Vapper kirjutas:
Tulin ka linnast kus teed enamuses lükkamata ja teed katab lumelöga. Kuna lugesin siin just seda STS teemas kohalminekut vms esiveoline ja kw värk, siis näiteks sattusin kõrvuti eekolmkendüheksaga Sõbra Selveri juures ja kui roheline tuli siis mina üritasin kõigepealt liikuma saada nii, et rattaid ringi ei ajaks. Oli näha, et bemm tahaks lennata aga ainuke mis ta tegi, oli tühja kaapimine. Ma sain hoo ikka sisse ja järjest kõike kõrgemale laduda kui ta seal hoogu kaapis. Igatahes minu 92kw esiveoline ja tema mai-tea-palju-sellel-3.0d-kilowatte-on võistluses jäi ta alla. Ei tea mis jama aetakse, et ükkõik palju kw esiveolisel on, et jääb alla ikka. Linnapeal näha kuidas need tagavedused ei saa vedama kohalt ning ka reastumisega on neil probleeme. Liputavad saba seal. Esiveoga võib ikka küllaltki tuimalt valli sisse lennata ja ära reastuda. Ma proovisin seda. Üks mersu ei suutnud olematult kallakult hoogu saada et vasakpööret teha. Lõppes sellega, et tagurdas ja lähenes ristmikule väikese hooga ja siis rammis ennast valli sisse ja siis ootas tagaotsa järgi.
Oh god, why?
oleks võrus ka lumelöga(loe: oleks keegi teid hooldanud) siis oleks asi vast paras lust olnud, aga siin oli nii, et teed lükkamata ja soolamata(viimane tegu oleks muidugi mõttetu, kuna momentaalselt oleks sinna lumi peale sadanud).
Endal ka just sõitis natuke aega ees chrisler 300c? ( see kamassininaga) mis oli tagaveoline ja mul hakkas lausa naljakas, kuidas ta kraapis, aga ristmikult minema saamine oli tal väga vaevaline. Õnneks oli seal roolis normaalne autojuht, kes minu tulemist nähes teeäärde tõmbas ja ilusti mööda laskis. Peeglitest oli näha, kuidas ta ikka kaugemale ja kaugemale silmapiirile kadus.
Talvel müttamiseks parim ikkagi nelikvedu, siis tuleb esivedu ja halvim läbivus siiski tagaveol. Tagaveo ja nelikuga muidugi funni faktor palju suurem, kui esiveoga, aga mina olen siiski rahul oma esiveolise suksuga.