See juhtus suht väga ammu juba, mingi 8a tagasi kindlasti.. Jah, ma olen kindel, et ta ei olnud süüdi.. Õismäel kõik me pikalt elanud ja oskame silmad kinni ka siin sõita.. Ristmik oli täielikult elementaarne, avariisi juhtub suht tihti, kuna kaks laia teed ristuvad ning paljud ei tea et neil pole peatee, samas kohalikud teavad seda juba peast. Load juba 5a mul olnud ja peale seda olen koguaeg arvanud, et kui avarii teen ja süüdi olen, käin kõik vastase dokumendid ja seisundid üle ja kui avastan, et tal kindlustust või lube pole, siis virutan süü tema kaela
Kui asja reaalselt võtta siis tõesti kui ma näiteks teeksin tagasipõõret ja näiteks ei keeraks välja ning jääks teepeale risti seisma.. Kaugelt tuleks purumällaris vend ja paugutaks mulle sisse. Ma ei ole süüdi ju siis. Sama võib ka lubateta sõitmise kohta õelda, Mille pärast tal siis lube ei ole??? Äkki ei oska veel pidurdada??
See juhtum oli arutlusel meil veel mitmeid aastaid ja ma arvan enamus sõbrad mõtlevad seda siiamaani minu moodi.
Ma proovin siin veel eraldi vastata kasutaja KnX küsimusele..
Politsei tuligi kohale ja veeretas süü minu sõbra kaela.. Preagu kui järgi mõelda arvan, et kindlustus väga ei lugenudki siin, lubade mitte omamine mängis arvatavasti suuremat rolli.
(Esimeses tekstis unustasin viimasesse lausesse lisada lubade puudumine ka.)
Aga jah, neid seadusi ja arutelu siit lugedes, olen saanud vist nõks targemaks jälle.