MDB kirjutas:
dellu kirjutas:
TMF kirjutas:
Täna sain siis teada, kui lihtne on kellelgi sind netis sitaga üle kallata.
Selline teema siis minust täna fbs jagati:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterJah, ma olen nüüd varas ja väljapressija, õues käin ka vaid oma narkokantidest sõpradega

Aga mis see teema seal siis on? See nn Ällär sõitis sinu isa autole sisse? Miks kindlustus ei klaari, purjus või kindlustuseta siis?
No tegelikult oled varas jah! Kui alguses ei makstud, siis oleks tulnud politseisse avaldus teha avarii kohta. Ma selles suhtes saan aru, et kui tõesti vastaspool on selline, kellelt tundub juba lootusetu raha saada... Kuid! Facebookist selgub, et pool raha sai ära makstud!? Ole siis mees ja vii need asjad tagasi! Või arvad, et 180 euro pärast tuleb 1000 euro eest asju kinnihoida?
Ma pigem pakun, et see grupeering kes sul kaasas oli, võttis need endale ja sa ei julgenud midagi öelda/teha? Nii juhtub kui teenust ostad ja ise endast asja ei ole.
Hõiskad oma numbrit ja aadressi!? Mine käi uuesti nende inimeste juures ära ja rääkige asjad rahulikult selgeks, kellel mis nõudmised ja mis põhjusel on.
Dellu: Teema oli selline, et Ällär laenas autot ja sõitis selle katki. Alguses ta eitas seda, natuke hiljem tunnistas üles ja väitis, et pole ju hullu midagi.
MDB: Erilist vahet ei ole, kui palju võlgu ollakse. Kui raha oleks ära maksnud, siis oleks tema oma asjad ka tagasi saanud. Numbri ja aadressi ütlesin ma selleks, et mulle nagu tundus natuke imelik, et minunimelist "varast" otsitakse, samas kui ma ise olen kõik oma kontaktid jaganud ja ka selle pildi levitajaga telefonis suhelnud.
Teema ise on aastast 2011.