Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 21:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 30.01.2013 00:46 
Kasutaja avatar

blja ma ei tea no, paar korda nädalas kui vanemate kodus käin siis see elioni tv pilt ikka läggab uskumatult tihti. starman töötab laitmatult ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 00:47 
Kasutaja avatar

starman näitab siis hästi kui hea ilm, samas elioniga pole nagu probleemi üldse, miski jama oli kunagi aga see oli põhjustatud vigasest kaablist mis majja sisse jookseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:42 

oi kurivaim. hammas hakkas jälle tunda andma kenasti. Mul kodus ainus valuvaigisti on dolmen. Sellel aga kirjas, et üle 3 tableti ei tohi võtta päeva jooksul ja mul 3 juba tarvitatud. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:47 

ghozt kirjutas:
oi kurivaim. hammas hakkas jälle tunda andma kenasti. Mul kodus ainus valuvaigisti on dolmen. Sellel aga kirjas, et üle 3 tableti ei tohi võtta päeva jooksul ja mul 3 juba tarvitatud. :(

Kuna mul on mõlemad jalad suht läbi omadega ja teevad siin vahest ikka väga hullu valu,siis selleks tarbeks arstil kirjutatud süstid :)

Kui Tartu inimene oled ,siis võin ühe sulle loovutada...

Aitab nii hästi,et mitu päeva enam tunda ei anna.

Need valuvaigistid ei aita erilist mitte midagi... Õrna valu vb võtavad ära,aga muud ei midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:49 
Kasutaja avatar

Ega sa ära sure kui üks-kaks rohkem võtad, kõht võiks täis olla, et magu ei kurnaks.

Kui hambavaluga ikka mured ja elada ei lase, lase arstil välja kirjutada sellist valuvaigistit nagu Arcoxia 120mg.

Mingi tunnike-poolteist läheb aega enne kui mõjub (individuaalne), kuid siis võib kasväi pea otsast raiuda, mingit valu ei tunneks :D

See on kange vaigisti, üks ööpäevas lubatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:51 
Kasutaja avatar

whi kirjutas:
sheerige ja likege......kivisaar peab laulma nahh :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Viimase paari aastaga SkyPlus ülimalt rõvedaks muutunud, vanasti kannatas ikka kuulata aga nüüd rohkem mingi läbu raadio.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:53 

420 SEL kirjutas:
Arcoxia 120mg
See, et sa valu ei tunne, tähendab ka seda, et lihased ja kogu keha on lõtv? Või füüsiline sooritusvõime ei muutu? Oled ikka ergas, plahvatuslikku jõudu on jms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:55 
Kasutaja avatar

spamBOT kirjutas:
420 SEL kirjutas:
Arcoxia 120mg
See, et sa valu ei tunne, tähendab ka seda, et lihased ja kogu keha on lõtv? Või füüsiline sooritusvõime ei muutu? Oled ikka ergas, plahvatuslikku jõudu on jms?

Ei tea kas just plahvatusohtlik, kuid mingeid kõrvaltoimeid pole täheldanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:56 

420 SEL kirjutas:
spamBOT kirjutas:
420 SEL kirjutas:
Arcoxia 120mg

Ei tea kas just plahvatusohtlik, kuid mingeid kõrvaltoimeid pole täheldanud.
Palju see huinjaa maksab? Hea trenni teha, kui valu ei tunne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 01:59 

Shadowz kirjutas:
ghozt kirjutas:

Kuna mul on mõlemad jalad suht läbi omadega ja teevad siin vahest ikka väga hullu valu,siis selleks tarbeks arstil kirjutatud süstid :)

Kui Tartu inimene oled ,siis võin ühe sulle loovutada...

Aitab nii hästi,et mitu päeva enam tunda ei anna.

Need valuvaigistid ei aita erilist mitte midagi... Õrna valu vb võtavad ära,aga muud ei midagi.

Tänan pakkumast, aga ei julge väga karme vaigisteid kasutada. :) Olen tavaliselt tablettidest saanud enamvähem abi.
Sorisin kapis, leidsin ühe 400mg ibumaxi tableti veel, see vast laseb magama ära jääda ja tuleb loota, et homme ehk enam hullu pole, või kui on, tuleb homme apteegist miskit ligi võtta.
420 SEL kirjutas:
Ega sa ära sure kui üks-kaks rohkem võtad, kõht võiks täis olla, et magu ei kurnaks.

Kui hambavaluga ikka mured ja elada ei lase, lase arstil välja kirjutada sellist valuvaigistit nagu Arcoxia 120mg.

Mingi tunnike-poolteist läheb aega enne kui mõjub (individuaalne), kuid siis võib kasväi pea otsast raiuda, mingit valu ei tunneks :D

See on kange vaigisti, üks ööpäevas lubatud.

Maksale ei mõju väga pahasti, kui rohkem tarbida? Aga tegu pole ka otseselt hambavaluga, kuna see tarkusehammas ise vedeleb arstikabineti prügikastis ilmselt hetkel. Aga valutab kogu vasakpool lõualuud, mis kandub edasi nii, et vasak peapool ka teeb omapärast valu. Aga ehk sellest ibumaxist niipalju tolku, et magama ära vajuda õnnestub. See dolmen, mida üle 3 ple lubatud eriti võtta paberite järgi, oli muidu ka väga hea asi. Tegemist on ka retseptiravimiga. Kulub umbes 20-30min ja siis kannatab tolle tableti abil kenasti ~4 tundi olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 02:08 
Kasutaja avatar

Just sama asi oli mul 3 nädalat tagasi, tarkusehammas vedeles arsti juures prügikastis ja ise olin 3 päeva peale tõmbamist valmis valu pärast mööda seina üles ronima. Ibumax ja muud käsimüügiravimid mulle ei aidanud, Arcoxia oli nagu kingitus õigel ajal. See hetk maksale ma küll ei mõelnud, valu oli lihtsalt ropp. Igasugune keemia mõjub muidugi halvasti,kuid vahest ei saa kohe teisiti.

Õlut julgesin juua 10 päeva pärast peale tõmbamist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 02:12 

420 SEL kirjutas:
Just sama asi oli mul 3 nädalat tagasi, tarkusehammas vedeles arsti juures prügikastis ja ise olin 3 päeva peale tõmbamist valmis valu pärast mööda seina üles ronima. Ibumax ja muud käsimüügiravimid mulle ei aidanud, Arcoxia oli nagu kingitus õigel ajal. See hetk maksale ma küll ei mõelnud, valu oli lihtsalt ropp. Igasugune keemia mõjub muidugi halvasti,kuid vahest ei saa kohe teisiti.

Õlut julgesin juua 10 päeva pärast peale tõmbamist :D

Ise mõtlesin ka, et 10+ päeva tuleks õllest eemale hoida. :D Hetkel on valu veel väljakannatatav kuidagimoodi, aga ilmselt tänu sellele, et pole kuskilt otsast võrreldav selle valuga, mis väljatõmbamise ajal oli. :D Hetkel ootan, et ibumax mõjuma hakkaks ja siis lähen magama, lootes, et homme ärgates on valu kadunud ja elu on lill. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 07:42 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
1 kord üritan südamest vaadata televiisorit ja siis, raisk, Elion teeb mingid kõvad trikid. FUCK THIS SHIT

Kes oleks nii hea ja võtaks pealtnägija majaüürniku saaga kokku. Mul pakkis siis asjad kokku kui selle üürniku esindajaga inerviuu tehti.

Vaata kordus tv-st kogu pn uuesti. ..paar päeva tasuta veel ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 08:20 

zPlit kirjutas:
whi kirjutas:
sheerige ja likege......kivisaar peab laulma nahh :D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Viimase paari aastaga SkyPlus ülimalt rõvedaks muutunud, vanasti kannatas ikka kuulata aga nüüd rohkem mingi läbu raadio.

ise ka kuulan meelsamini r2 või ringi fmi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2013 10:52 
Kasutaja avatar

Vähem kui kolme tunni pärast hakkab praktiline kutseeksam.. oi vana halb :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis