Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 09:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 18.02.2013 10:22 
Kasutaja avatar

See on pilvepesula vist , olen kasutanud ja igati normaalne koht ja hinnad mõistlikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2013 11:31 

RS013 kirjutas:
Saksa Pesula võiks lahtioleku ajad kusagile kirja panna ka, telefoni teel ei õnnestunud ka infot saada.

edit. Et niisama tühipost poleks, siis ise olen Jazzi kasutanud viimasel ajal kõige rohkem. Hind on küll suhtelsielt kallis, aga tulemus on ka väga hea. Statoili proovisin samuti üle mitme aasta paar korda. Ka kõige kallim pesu koos lisaleotuse jms ei teinud autot puhtaks. Täitsa mõttetu üritus.

Statoilide kogemus ütleb seda, et see Statoil mis Sikupilli Prisma vastas on, peseb auto ikkagi suhteliselt puhtaks. Kõige kallim pesu vähemalt. Päris käsipesulaga vast võrrelda ei saa aga õhtusel ajal kõlbab küll, sama ka Jazzi pesutänava kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2013 19:56 
Kasutaja avatar

Clean Service'it küll kellelegi ei soovita. Autot pesta ei osata. Autole järgi minnes, oli auto veel täiesti must. Pesija tunnistas, et auto tõesti must. Pärast 20min ootamist, pesti auto uuesti üle. Tulemus - veljed täiesti otseses mõttes s*tased, külepeeglid - s*itased, esiklaasi alumine äär koos kojameeste ning nende all oleva pinnaga - täiesti puutumata. Tulin tulema, kuna hakkas juba endal piinlik, et üle pestes ka ei suudeta puhtust saavutada. Saaks aru kui räägiks veel mingist pigist aga no kui auto on puhta porine??? 2 korda pesu ja selline tulemus!? Voucheri väärtus pidi veel 62€ olema.. naljanumbrid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2013 20:38 

superior kirjutas:
Kus tehakse mõistliku hinnaga nahahooldust? Üks iste on veidi mõraline ka, teistele tavahooldus.

ise tahaks teada kus saaks korraliku kvaliteediga nahksisu puhastuse ja hoolduse (hele nahk), istmed muidu kõik korras aga nagu heleda sisu puhul ikka siis kipub määrduma :) oleks vaja salong üle käia ja samas ka pigipesu teha :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 12:54 
Kasutaja avatar

Ludeling kirjutas:
Clean Service'it küll kellelegi ei soovita. Autot pesta ei osata. Autole järgi minnes, oli auto veel täiesti must. Pesija tunnistas, et auto tõesti must. Pärast 20min ootamist, pesti auto uuesti üle. Tulemus - veljed täiesti otseses mõttes s*tased, külepeeglid - s*itased, esiklaasi alumine äär koos kojameeste ning nende all oleva pinnaga - täiesti puutumata. Tulin tulema, kuna hakkas juba endal piinlik, et üle pestes ka ei suudeta puhtust saavutada. Saaks aru kui räägiks veel mingist pigist aga no kui auto on puhta porine??? 2 korda pesu ja selline tulemus!? Voucheri väärtus pidi veel 62€ olema.. naljanumbrid.

Veljed ikka ilusti läikima saada peaks nad suisa alt ära keerama ja mitu korda veljehappega üle käima, kitsamad kohad hambaharjaga suisa jne. Mul on see kevadel tavaliselt selline päevane ettevõtmine nädalavahetusel. Arvata on, et see pesula ülepesu ei võta seda kes teab mis ajaga kogunenud soga maha. Kusjuures mina sõidan ainult suvel valudega ja isegi siis on tükk tegemist kevadel jälle ette võttes. Peeglid jne on muidugi juba tõesti puhas lohakus.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 13:01 
Kasutaja avatar

Väga lohakas on mustad veljed talveks garaazi viia :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 13:26 
Kasutaja avatar

No talvel korraliku happega veljepesu väga ei tee. Kui soe vesi ja garaaz käepärast, siis jah. Mul garaazis vett pole ja sees ei mulista ka veega nii et väljas sellist hoolsat puhastust küll talvel teha ei kannata.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 14:26 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Veljed ikka ilusti läikima saada peaks nad suisa alt ära keerama ja mitu korda veljehappega üle käima, kitsamad kohad hambaharjaga suisa jne. Mul on see kevadel tavaliselt selline päevane ettevõtmine nädalavahetusel. Arvata on, et see pesula ülepesu ei võta seda kes teab mis ajaga kogunenud soga maha. Kusjuures mina sõidan ainult suvel valudega ja isegi siis on tükk tegemist kevadel jälle ette võttes. Peeglid jne on muidugi juba tõesti puhas lohakus.

Kui ma näpuga üle velje tõmbasin oli näpp süsimust, ma ei räägigi mingist piduritolmust või pigist, lihtsalt porist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 15:31 
Kasutaja avatar

Ise käisin 2 autoga seal reede õhtul. Mõlemad tehti küll väga puhtaks. Samas hiljem märkasin tagastangel oli 10x10 cm pesemata koht mõlemil autol. Järelikult oli tüüpviga. Lähen see nädal sinna uuesti reedel.

PS! Minu auto veljed tehti küll väga puhtaks. Samamoodi ka uksevahed jne.

Pesuks oli Talvine välipesu ja tavahind oli 16.- .

Kaspar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 15:37 
Kasutaja avatar

Minule jättis CleanService väga hea mulje. Talvel sai millalgi ka voucheriga korralik sise- ja välipesu soetatud ning tulemus oli väga korralik. Pigi oli läinud, auto oli korralikult pestud ning veljed samuti igati puhtad. Pakuti mingeid sooduskuponge ja "kliendikaart" ka. Suhtlus oli viisakas ja mis veel väga oluline- kella-aegadest peeti kinni.

Eriti meeldiv oli ka üsna hiljaaegune aftersales, kui helistati ja uuriti viisakalt, et kas ja millal võiks teie autot uuesti pesta.

Äkki oleneb seal pesijast siis? Omanikuna võtaks sellist kriitikat väga tõsiselt, kui üheltpool pakutakse perfektset teenust ja teisalt, et suudeta autot kahekordse pesuga korralikult puhtakski saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 15:58 
Kasutaja avatar

Antud hetkeks on minuga Clean Service´i poolt ühendust võetud, välja selgitamaks toimunud sündmuse asjaolusid. Aset leidnud olukorrast kuuldes, tuli see ka neile endile üllatusena, mille tõttu nad ka kohe minuga ühendust võtsid. Asjale leiti väga kiire lahendus ning mina kui klient olen rahul! See tõttu ma ka usun, et aset leidnud sündmus oli ainukordne! :rokib

Viimati muutis Tambet, 27.02.2013 18:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 17:09 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Ludeling kirjutas:

mina saan tavaliselt nii kui autosid pesen et esimene aine ring pigileotusega kokku, lased seista ja toimida siis loputad maha , siis liigutad edasi autot ja loputad ära , kordad sama asja kange tavaleotusega , ja siis veljehappega samuti , enamjaolt jäävad veljed sitased siis kui inimene ei loputa ainet korralikult maha v surveka juga ei jõua teatud nurkadesse veljele.

Viimati muutis markss, 28.02.2013 08:43, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 22:35 
Kasutaja avatar

Pärnus veel mõnd pesulat on kus saaks ise autot pesta. Kuna olen põhjalik tavaliselt, siis ei tohiks see ajateema ka väga rolli mängida, aga 45min, saab hakkama. Siiani washlandis käinud pesemas, aga äkki on mujal ka miskit .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 23:04 
Kasutaja avatar

töö juures
smartwashis
ja viimane kord käisin kasutaja meinuuu juures JärveAuto,töö oli korralik ja kiire,soovitan!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2013 23:52 
Kasutaja avatar

Mida neist velgedest alt ära võtta korralike ainetega õiges järjekorras peab saama veljed puhtaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis