Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 17:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 119 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 318i 1992a. Meinuuu
PostitusPostitatud: 15.12.2012 14:31 
Kasutaja avatar

Paar spinni on ette tulnud kuid posti ega kraavi ma küll paugutanud pole. Niipalju seda sõiduoskust olen 7. aastaga omandanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 16:29 
Kasutaja avatar

mark001 kirjutas:
Mis teema sul juhipoolse küljeplekiga on ? Müügikuulutuses oli pirakas auk sees.

mis temaga ikka on? :D roostes nagu ikka :D ja see ei ole eriti "pirakas" auk see kuskil paar cm suur aint, pole midagi hullu :D

ja jätkuvalt, see ei ole enam ilu auto :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 16:31 
Kasutaja avatar

allan1 kirjutas:
blah blah blah.... ei tasu vaadata ainult avatari pilti ja kohe sellest omele järeldusi teha, sellega on omajagu külgees lastud.

Tegu on manuaal turbodislaga. Elektroonika abi saab maha võtta.

Ei oska muud öelda kui, et Uhke värk :D
PS: enamus diisel püssid on tänapäeval turboga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 16:31 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Paar spinni on ette tulnud kuid posti ega kraavi ma küll paugutanud pole. Niipalju seda sõiduoskust olen 7. aastaga omandanud.

Jahh, ma usun sind :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:06 

:D
Mul endal samasugune 1.8 e36 talvel funnimiseks. Võin öelda, et enamus kraaviskäigud on tulnud siis kui kiirus liiga suureks aetud ja autost suhteliselt ükskõik. Isikliku ja korraliku autoga nii hullu ei paneks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:12 
Kasutaja avatar

Oot, see on ju see murutraktori häälega ja räbala esistangega bemm, mis suht igapäevaselt Ülemistel "trenni" teeb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:15 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
:D
Mul endal samasugune 1.8 e36 talvel funnimiseks. Võin öelda, et enamus kraaviskäigud on tulnud siis kui kiirus liiga suureks aetud ja autost suhteliselt ükskõik. Isikliku ja korraliku autoga nii hullu ei paneks :)

nende kraavide kohta võin nii palju öelda, et esimene oli tingitud tänu lamell rehvidele ja ühele mulla vaole, mis lõi rehvi veljelt maha ning tulemus on pildil ;) äärekivi laks oli lihtsalt peidus äärekivi :D ja kolmas kraav oli käest ära läinud "Arab Drift" :D mõtlesin et proovin korra kitsa külavahe teel Arab-i aga jamhh, rohkem ei proovi :D pigem kuskil laia tee peal :D
Eks see auto ole jahh juba lihtsalt lõbutsemiseks :D ja nagunii plaanis osta omale varsti sigull mida ehitama hakata ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:15 
Kasutaja avatar

R4X kirjutas:
Oot, see on ju see murutraktori häälega ja räbala esistangega bemm, mis suht igapäevaselt Ülemistel "trenni" teeb :D

Jepp, mina see olen :D ma olen täna ka platsis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:36 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Selle kraavis käimisega on ikka selline lugu, et kui auto on kallis või hindad oma autot, siis sa sellega ülemeelikuks ei lähe ja kraavi või posti ei lähegi. Aga kui auto on ostetud selle eesmärgiga, et pulli teha ja kui sa eriline memmekas pole, siis pakub ju muret vaid see, kas keegi kraavist välja viitsib tõmmata. Kiirused kasvavad pidevalt ja eks ta kunagi ikka kraavi läheb.
Endalgi 1 selline auto, millest on täiesti pohui. Ja kui see hange või kraavi poole läheb, siis silm ka ei pilgu :D

Maja ette parkimine käib ka nii, et kui parkimiskohad täis on, siis hooga hange kuni rattad edasi ei vea :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2012 17:44 

enrico- kirjutas:
Selle kraavis käimisega on ikka selline lugu, et kui auto on kallis või hindad oma autot, siis sa sellega ülemeelikuks ei lähe ja kraavi või posti ei lähegi. Aga kui auto on ostetud selle eesmärgiga, et pulli teha ja kui sa eriline memmekas pole, siis pakub ju muret vaid see, kas keegi kraavist välja viitsib tõmmata. Kiirused kasvavad pidevalt ja eks ta kunagi ikka kraavi läheb.
Endalgi 1 selline auto, millest on täiesti pohui. Ja kui see hange või kraavi poole läheb, siis silm ka ei pilgu :D

Maja ette parkimine käib ka nii, et kui parkimiskohad täis on, siis hooga hange kuni rattad edasi ei vea :D

täpselt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 15:14 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
enrico- kirjutas:

täpselt :D

Jutt käiks nagu mustamäe korter maja ees parkimisest :D sest minagi pean pidevalt uusi parkimis kohti sisse sõitma, kuid mis järgmiseks õhtuks on mõne mölaka poolt ära võetud. ilgelt tahaks neile auto peale kirja jätta, et TEE ISE OMA PARKIMIS KOHT SA MUGAV INIMENE ! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2013 23:49 
Kasutaja avatar

Polegi jõudnud vahepeal midagi autoga teha vms. ja lumi ka ära sulanud, seega võtsin täna kätte ja tõstsin auto ülesse. Vaadates autot põhjaalt ja mõeldes, mida teha, otsustasin, et eemaldan selle makrofleksi mis on kellegi targa poolt kunagi karpidesse lastud ning see kogus on kohutav, kui palju seda seal oli, see töö oli jube ja õudne, kahju oli kohe autole nii teha, aga nii parem ja saab lähiajal vanad karbid küljest lõigata ja uued asemele keevitada.
Lisan veel selle, et ma ei hakka varjama seda mis autoga toimub, räägin kõik ausalt ära. pole mõtet kokku luuletada igast plära mis autoga tegelikult ei toimu.
Igastahes kogu see pahn, mis sealt tuli, oli selline:

Pilt

Pilt

kuid see ei ole veel isegi kõige hullem, kõige hullem on see mis pärast karpidest alles jäi :waah

Parema tagumise uksealune:
Pilt

Parem karp tagumisest uksest ettepoole:
Pilt

Parem tagumine karp küljepealt:
Pilt

Vasaku tagumise uksealune:
Pilt

Juhi uksealune:
Pilt

Kaks kohta leidsin veel, mida oleks vaja keevitada.

Varuratta koht põhjaalt:
Pilt

Ja

Kunde poolse tagaistuja jalgealune:
Piltx

Ühesõnaga, tegemist on, aga ei midagi võimatut. Loodetavasti nädalavahetuseks tutikad karbid olemas ja saab hakata neid tegema. Kui aega ülejääb siis võtan ka need teised 2 kohta ette.
Vabandan piltide kvaliteedi pärast, need moblaga tehtud ja ei oska sellega veel häid pilte teha :D

Aga ma panen siis ka mõned uuemad pildid autost ülesse, ütlen kohe ära, et olukord on hullemaks läinud. Aga ei ole hullu, kevadel kui lumi sulanud plaanis kere korralikult ära teha, kui auto siis veel alles on ;)

Pilt

Üritasin seda tiiva auku varjata :D
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Ärge kukkuge kritiseerima, sest ma teen veel selle auto kere korda ;)

PS. kere ei ole minu süü läbi selline, see on ajapikku muutunud selliseks, sest keegi oli karbid makrot täis lasknud ja pahtlit kasutanud -.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2013 23:55 

Mulle see teema meeldib, edu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2013 23:59 
Kasutaja avatar

Täiesti perses, mul kukkus karp lahti kui ma seda pilti nägin :D
Pilt

Aga no respekt, et keegi reaalselt tahab sellise kerega tegemist teha :D Mõtekuse üle pole kindlasti mõtet vaielda kuna siin on rohkem tegemise rõõm mitte mingisugune kasum mängus :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2013 00:02 
Kasutaja avatar

Kevin68 kirjutas:
Mulle see teema meeldib, edu :D

Mis mõttes meeldib ? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 119 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis