Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 10.12.2012 01:33 

Teema "Teede ja tänavate olukord" peaks olemas olema juba jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 02:25 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Blacku kirjutas:
Sina tahad sõita jää peal 20km/h, mina tahan sõita asfaldi peal 50km/h ilma hirmuta, et keegi mulle kurvis või pidurdades sisse sajab. Jäätõrje on täiesti normaalne ning vajalik tegevus.

Talvel ongi jää ja lumi, see on muide täiesti normaalne! Just sellepärast nõutakse ka talverehve, kuigi vene ajal sõitsime ju täiesti slikkidega kogu talve ja isegi natuke suuremate kiirustega kui praegu. St mul on raske võtta tõsiselt seda "sina tahad sõita jää peal 20km/h", sest kui oskused ja auto tehniline komplektsus seda ei võimalda, on probleem juhis (kes tuleks liiklusest kõrvaldada ja load ära võtta), mitte teeoludes või tema tahtmises liiklust pidurdada. See 20-ga talvel sõitmine on sama jabur kui Sinu soov sõita talvel puhtal asfaldil. Libedusetõrje on loomulikult normaalne, aga piisaks täiesti libeduse tõrjest ega ole vaja võidelda keemia abil terve aastaaja vastu. See praegune laussoolatamine on natuke liiga kulukas riigi jaoks, kes loeb raha ja võiks suunata seda veidi vajalikumatesse kohtadesse. Ka seesama autokerede roostetamine on üks neist kuludest, mida näiteks kreeklastel ei ole, kuid riigi tasandil me vähendame mõttetu töö tegemisega riigi enda konkurentsivõimet (need töökäed saaks selle asemel toota midagi kasulikku ekspordiks ja uutele autodele kuluva raha suunaks inimesed muidu riigi sisetarbimisse). Kui oleksime veel rikkamad, võiks panna ju teedesse "põrandakütte" :D

Kui linnas on soolalaga täis asfalt (mis pidevalt ka esiklaasi määrib), kuid linnast välja minnes on järsku libe... kas selline pidev ja ootamatu olude muutumine on ikka kõige ohutum? Pange tähele, ka siin foorumis räägivad paljud mingist müstilisest mustast jääst olukorras, kus oli tegemist täiesti tavalise jääga, mille äratundmist võiks eeldada kõigilt, kes liikluses osalevad.

Tahaks ka ilma soolata liigelda. Seda et normaalse kiirusega enam liigelda ei saa, seda ei ütleks. Sai eile maakandis käidud (korraldatakse nendel teedel rallisi, sest on väga kurvilised ja ettearvamatud, väga palju väljasõite olnud, igas kurvis pm keegi matsu pannud :D ). Sool seal puudub ja teid lükkavad kohalikud traktorimehed. Teed ilusti valged ja lumi krõbiseb jalge all. Sai kaasreisijana i30ga poes käidud 10 km kaugusel ja täiesti hull mis tempoga, juht oskas sõita ka, auto oli nagu liimitud tee külge. Ei pidanud muretsema et võib teelt välja panna. Samas minu auto käis reedel seal 2 korda kraavis sittade lamellidega.

Kõige hullemini häirib see must pori-lumi. Tänavad on piltlikult öeldes rõvedad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 03:20 
Kasutaja avatar

feisspuuki soola vastu võitlema!!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 03:35 
Kasutaja avatar

Võideldaksegi :D Kahjuks pole sellel laikimisel-sheerimisel mingit jumet.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 05:26 
Kasutaja avatar

Offline veljevargusel on 3x rohkem sheerimist :D :D

...aga üldiselt olen mina tänavuse lumekoristusega igati rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 13:36 

Et siis kuidas autosid lõhkuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 15:33 
Kasutaja avatar

sul youtubis veel häid videosid :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 18:07 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Mu jumalast savi, kas panevad soolalahust või mitte. Kui panevad siis järelikult on vaja. Seda õpetatakse isegi koolis. Kuna ise ei ole pädev miinuseid välja tooma siis kobise ka. Ükski masin sellest soolast kätte ära pole mädanenud samuti.
Ma olen nii rikas, teenin s!taks pappi ja jaksan osta nii uusi autosid, et mul on täiesti savi, et vaesemate inimeste vanad autod neile kätte ära roostetavad ja perele parema elu võimaldamise asemel hoopis uut autot oma väikese palga eest välja peavad teenima. Kas selline suhtumine ei ole natuke küüniline?

Kärsaga nõus, ja kaudselt toetab seda vandenõu moodi asja ka Siim Kallase ettepanek; et vanemad autod peaks iga kuue kuu tagant TÜVis käima. See oli isegi sakslaste jaoks liig. :think :bs Selle asja lobistamiseks võis päris kena klots ämma kappi ilmuda.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 18:51 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Mu jumalast savi, kas panevad soolalahust või mitte. Kui panevad siis järelikult on vaja. Seda õpetatakse isegi koolis. Kuna ise ei ole pädev miinuseid välja tooma siis kobise ka. Ükski masin sellest soolast kätte ära pole mädanenud samuti.
Ma olen nii rikas, teenin s!taks pappi ja jaksan osta nii uusi autosid, et mul on täiesti savi, et vaesemate inimeste vanad autod neile kätte ära roostetavad ja perele parema elu võimaldamise asemel hoopis uut autot oma väikese palga eest välja peavad teenima. Kas selline suhtumine ei ole natuke küüniline?

õuu s;ht, selle peale ma üldse ei mõelnud. Väga kürb muidugi ja kahju ka. Anna andeks mulle mu küünilisus. Ma tõesti ei mõelnud nende peale, kes peale igat soolast talve peavad omale uue samasuguse läbiroostetanud auto ostma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 19:06 

RocketBunny kirjutas:

Ilus kontrollitud drift, parasjagu, et välja ei sõidaks

Veel meeldis mulle siksi video, Tundub, et see sai räigelt piitsa suvel. A, ilus filter ka videol :) Kõik teised videod ka hullud, vaatasin kõik läbi!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 19:14 
Kasutaja avatar

instagrami fotoprofessionaalide lemmikfilter on seal videol kasutatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 19:35 
Kasutaja avatar

smiley kirjutas:
RocketBunny kirjutas:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0WUHuYAMZeg[youtube]

Ilus kontrollitud drift, parasjagu, et välja ei sõidaks

Veel meeldis mulle siksi video, Tundub, et see sai räigelt piitsa suvel. A, ilus filter ka videol :) Kõik teised videod ka hullud, vaatasin kõik läbi!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-WwnkzKxovs&list=UUXcSKb31cBuLvcrwPVlf3pQ&index=2[youtube]

Kaameramees võis pärast päris tolmune olla. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 20:59 

RocketBunny kirjutas:
Bumerid metsas külgees

Hea tune.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2012 23:11 
Kasutaja avatar

midagi lõhutud ei saanud,aga eelmise aasta mingi video siis: http://www.youtube.com/watch?v=3NFPvukx ... e=youtu.be

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2012 12:35 
Kasutaja avatar

Täna mõnusalt tuiskas ja sai korra soendus sõit ette võetud :D
Ühes kurvis läks nina võssa ja kinni jäin, ei aidanud nelkvedu kh hullemalt kraavi vajusin.
Õnneks kohaklik traktorist läks mööda bellakaga ja tiris välja mind :D
Pilt
Pilt

Viimati muutis kanemgi, 11.12.2012 16:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis