Mani kirjutas:
Aga seletage mulle seda, miks neid videosid maha kakutaks?
Et kaitsta ohvreid avalikkuse eest ! ?
Võtame nüüd eelmise video, kus tüdrukut oma sookaaslasest ohvrit tagusid. Millised on selle tüdruku väljavaated uues koolis ?
OK, füüsiliselt ehk ei juleta, aga sellises eas lapsed on julmad, mõnitamised ja irvitamised.
Siia alla samas muidugi hea ütlemine: Suurim vägivald pole selle teo sooritaja poolt, vaid kõrvaltvaatajate poolt, kes esimest näevad ja selleks mitte midagi ette ei võta.
Videote üles laadimine on aga KINDLASTI sellise kamba poolt sooritatuna ebard teema, kuna sellega üritatakse kannatanule veel rohkem psüühhilist mõju avaldada. Me kõik teame sellistest olukordadest, seega see meediasse paiskamine ei hari meid miskit moodi. Vaadake parem endi ümber ringi, kasvõi seda, kui tänaval invaliidi näete, kes lonkab teist jalga rohkem kui kolmandat, ja millised on ENAMUS noorte näoilmed siis ... irvitavad ... ka see on vägivald. Seega leiame video, taome ühed risti ja tunneme endid kohe kordades paremini, mina vähemalt ei löönud, mis sest et aga iga sellise teema juures kaasa irvitan ..
PS, ei maksa mu postitusele reageerida, see teema ei kehti kõigi kohta !