ikka.....ai kurja kui mõnus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:22 

Jarlis kirjutas:
Naisega käime pidudel alati koos ja terve aja ripume teineteisel lihtsalt kaelas. Kui oled siiski kellegiga suhtes ja teema on tõsine, siis peaks olema isegi täis peagq nii palju oidu peas, et ei lähe võõrast varandust nühkima. Ma olen küll noor, aga võibolla vanamoeline, PÜHENDUNUD ÜHELE KONKREETSELE. Lisaks ma pole ka vägivaldne inimene ja olen väga külma närviga, aga kui keegi peaks mu naist kasvõi käperdama, läheb auto pagasnikust käiku 34 tolline alumiinium "pulk".

siiski ole enne 139% kindel et see pulk sul endal kuhugi minema ei hakka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:23 

nojah esimesed 3 kuud viitsid jah oma naisega kuskil nurgas ameleda aga peale viite aastat ei taha koos peol isegi rääkida enam :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:32 
Kasutaja avatar

Vanasti olid teatud mehed kapis, sest selle eest oleks VIST vangi pandud.

Aastaid tagasi(umbes 2000-2002 aastal) majutati mind korterisse, mis täitis suvila eesmärki. Kuulus see 20 aastase noormehe emale, kes siis võis olla... sellises vanuses... Lauasahtlist leidsin mustvalged fotod, ehk ka aastatest 80.... Ja mis oli pildil...
Põrand, sein oli tervenisti kaetud kahhelplaatidega(suurköök või tapamaja). Seal oli suur roostevabast laud, millel lamas selle noormehe ema, jalad laiali, kaks meest rõõmsalt kõrval seismas/askeldamas...
Vanasti... :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis