Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 07.01.2013 09:36 
Kasutaja avatar

Mr47 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Moose kirjutas:
andres393 kirjutas:
No oleks mulle helistanud oleksid Opeliga koju saand :D

Näita autot ka mida vaatamas käisid.

Seda käis vaatamas :D
http://auto.motors24.ee/vehicles/378791 ... =price.ASC

Miks üldse peaks 350EURi maksev auto käima minema ja sõitma ? Selle rahaeest hea et üldse omal kerel püsti seisabki :D Või mõtlesite et lähete sinna, keerate süüdet ja sõidate suverehvidega vaikselt koju :D

Ma parem küsiksin su käest, et mis kuradi vahet sellel hinnal on, kui telefoni teel lubatakse, et peale suverehvide miski omal jõul Tallinnasse sõitmast ei takista?

Või sinuarust on normaalne, et kui hind on veidi alla tavalise, siis kaup kirjeldusele üldse vastama ei pea? :D

Kahjuks või õnneks annab sellise raha eest sõitvaid autosid osta küll, täitsa selliseid, mis võtmest isegi käima lähevad.

No kui aus olla, siis oli ikka 2 takistavat faktorit ju veel. Kindlustuse ja ülevaatuse puudumine. See et ta käima ei lähe võis ju ka müüjale üllatusena tulla, kui sara on tal nädalaid või kuid kuskil seisnud ja ise teise autoga sõidab (suverehvid, kindlustuse ja ülevaatuse puudumine sellele viitavad). Eks selliseid case ole teistelgi ette tulnud, et vahetult enne müüki mingi üllatus tuleb. Mul näiteks kunagi ühe autoga oli selline case, et lubasin ostjale talvekad enne alla panna ja siis üle anda. Olid eraldi velgedel ja hakkasin ise vahetama, aga tee või tina, aga tagumisi valusid alt ära ei saa. Noh nii jäigi siis, et ees 14" talvekad plekil ja taga 15" valud. Hakkasin siis rehvitöökoda otsima. Tunnen järsku, et autol enam üldse jõudu pole. 100 mõtet käis juba peast läbi, aga õnneks oli asi veojõukontrollis, mis vaatas et rattad käivad liiga erineva kiirusega ja hakkas asja parandama. Kui kõik talvekad alla sai oli jälle hästi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 10:31 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
Anvastasin, et androidile on saadaval selline app nagu "Sõiduki avalikud päringud" ehk siis nimi peaks kõik ütlema

Sonyl acro s il on ka sama asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 11:24 
Kasutaja avatar

dislavoss kirjutas:
El Presidente kirjutas:
Anvastasin, et androidile on saadaval selline app nagu "Sõiduki avalikud päringud" ehk siis nimi peaks kõik ütlema

Mis vahet mis telefon , apid on kõikidele ju samad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 11:28 

krss kirjutas:
pokemon kirjutas:
Üks kassiraisk jooksis ette, natuke üle aasta vana stange pilbasteks. :(

Teine kaotas elu või piinleb praegu külmas, Sinul aga stange katki, mõne streetraceri väärtushinnangud on ikka hästi paigas :rokib

Ei piinelnud, kuna tegu oli maanteekiirusega, siis koheselt surnuks. Oleks ta paigal püsinud(istus keskjoone peal) või sinna suunda hakanud liikuma, kuhu ta nina vaatas, mitte tagasi keeranud ja otse auto ette astunud, oleksime mõlemad õnnelikud, tema elus, minul stange terve.

Kuna mul tervislikult on kasside vastu allergia, siis no ausalt, ega kahju tõesti ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 11:43 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
krss kirjutas:
pokemon kirjutas:
Üks kassiraisk jooksis ette, natuke üle aasta vana stange pilbasteks. :(

Teine kaotas elu või piinleb praegu külmas, Sinul aga stange katki, mõne streetraceri väärtushinnangud on ikka hästi paigas :rokib

Ei piinelnud, kuna tegu oli maanteekiirusega, siis koheselt surnuks. Oleks ta paigal püsinud(istus keskjoone peal) või sinna suunda hakanud liikuma, kuhu ta nina vaatas, mitte tagasi keeranud ja otse auto ette astunud, oleksime mõlemad õnnelikud, tema elus, minul stange terve.

Kuna mul tervislikult on kasside vastu allergia, siis no ausalt, ega kahju tõesti ei ole.

Ma olen ka oma stange korra puruks sõitnud vastu streetracerit , stangest kahju polnud , streetreisserist samuti mitte , sest mul allergia sitaste ahvide vastu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:13 

killer666 kirjutas:
dislavoss kirjutas:
El Presidente kirjutas:

Mis vahet mis telefon , apid on kõikidele ju samad.

Kõik telefonid ei jookse Androidi peal. On veel olemas iOS, Windows Phone, Symbian, MeeGo..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:16 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Mr47 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Moose kirjutas:
andres393 kirjutas:

No kui aus olla, siis oli ikka 2 takistavat faktorit ju veel. Kindlustuse ja ülevaatuse puudumine. See et ta käima ei lähe võis ju ka müüjale üllatusena tulla, kui sara on tal nädalaid või kuid kuskil seisnud ja ise teise autoga sõidab (suverehvid, kindlustuse ja ülevaatuse puudumine sellele viitavad). Eks selliseid case ole teistelgi ette tulnud, et vahetult enne müüki mingi üllatus tuleb. Mul näiteks kunagi ühe autoga oli selline case, et lubasin ostjale talvekad enne alla panna ja siis üle anda. Olid eraldi velgedel ja hakkasin ise vahetama, aga tee või tina, aga tagumisi valusid alt ära ei saa. Noh nii jäigi siis, et ees 14" talvekad plekil ja taga 15" valud. Hakkasin siis rehvitöökoda otsima. Tunnen järsku, et autol enam üldse jõudu pole. 100 mõtet käis juba peast läbi, aga õnneks oli asi veojõukontrollis, mis vaatas et rattad käivad liiga erineva kiirusega ja hakkas asja parandama. Kui kõik talvekad alla sai oli jälle hästi.

Eelmine aasta sai märtsi kuus mindud üht Audi A6't vaatama, rahapakk kaasas. Olingi valmis auto kohe ära ostma, kui peaks korralik auto olema, kuna müüs töökaaslase tuttav ning töökaaslane soovitas, et oli ka paar autot tema käest ostnud ning polnud väga viga neil.
Samuti rääkis ka müüja telefonis, et auto üli korralik, tõi alguses endale jne jne jne. Ühesõnaga tavaline bla bla bla. Kuid piltide peal nägi tõesti korralik välja.
Samuti olid autol all suverehvid, puudus ülevaatus ja kindlustus.
24h enne minekut helistasin müüjale ette, et tulen, kuna oli tema palve, et helistaks ette. Teadsin, et seal lähedal on ülevaatuspunkt, ei muretsenud otseselt ülevaatuse puudumise pärast, aga küsisin ka selle kohta telefonis.
Müüja ütles selle peale, et pole probleemi, homme tuled, lähme koos ja näed oma silmaga, et auto läheb puhtalt läbi.
Kui järgmine päev jõudsin kokkulepitud ajal ülevaatuspunkti ette, nagu oli samuti kokku lepitud, ei olnud aga kirsipunast A6't kusagil. Kolmandal kõnel müüjale, sain ta kätte ning sain sellise huvitava vastuse, et eile olevat mingi üritus olnud ja tema pirital ning ei sa üldse täna tulla jne. Aga, et tal sõbraga räägitud, et mingu ma sinna platsile ning saan võtmed, et ise proovisõit teha ning ülevaatusel ära käies, saan hiljem selle 30€ tagasi. See oli siis esimene ohumärk.
Platsi poole minnes jäi silma, et auto seisab aia ääres, kapott üleval ja juhtmed küljes (2. märk)
Läksin tolle müüja sõbraga rääkima, ja oli tõesti lubatud mul ise sõitma minna. Lasin aga siiski temal alguses autot käivitada. Kolm korda käias, käima ei läinud. Siis ütles sellise toreda lause, et kütusenäidik ka nullis, et ta vaatab, kas tal kusagil kütust on. Tuli 5'se kanistriga tagasi, valas paaki ning auto läks lõpuks käima (3. märk)
Autot üle vaadates selgus, et piduri kettad olid nii kulunud, et ees kumasid juba õrnalt jahutusribid läbi. Kui õlikork sai maha võetud, oli mootor seest sellist kõntsa täis, et pole see mootor väga väga pikalt uut õli näinud. (4. märk)
Mõtlesin, et viin auto siiski ülevaatusele ja lasen üle vaadata, kui midagi märkimisväärset viga ei ole, mõtlen veel ostmise üle...
Sellegi poolest lasin tollel müüja sõbral sealt kohalt välja sõita, nii igaks juhuks, et pärast mind milleski süüdistada ei saaks ja auto ees oli päris arvestatav jääkühm.
Sellest kühmust see auto igal juhul üle ei tulnud, proovis, mis ta proovis. (5. märk)
Pärast seda jalutasin ma sealt minema.
Ja auto hind ei olnud mitte 350€, vaid 4000€.
Ehk, mis ma tahan selle romaani lõpuks öelda - On äärmiselt naiivne üldse mõelda, et kasutatud autot ostes saad müüja käest sulatõtt telefonis.
Müüjad räägivad alati kuud ja tähed kokku. Kuulasin ka tookord selle ilusa jutu ära, aga korrakski ei tekkinud mõtet, et saan ideaalses korras auto.
Selle Audi puhul oli muidugi veidi arusaamatu, et palub mul ette helistada, kui tulen ning 24h ei kontrolli kordagi, kas auto läheb käima ja oma kohalt välja sõidab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:16 
Kasutaja avatar

No said m6ttest aru, üks sõna jäi vahepealt puudu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:22 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
dellu kirjutas:
Mr47 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Moose kirjutas:
andres393 kirjutas:

Eelmine aasta sai märtsi kuus mindud üht Audi A6't vaatama, rahapakk kaasas. Olingi valmis auto kohe ära ostma, kui peaks korralik auto olema, kuna müüs töökaaslase tuttav ning töökaaslane soovitas, et oli ka paar autot tema käest ostnud ning polnud väga viga neil.
Samuti rääkis ka müüja telefonis, et auto üli korralik, tõi alguses endale jne jne jne. Ühesõnaga tavaline bla bla bla. Kuid piltide peal nägi tõesti korralik välja.
Samuti olid autol all suverehvid, puudus ülevaatus ja kindlustus.
24h enne minekut helistasin müüjale ette, et tulen, kuna oli tema palve, et helistaks ette. Teadsin, et seal lähedal on ülevaatuspunkt, ei muretsenud otseselt ülevaatuse puudumise pärast, aga küsisin ka selle kohta telefonis.
Müüja ütles selle peale, et pole probleemi, homme tuled, lähme koos ja näed oma silmaga, et auto läheb puhtalt läbi.
Kui järgmine päev jõudsin kokkulepitud ajal ülevaatuspunkti ette, nagu oli samuti kokku lepitud, ei olnud aga kirsipunast A6't kusagil. Kolmandal kõnel müüjale, sain ta kätte ning sain sellise huvitava vastuse, et eile olevat mingi üritus olnud ja tema pirital ning ei sa üldse täna tulla jne. Aga, et tal sõbraga räägitud, et mingu ma sinna platsile ning saan võtmed, et ise proovisõit teha ning ülevaatusel ära käies, saan hiljem selle 30€ tagasi. See oli siis esimene ohumärk.
Platsi poole minnes jäi silma, et auto seisab aia ääres, kapott üleval ja juhtmed küljes (2. märk)
Läksin tolle müüja sõbraga rääkima, ja oli tõesti lubatud mul ise sõitma minna. Lasin aga siiski temal alguses autot käivitada. Kolm korda käias, käima ei läinud. Siis ütles sellise toreda lause, et kütusenäidik ka nullis, et ta vaatab, kas tal kusagil kütust on. Tuli 5'se kanistriga tagasi, valas paaki ning auto läks lõpuks käima (3. märk)
Autot üle vaadates selgus, et piduri kettad olid nii kulunud, et ees kumasid juba õrnalt jahutusribid läbi. Kui õlikork sai maha võetud, oli mootor seest sellist kõntsa täis, et pole see mootor väga väga pikalt uut õli näinud. (4. märk)
Mõtlesin, et viin auto siiski ülevaatusele ja lasen üle vaadata, kui midagi märkimisväärset viga ei ole, mõtlen veel ostmise üle...
Sellegi poolest lasin tollel müüja sõbral sealt kohalt välja sõita, nii igaks juhuks, et pärast mind milleski süüdistada ei saaks ja auto ees oli päris arvestatav jääkühm.
Sellest kühmust see auto igal juhul üle ei tulnud, proovis, mis ta proovis. (5. märk)
Pärast seda jalutasin ma sealt minema.
Ja auto hind ei olnud mitte 350€, vaid 4000€.
Ehk, mis ma tahan selle romaani lõpuks öelda - On äärmiselt naiivne üldse mõelda, et kasutatud autot ostes saad müüja käest sulatõtt telefonis.
Müüjad räägivad alati kuud ja tähed kokku. Kuulasin ka tookord selle ilusa jutu ära, aga korrakski ei tekkinud mõtet, et saan ideaalses korras auto.
Selle Audi puhul oli muidugi veidi arusaamatu, et palub mul ette helistada, kui tulen ning 24h ei kontrolli kordagi, kas auto läheb käima ja oma kohalt välja sõidab :D

No selle tulija peale proovimisega on nii, et enne saab kütus otsa kui iga tulija peale proovida. Mul üks helistas kunagi, et hakkab viljandist sõitma ja katsu endal päev vabamaks sättida, et saaks vaadata ja osta. Arva kas tuli üldse kedagi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:30 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
ZaintS kirjutas:
dellu kirjutas:

No selle tulija peale proovimisega on nii, et enne saab kütus otsa kui iga tulija peale proovida. Mul üks helistas kunagi, et hakkab viljandist sõitma ja katsu endal päev vabamaks sättida, et saaks vaadata ja osta. Arva kas tuli üldse kedagi.

Sellisel juhul ei saa ma eriti aru sellest palvest ette helistada... Eraisikult ostes saan ma loomulikult aru, aga kui auto asub platsil ning tegemist tööpäevaga?! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:34 

dislavoss kirjutas:
El Presidente kirjutas:

Räägi parem, kus lubatud pilt on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 12:54 
Kasutaja avatar

simon1 kirjutas:
dislavoss kirjutas:
El Presidente kirjutas:

Räägi parem, kus lubatud pilt on.

Aega on veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 13:32 
Kasutaja avatar

Pilt

Pilt
Siit peaks aru saama, õnneks on mootor kerekülge kinnitatud, mitte tala enda, eest toetab vaid. Kasti lõhkus ka ära :waah

Pilt

Pilt
70e ostetud iludus

Merest ka üks pilt, taga paistab nö "riba", kuni selleni on ca pool m vesi ainult. Vana jää veel all ja jää päris paks, pole hullu ka kui sealt läbi kukub. Ala mõlemale poole päris suur, aga hetkel liiga kiilas, tuleks lund, lükatakse rada ka, mis on mitu km isegi olnud :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 13:47 
Kasutaja avatar

Esimene radika tala?. Kui D seeria moto siis ma võin sulle emexi hunnikust uue otsida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2013 14:54 

dellu kirjutas:

No, ega kui aus olla, siis ma ei läind seda autot "vaatama/proovima vms" vaid konkreetselt ostma, sest tõesti, selle raha eest ma ei oodanud, et seal midagi ilusat oleks, aga väideti ju, et omal jõul kannataks päälinna sõita küll. Muidu oleks isegi ära võtnud, aga polnud erilist soovi paelaotsas Tallinnasse kulgeda.

Lihtsalt vähe tobe on aega + kütust raisata niisama Pärnus käimiseks, aga eks aitab kah juba sellest teemast. Shit happens :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis