dellu kirjutas:
Tsiteeri:
Tallinna tehnikaülikooli logistikainstituudi professor Dago Antov tõi võrdluseks, et ühe Eestis registreeritud sõiduauto keskmine läbisõit aastas on 12 532 kilomeetrit. „Seega oleks ühe sõiduauto keskmine läbisõit päevas circa 34 kilomeetrit ja kuue kuuga 6000–7000 kilomeetrit,” väitis ta 2011. aasta maanteeameti uuringule tuginedes.
Allikas:
http://www.epl.ee/news/eesti/elektriaut ... d=65784350Ehk siis see maksimum 15 000 mida ma siin foorumis olen juba pikalt väitnud ühe pereauto keskmiseks läbisõiduks olevat tundub täiesti paika pidavat.
Ma olen Sinu arvamusega läbisõidu osas täiesti nõus, kuid ei nõustu väitega, et justkui peaks seda autot omama üks inimene poole oma elust, et eelpool kirjeldatud probleemi otsa sattuda.
Minu jutu mõte oli pigem selles, et kõik, mis liigub, see ka kulub. Seega kui varasemalt pole korralikku kap.remonti tehtud, siis küllap ta lähi- või kaugemas tulevikus pärast ostu ka tuleb, kuna keskmine läbisõit autol, mille sünniaasta jääb vahemikku 1997-2005, jääb ju kuskil 200k kuni 300k km juurde.
Üldiselt jäägu igale oma arvamus, aga minu seisukoht on, et üldiselt räägivad selle mootori kestvusest head juttu inimesed, kes on kõnealust sõidukit pidanud alla aasta.