ison.ts kirjutas:
Tegelikult ju levitad külajutte. Keegi "kindel allikas" rääkis sulle ja sina kirjutad sellest foorumis.
Sain ma õieti aru, et põhikooli tüdrukud tegid grupikat ja neile tehti rivi? Või olid sina alles siis põhikoolis, kui mehed olid tagatoas?
Igaljuhul sinu episoodidest võib välja lugeda, et ise jäid ilma? Aga miks sellest foorumis pasundada?
"Kindel allikas"- usaldusväärsed inimesed, kelle jutus ei pea kahtlema. Mõnel sellisel peol olen ise ka viibinud, kuid tagatoas toimuvast siiski ei ole osa võtnud. Eelistan midagi kvaliteetsemat ja puhtamat!
Põhikooli aeg olid ikka omaealised inimesed ja neid juhtumeid oli mitmeid erinevaid, mis toimusid nädalavahetustel. Tüdrukud kellega nii juhtus, olid alati samad

Jutt on üldine, neid rivi asju on juhtunud alates põhikooli lõpust kuni.... Viimased 5 aastat on siiski rahulik elu, sai loobutud läbudest ja sellisest seltskonnast. Elus edasijõudmist nad ei soodusta.
See kirjutis tuli näitamaks seda, et naine kes magab aastas näiteks 10 erineva mehega, ei ole veel lõdva kummiga või lihtsalt ärakasutatav. Kurb on kuulda kuidas sõimatakse naisi litsideks. Põhjus- ei saanud ise kätte!
Liiga lihtsalt arvustatakse naisi, mõtlemata/teadmata mis toimub pidudel, kuhu enamus ei jõua oma elus kunagi.
Teema lõpetuseks ütleks nii: Minu tuttavad naised eelistavad enamasti ühte ja kindlat meest pikaks pikaks ajaks. Paraku meelitavaid sõnu ja ilusaid kingitusi tegev mees osutub inimeseks, kes jätab "pidurdusjäljed" üllatuseks, ei saa aru miks naine ei ole 2 nädalajooksul prügi ära viinud, miks naine tema määrdunud pesu ei taha pesukorvi panna. Ja see elu jätkub ka nii, kui sõbrad/sõbrannad küll tulevad.... See on Eesti Mees, kes on tegija virtuaalmaailmas vaenlasi tappes.
issanda loomaaed on ikka kirju nagu ka selle foorumi kasutajad. Kes torkab hanguga kasse surnuks ja loobib neid lõkesse, kes teevad 14-15 aastaste lastele rivi ja osaleb nendega grupikates.
Tundub, et vanasti oli siin foorumis tõesti õhk puhtam.