Olgu siis, väikesed uuendused ja pikem monoloog.
Alustame siis kolmapäevast. Algas see siis sellega, et mul oli käes suur kotitäis asju. Uus jagajakaas, uued küünlajuhtmed, uued küünlad 3 elektroodiga, uus kütusefilter ja uus õhufilter. Ning alustasin siis otsast tegemist.
Alustuseks siis õhufilter koos kopsikuga maha. Siis kähku tanklasse, kust sai lunastatud küünlavõti. Alustasin siis küünalde mahakeeramist vasakult esimesega. Ning, no ei tule. Kindluse mõttes võtsin siis ette teise küünla. Tuli ilusti maha ja ei olnud ilus küünal lihtsalt. Egas midagi, uus tagasi. 2. silinder tehtud siis. Liikusin tagasi esimese juurde, proovin keerata. No ei tule. Võtsin siis kullinokad appi, et pikendada haaret. Rakendan jõudu ja.. Küünlavõti katki..
Egas midagi, tagasi tanklasse, kus vahetati ilusti võti ringi ja tagasi koju. Otsustasin siis mitte 1. küünalt puutuda, võtsin ette 3. ja 4. Need ilusti vahetatud, ei andnud mulle 1. küünal rahu ikka. Proovin keerata uuesti, no ei. Pikendasin uuesti haaret ja.. Vars kõveraks ja katki..
Egas midagi, tagasi tanklasse. Aga, neil võtmed otsas, vahetasin siis katkise võtme raha vastu.
Täna siis isa tõi mulle rihmaseibi ja küünlavõtme. Aga, ta jõudis enne mind koju ja hakkas siis küünalt vahetama. Rakendas jõudu ja..
Otseloomulikult küünlavõti pooleks..
Ehitas siis mingi konstrui, kasutades toruvõtit, ning sai vahetatud selle küünla.. Ladus siis ülejäänud auto ka kokku ja käivitas ka. Pidavat käima, nagu siidi.
Homne plaan siis ära vahetada rihmaseib, ning teha äkki teha ka video auto käimisest, ning äkki ka tutvustav video autost, kui sellisest. Aga seda siis homme.
Vabandust pika jutu eest.