MDB kirjutas:
Kusagilt on meeldejäänud, et pimedal ajal liikumisel on autotuledele määratud nõuded, kui kaugele peavad valgustama...
Näita mulle palun mingit seadust või direktiivi mis su juttu tõendab, st ma ei ütle, et su jutt on vale, aga niikaua kuni sul mingit seaduslikku alust sellele ei ole, siis ei tähenda see midagi.
ison.ts kirjutas:
MDB kirjutas:
Loe: Ei meeldi need pimedal ajal parktuledega sõitjad. Alles hiljuti oli juhus, kus vastutulev auto oli tõusutaga ja viimasel hetkel alles nägin udutulesid. Mis oleks juhtunud siis, kui oleks möödasõidule läinud? Ja see tõus oli veel väga väike!
+1. Praegusel ajal ei näe ned isegi päevasel ajal kui ristmikule välja sõidad. Ühele sellisele liikuvale lumehangele oleks üleeile küljelt sisse sõtnud. Oleksid tuled kusagilt välja paistnud siis oeks vahest märganud.
Pakun, et suveks saab liiklusseadus mingi täienduse udukate kasutamise kohta. Liiga palju targutamst sellel teemal juba.
Vaadake ma ei ole mitte kuskil vaielnud selle otstarbekuse üle. Ma ei oleks seda juttu siia kirjutanud kui politseinik oleks tulnud ja öelnud: "teie udutuled ei valgusta piisavalt, palun lülitage lähitulede peale ümber." Tema aga tuli konkreetselt selle jutuga, et seaduse järgi on keelatud sõita udu- ja parktuli pimedas ja vaidles vastu ka peale seaduse ette lugemist.