dellu kirjutas:
No eks see oleneb, kuidas kuningas ise käitub ka. Selles osas on sul jah õigus, et e-mailidele enamus ei suvatse vastata. Samas kohati on klientidel ka müstilised soovid. Üks tahtis minult nädalavahetusel suunatule kangi. Kuna VAG omasid jääb jubedalt üle (kõik panevad püsikaid), siis üle 5 euro nagu ei küsi. Ok sobis ja siis hakkas triangel pihta. Ei tema tahab kindlasti homme kätte saada, mis tähendab et ma oleks pidanud tunni jooksul linna ja tagasi kihutama, et asi posti saaks. Selline variant mulle ei sobinud, sest mul oleks linna ja tagasi sõit rohkem maksma kui see asi väärt oli. Aga ei, temal ikka vaja ja viia ära. Kui pakkusin et sellisel juhul on kang 15, ei sobinud jällegi.
Ise üritan alati viisakalt rääkida ja kokkuleppida,et kuidas neile sobib jne..Ka telefonis sõlmitud kokkuleppe on kokkuleppe...Kui sa ei saa,ei taha või sul on mingi mu häda,siis helista ja ütle,mitte ära lülita telefoni välja.
Mõned nädalad tagasi käisid sõbrad autot ostmas.Leppisid kokku,et tulevad tüübile koju,kuna see polnud nõus kuskile ise sõitma(lube polnud vist).Ütlesid kellaaja millal jõuavad ja hakkasid siis kimama.Kui kohale jõudsid ,siis tüüp muidugi vastu ei võtnud enam...lõpuks oli telefon väljas. Kuna koju ei viitsitud kohe sõitma hakkata,siis mindi nurgapealsesse mingisse söögikohta kus auto ka hästi näha oli.Tiksusid siis tunnikese seal kuni omanik auto juurde ilmus.Sealt oli siis ka igasugu paska suust välja aetud...küll aku tühi ja ajataju kadus ja lõpuks ei tahtnudki müüa autot enam.Ma ei tea mis v kuidas kuna ise seal juures ei olnud,aga selle auto nad ära ostsid igaljuhul