Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 20:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:52 

MDB kirjutas:
ghozt kirjutas:
Sain hambavalu põhjusele vist pihta nüüd. Täna tõmmati tarkusehammas välja. Õudne, sellist valu pole vist varem kunagi tundnud, higistasin seal toolis ja sõrmed väsisid ära teise käsivarre kokkupigistamisest. :D
Mingi imelik frukt olen vist, tehti mingi miljon tuimestust, no ei tõmba valu ära, sama tunne nagu ilma tuimestuseta. Lõpuks peale päris päris päris mitmendat süsti hakkas midagi tuimemaks minema ka, aga no pääris valus oli ikka. Nüüd ka pea valutab, lõug valutab, nägu valutab ja selline tunne, et see hammas seal arstikabinetis ka endiselt valutab veel. :kill

Kas arst ei öelnud, et valuvaigisteid pead võtma??? Mulle soovitas kohe 400-st võtta kolm päeva!

Ütles. Aga ma läksin maale ära kohe peale seda ja seal pold midagi võtta. :D Nüüd tõmbasin kenasti tableti sisse ja on vähe parem.
Mitu päeva see jama kestab tavaliselt, et tuikab ja et kääritatud jooke juua ei või ja siuke teema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:58 

YOLO põlvkond võtab ikka võimust. Õpetajatel võiks ikka rohkem õigust olla, praegu sellistel nolkidel täielik karistamatuse tunne. Õpetajatest hakkab kahju, kes selliste metslastega tegelema peavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 19:14 
Kasutaja avatar

Praegu räägite, et vaene õpetaja, aga kui tuleks netti video kus õpetaja igale sellisele idikale vastu kukalt annaks...? Kuidas te viriseks, et õpetaja peaks tundma oma piire ja alati viisakas ja rahulik jne.

Mina isiklikult leian, et pisike füüsiline noominine koolis poleks paha teatud tegelaste puhul.

jyrgenpii kirjutas:
See kooliteema on tülgastav. Ma olen juba piisavalt uue ajastu tatikas, et olla kasvanud sarnases keskkonnas. Põhikoolis katsetati isukalt õpetajate piire. Huvitav oli see, et teatud õpetajate suhtes oli kõigil algusest peale selline respect, et ei hakatud üritamagi. Samas järgmises tunnis - vaatamata õpetaja püüdlustele nolke paika panna - oli olukord vastupidine.

Meil kehalisekasvatuse õpetajat, tööõpetuse õpetajat ja direktorit(andis ka vahel tunde) ei "kiusanud" keegi.
Põhjuseks ilmselt see, et tegemist oli nooremapoolsete MEESTErahvastega kes mingil tatikal ei lasknud endale pähe istuda..
Rohkem meesõpetajaid koolidesse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 19:34 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
MDB kirjutas:
ghozt kirjutas:
Sain hambavalu põhjusele vist pihta nüüd. Täna tõmmati tarkusehammas välja. Õudne, sellist valu pole vist varem kunagi tundnud, higistasin seal toolis ja sõrmed väsisid ära teise käsivarre kokkupigistamisest. :D
Mingi imelik frukt olen vist, tehti mingi miljon tuimestust, no ei tõmba valu ära, sama tunne nagu ilma tuimestuseta. Lõpuks peale päris päris päris mitmendat süsti hakkas midagi tuimemaks minema ka, aga no pääris valus oli ikka. Nüüd ka pea valutab, lõug valutab, nägu valutab ja selline tunne, et see hammas seal arstikabinetis ka endiselt valutab veel. :kill

Kas arst ei öelnud, et valuvaigisteid pead võtma??? Mulle soovitas kohe 400-st võtta kolm päeva!

Ütles. Aga ma läksin maale ära kohe peale seda ja seal pold midagi võtta. :D Nüüd tõmbasin kenasti tableti sisse ja on vähe parem.
Mitu päeva see jama kestab tavaliselt, et tuikab ja et kääritatud jooke juua ei või ja siuke teema?

2-3 päevaga taandub valu/tuikamine, tablette võtsin ma pakendil olnud õpetuse järgi.
Kääritatud jooke ma ei teagi... Peale hambapesu ja suuloputust näed, kas tuleb veel natuke punast või mitte. Minul kadus vist nädalaga... Seda suve lõpus. Kui väga janu, siis meeldetuletuseks, et viin ei ole kääritatud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 19:47 
Kasutaja avatar

Gsen2 kirjutas:
Mina isiklikult leian, et pisike füüsiline noominine koolis poleks paha teatud tegelaste puhul.

See aeg on ümber saanud, kallis inimene...nimetati seda kommunismiks. Praegusel ajal, ma arvan, ei tohiks juttu ka olla miskisest füüsilisest noomitusest üheski riigi hallatavas üldhariduskoolis.

Kõik algab kodusest kasvatusest siinkohal...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 19:49 
Kasutaja avatar

Ah et see siis ongi kommunism jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 20:15 

El Presidente kirjutas:
Gsen2 kirjutas:

See aeg on ümber saanud, kallis inimene...nimetati seda kommunismiks. Praegusel ajal, ma arvan, ei tohiks juttu ka olla miskisest füüsilisest noomitusest üheski riigi hallatavas üldhariduskoolis.

Kõik algab kodusest kasvatusest siinkohal...

Njah, osaliselt nõus. KUID sellised tegelased peaks koolist lihtsalt eemaldama... erivajadustega kooli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 20:46 
Kasutaja avatar

see ongi erivajadustega kool seal. Või õpiraskustega, või mis iganes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:06 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Aga seletage mulle seda, miks neid videosid maha kakutaks?

Et kaitsta ohvreid avalikkuse eest ! ?

Võtame nüüd eelmise video, kus tüdrukut oma sookaaslasest ohvrit tagusid. Millised on selle tüdruku väljavaated uues koolis ?
OK, füüsiliselt ehk ei juleta, aga sellises eas lapsed on julmad, mõnitamised ja irvitamised.

Siia alla samas muidugi hea ütlemine: Suurim vägivald pole selle teo sooritaja poolt, vaid kõrvaltvaatajate poolt, kes esimest näevad ja selleks mitte midagi ette ei võta.

Videote üles laadimine on aga KINDLASTI sellise kamba poolt sooritatuna ebard teema, kuna sellega üritatakse kannatanule veel rohkem psüühhilist mõju avaldada. Me kõik teame sellistest olukordadest, seega see meediasse paiskamine ei hari meid miskit moodi. Vaadake parem endi ümber ringi, kasvõi seda, kui tänaval invaliidi näete, kes lonkab teist jalga rohkem kui kolmandat, ja millised on ENAMUS noorte näoilmed siis ... irvitavad ... ka see on vägivald. Seega leiame video, taome ühed risti ja tunneme endid kohe kordades paremini, mina vähemalt ei löönud, mis sest et aga iga sellise teema juures kaasa irvitan ..

PS, ei maksa mu postitusele reageerida, see teema ei kehti kõigi kohta !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:18 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Kahju, et üks härra juba oma FB maha on lasknud
minuarust nii nummic picid olid tal seal
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9203_n.jpg

poh yolo swag :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:22 

Kas kellelgi veel Elioni KoduTV näkku praegu paneb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:25 

MDB kirjutas:
ghozt kirjutas:
MDB kirjutas:
ghozt kirjutas:

2-3 päevaga taandub valu/tuikamine, tablette võtsin ma pakendil olnud õpetuse järgi.
Kääritatud jooke ma ei teagi... Peale hambapesu ja suuloputust näed, kas tuleb veel natuke punast või mitte. Minul kadus vist nädalaga... Seda suve lõpus. Kui väga janu, siis meeldetuletuseks, et viin ei ole kääritatud :D

Viin ei ole ja. Gin longero ka ju ei ole? Ma igaksjuhuks küsin üle. Tulemas äkki pidu nädalavahetusel ja siis mõne pika joogi teeks ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:25 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Kas kellelgi veel Elioni KoduTV näkku praegu paneb?

yep.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:27 
Kasutaja avatar

RookieMekanic kirjutas:
Mani kirjutas:
Aga seletage mulle seda, miks neid videosid maha kakutaks?

Et kaitsta ohvreid avalikkuse eest ! ?

Eks neid väiksedi pderaste ennast tuleb ka ju kaitsta. Ühiskond ei pruugi neid ju muidu mõista ja näha, et tegelikult on nad head poisid. Mine tea, äkki mõni neist tahab peale oma erikooli veel ehitusele töölegi minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 21:31 
Site Admin
Kasutaja avatar

mul läks elion käima tagasi :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis