dellu kirjutas:
Ludeling kirjutas:
Clean Service'it küll kellelegi ei soovita. Autot pesta ei osata. Autole järgi minnes, oli auto veel täiesti must. Pesija tunnistas, et auto tõesti must. Pärast 20min ootamist, pesti auto uuesti üle. Tulemus - veljed täiesti otseses mõttes s*tased, külepeeglid - s*itased, esiklaasi alumine äär koos kojameeste ning nende all oleva pinnaga - täiesti puutumata. Tulin tulema, kuna hakkas juba endal piinlik, et üle pestes ka ei suudeta puhtust saavutada. Saaks aru kui räägiks veel mingist pigist aga no kui auto on puhta porine??? 2 korda pesu ja selline tulemus!? Voucheri väärtus pidi veel 62€ olema.. naljanumbrid.
Veljed ikka ilusti läikima saada peaks nad suisa alt ära keerama ja mitu korda veljehappega üle käima, kitsamad kohad hambaharjaga suisa jne. Mul on see kevadel tavaliselt selline päevane ettevõtmine nädalavahetusel. Arvata on, et see pesula ülepesu ei võta seda kes teab mis ajaga kogunenud soga maha. Kusjuures mina sõidan ainult suvel valudega ja isegi siis on tükk tegemist kevadel jälle ette võttes. Peeglid jne on muidugi juba tõesti puhas lohakus.
mina saan tavaliselt nii kui autosid pesen et esimene aine ring pigileotusega kokku, lased seista ja toimida siis loputad maha , siis liigutad edasi autot ja loputad ära , kordad sama asja kange tavaleotusega , ja siis veljehappega samuti , enamjaolt jäävad veljed sitased siis kui inimene ei loputa ainet korralikult maha v surveka juga ei jõua teatud nurkadesse veljele.