Shadowz kirjutas:
ghozt kirjutas:
oi kurivaim. hammas hakkas jälle tunda andma kenasti. Mul kodus ainus valuvaigisti on dolmen. Sellel aga kirjas, et üle 3 tableti ei tohi võtta päeva jooksul ja mul 3 juba tarvitatud.

Kuna mul on mõlemad jalad suht läbi omadega ja teevad siin vahest ikka väga hullu valu,siis selleks tarbeks arstil kirjutatud süstid
Kui Tartu inimene oled ,siis võin ühe sulle loovutada...
Aitab nii hästi,et mitu päeva enam tunda ei anna.
Need valuvaigistid ei aita erilist mitte midagi... Õrna valu vb võtavad ära,aga muud ei midagi.
Tänan pakkumast, aga ei julge väga karme vaigisteid kasutada.

Olen tavaliselt tablettidest saanud enamvähem abi.
Sorisin kapis, leidsin ühe 400mg ibumaxi tableti veel, see vast laseb magama ära jääda ja tuleb loota, et homme ehk enam hullu pole, või kui on, tuleb homme apteegist miskit ligi võtta.
420 SEL kirjutas:
Ega sa ära sure kui üks-kaks rohkem võtad, kõht võiks täis olla, et magu ei kurnaks.
Kui hambavaluga ikka mured ja elada ei lase, lase arstil välja kirjutada sellist valuvaigistit nagu Arcoxia 120mg.
Mingi tunnike-poolteist läheb aega enne kui mõjub (individuaalne), kuid siis võib kasväi pea otsast raiuda, mingit valu ei tunneks
See on kange vaigisti, üks ööpäevas lubatud.
Maksale ei mõju väga pahasti, kui rohkem tarbida? Aga tegu pole ka otseselt hambavaluga, kuna see tarkusehammas ise vedeleb arstikabineti prügikastis ilmselt hetkel. Aga valutab kogu vasakpool lõualuud, mis kandub edasi nii, et vasak peapool ka teeb omapärast valu. Aga ehk sellest ibumaxist niipalju tolku, et magama ära vajuda õnnestub. See dolmen, mida üle 3 ple lubatud eriti võtta paberite järgi, oli muidu ka väga hea asi. Tegemist on ka retseptiravimiga. Kulub umbes 20-30min ja siis kannatab tolle tableti abil kenasti ~4 tundi olla.