ookuitore kirjutas:
Palgast veits lähemalt. 2012a II kvartali mediaanväljamakse oli 655 eurot kuus (pooled inimesed saavad sellest vähem ja pooled rohkem). Summa on brutos niipalju kui mina aru saan.
Keskmine palk samal ajal oli 823 eurot kuus bruto (783e kätte)
541 627 inimesest 50% said palka vähem kui 655e bruto (624e kätte)
Mediaanpalk ehk reaalne keskmine palk oli seega 624 eurot
Just nimelt, st et ka kesmist palka saav inimene on osade siinsete arvates lollid, mis summaarselt tähendab, et enamus, st üle 50% eesti keskmist palka saavatest inimestest on lollid mitme siinse kommenterija arvates.
Kokkuvõtvalt, eestlane on loll ?
Tsiteeri:
541 627 inimesest 50% said palka vähem kui 655e bruto (624e kätte)
St siis pool Eestis tööl käivatest said KESKMISELT selle summa kätte, mis lihtsamalt öelduna ja arvutatuna teeks valemi, et 130 tuhat inimest said nii 327 yoorikut kätte ja teine 130 tuhat sellest poolest nii 750 jeevrot ...
See ongi see point, mis mind häirib Eestist rääkides, et omal maal tõusikud, mujal teenivad patrioodid ja ka kohapeal heal järjel olevad inimesed kohtlevad oma rahvast, kui kõntsa ja sõimavad alla keskmise palga teenijaid lollideks, kes ei oska elada.
Maailmapilt, no sinna teemasse pole vaja süübidagi, kui kodu ümber toimuvat ei nähta ja ei osata analüüsida.
Mis kuradi nipiga terve eesti rahvas siis targaks saaks juba homme, vaatake ülalt mu väikest loetelu ametitest ja andke mulle ka teada !
Jätkuvalt, keegi ei julge enam mu väidetele vastu argumenteerida, va teemaga, et ma olen põgenik ja loll, mis ei puuduta absoluutselt tänast eesti elu !