Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 29.11.2012 20:41 

Endal mul mb c180 (1350 tühikaaluga), kuid täna proovisin audi 100(94.a 2.0E) esivedu, mis oli nagu tank võrreldes minu kergkaalasega millel iga kurvi peal kergelt gaasi andes juba rool risti. Kindlasti ma nüüd ei taha endale esivedu :D Tagavedu ikka rohkem fun

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 20:51 

Muidu kõik hea, kui keegi lund lükkaks :D
Tegin platsi puhtaks, oma 1h läks ja tagasi toa juurde tulles oli juba mingi 3-5cm maas....
Kerge spinn sai samuti visatud suvekadega ( tuli väga oodamatult ). Läksin kohe talvekaid alla keerama :D
Ilus on see ilm :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 21:18 

Mis seis ülemistel on , kannatab sõita või on juba mügarlikuks ja jäässe sõidetud ????

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 21:21 

Ring fm enne hõiskas, et kagu eestis sajab 22mm tunnis lund, ja no on ka päris kõva sadu :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 22:14 

Võrumaal teed ulme libedad. Feeling missugune. Teise auto kraavist väljatõmbamine võib osutuda suureks katsumuseks, kui sikutav auto libiseb lihtsalt kraavi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 22:39 
Kasutaja avatar

Nojah, siin lõuna pool on ilm ikka päris sitt, aga maal 30cm lume sees veel hätta ei jäänud, õnneks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 23:58 
Kasutaja avatar

M1k0 kirjutas:
Ring fm enne hõiskas, et kagu eestis sajab 22mm tunnis lund, ja no on ka päris kõva sadu :rokib

Sadu on jhm siinkandis praegu jube, mul kulus linnas tankimas käimiseks (8km üks ots) umbes 40 minutit :D Viienda käiguga polnud maantee peal midagi teha(võru-põlva mnt), kuna tee peal on kohati 30cm lund ja 20 oli tavaline. Minnes oli hea, sest mul vanamees sõitis ees ja tegi jälge, aga tagasitulles olin üksi, kuni mingi fking ford "K" (see pisike junn) mul ees hakkas 20-30kmh sõitma. Too ullike lasi muidugi vastassuuna vööndis ka, niiet mööda ma igaksjuhuks ei hakanud minema, sest kes tea, mis ta oleks teinud ja sel juhul oleks mina süüdi olnud. Linna minnes oli kiirus max60, sest mu kergkaaluline civic(990kg) ei kannatanud kiiremini sõita ja põhi oli kogu aeg lumes. Ja muidugi kirsiks tordil oli see, et kui ma auto olin koduhoovi ära parkinud, siis nägin, et sahk ajas just lume ära :D
Igatahes ei soovita kellelgi minna praegu välja sõitma ilma lumelabidatta ja mõistus võtke ka kindlasti kaasa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:09 
Kasutaja avatar

Tulin ka linnast kus teed enamuses lükkamata ja teed katab lumelöga. Kuna lugesin siin just seda STS teemas kohalminekut vms esiveoline ja kw värk, siis näiteks sattusin kõrvuti eekolmkendüheksaga Sõbra Selveri juures ja kui roheline tuli siis mina üritasin kõigepealt liikuma saada nii, et rattaid ringi ei ajaks. Oli näha, et bemm tahaks lennata aga ainuke mis ta tegi, oli tühja kaapimine. Ma sain hoo ikka sisse ja järjest kõike kõrgemale laduda kui ta seal hoogu kaapis. Igatahes minu 92kw esiveoline ja tema mai-tea-palju-sellel-3.0d-kilowatte-on võistluses jäi ta alla. Ei tea mis jama aetakse, et ükkõik palju kw esiveolisel on, et jääb alla ikka. Linnapeal näha kuidas need tagavedused ei saa vedama kohalt ning ka reastumisega on neil probleeme. Liputavad saba seal. Esiveoga võib ikka küllaltki tuimalt valli sisse lennata ja ära reastuda. Ma proovisin seda. Üks mersu ei suutnud olematult kallakult hoogu saada et vasakpööret teha. Lõppes sellega, et tagurdas ja lähenes ristmikule väikese hooga ja siis rammis ennast valli sisse ja siis ootas tagaotsa järgi.
Oh god, why?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:11 
Kasutaja avatar

talvel asjad vähe teistmoodi,esiveolisel raskus vedava telje peal,mis teeb ikka palju paremaks libedaga läbivuse ja kohaltmineku.
rehvidest ka oleneb väga palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:12 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
talvel asjad vähe teistmoodi,esiveolisel raskus vedava telje peal,mis teeb ikka palju paremaks libedaga läbivuse ja kohaltmineku.

Oleneb täitsa. Mul on suurem raskus eespoool esisilda niiöelda. Ilusti otse koguaeg :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:16 

Huvitav kas Tallinna poole ka seda jagub või jäämegi lumest ilma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:18 

see kord jääte ilma... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:18 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Tulin ka linnast kus teed enamuses lükkamata ja teed katab lumelöga. Kuna lugesin siin just seda STS teemas kohalminekut vms esiveoline ja kw värk, siis näiteks sattusin kõrvuti eekolmkendüheksaga Sõbra Selveri juures ja kui roheline tuli siis mina üritasin kõigepealt liikuma saada nii, et rattaid ringi ei ajaks. Oli näha, et bemm tahaks lennata aga ainuke mis ta tegi, oli tühja kaapimine. Ma sain hoo ikka sisse ja järjest kõike kõrgemale laduda kui ta seal hoogu kaapis. Igatahes minu 92kw esiveoline ja tema mai-tea-palju-sellel-3.0d-kilowatte-on võistluses jäi ta alla. Ei tea mis jama aetakse, et ükkõik palju kw esiveolisel on, et jääb alla ikka. Linnapeal näha kuidas need tagavedused ei saa vedama kohalt ning ka reastumisega on neil probleeme. Liputavad saba seal. Esiveoga võib ikka küllaltki tuimalt valli sisse lennata ja ära reastuda. Ma proovisin seda. Üks mersu ei suutnud olematult kallakult hoogu saada et vasakpööret teha. Lõppes sellega, et tagurdas ja lähenes ristmikule väikese hooga ja siis rammis ennast valli sisse ja siis ootas tagaotsa järgi.
Oh god, why?

oleks võrus ka lumelöga(loe: oleks keegi teid hooldanud) siis oleks asi vast paras lust olnud, aga siin oli nii, et teed lükkamata ja soolamata(viimane tegu oleks muidugi mõttetu, kuna momentaalselt oleks sinna lumi peale sadanud).
Endal ka just sõitis natuke aega ees chrisler 300c? ( see kamassininaga) mis oli tagaveoline ja mul hakkas lausa naljakas, kuidas ta kraapis, aga ristmikult minema saamine oli tal väga vaevaline. Õnneks oli seal roolis normaalne autojuht, kes minu tulemist nähes teeäärde tõmbas ja ilusti mööda laskis. Peeglitest oli näha, kuidas ta ikka kaugemale ja kaugemale silmapiirile kadus.
Talvel müttamiseks parim ikkagi nelikvedu, siis tuleb esivedu ja halvim läbivus siiski tagaveol. Tagaveo ja nelikuga muidugi funni faktor palju suurem, kui esiveoga, aga mina olen siiski rahul oma esiveolise suksuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:19 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
fedja. kirjutas:

Oleneb täitsa. Mul on suurem raskus eespoool esisilda niiöelda. Ilusti otse koguaeg :D

aga siiski kõvasti rohkem telje peal,kui tagaveolisel:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.11.2012 00:20 
Kasutaja avatar

Ennem külgees , kui külg sees :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis