Polegi jõudnud vahepeal midagi autoga teha vms. ja lumi ka ära sulanud, seega võtsin täna kätte ja tõstsin auto ülesse. Vaadates autot põhjaalt ja mõeldes, mida teha, otsustasin, et eemaldan selle makrofleksi mis on kellegi targa poolt kunagi karpidesse lastud ning see kogus on kohutav, kui palju seda seal oli, see töö oli jube ja õudne, kahju oli kohe autole nii teha, aga nii parem ja saab lähiajal vanad karbid küljest lõigata ja uued asemele keevitada.
Lisan veel selle, et ma ei hakka varjama seda mis autoga toimub, räägin kõik ausalt ära. pole mõtet kokku luuletada igast plära mis autoga tegelikult ei toimu.
Igastahes kogu see pahn, mis sealt tuli, oli selline:

kuid see ei ole veel isegi kõige hullem, kõige hullem on see mis pärast karpidest alles jäi
Parema tagumise uksealune:

Parem karp tagumisest uksest ettepoole:

Parem tagumine karp küljepealt:

Vasaku tagumise uksealune:

Juhi uksealune:

Kaks kohta leidsin veel, mida oleks vaja keevitada.
Varuratta koht põhjaalt:

Ja
Kunde poolse tagaistuja jalgealune:

x
Ühesõnaga, tegemist on, aga ei midagi võimatut. Loodetavasti nädalavahetuseks tutikad karbid olemas ja saab hakata neid tegema. Kui aega ülejääb siis võtan ka need teised 2 kohta ette.
Vabandan piltide kvaliteedi pärast, need moblaga tehtud ja ei oska sellega veel häid pilte teha
Aga ma panen siis ka mõned uuemad pildid autost ülesse, ütlen kohe ära, et olukord on hullemaks läinud. Aga ei ole hullu, kevadel kui lumi sulanud plaanis kere korralikult ära teha, kui auto siis veel alles on

Üritasin seda tiiva auku varjata

Ärge kukkuge kritiseerima, sest ma teen veel selle auto kere korda
PS. kere ei ole minu süü läbi selline, see on ajapikku muutunud selliseks, sest keegi oli karbid makrot täis lasknud ja pahtlit kasutanud -.-