Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 22:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 28.02.2013 19:32 

brucevilli kirjutas:
ei no päris narvas jah ei ela. aga kui ikka jätad rääkimata et autol on turbo läbi tihendid lekivad vms teibi tuuning ja peeglid küljes ei püsi jne jne siis ikka ei taha seda autot vähemalt selle numbri eest ja kui ütled numbri mis selle roima tegelik väärtus on kui seda üldse on siis tehakse selline nägu pähe et hoia ja keela ja antakse põhjakaga minna :D

Peegel ei püsi kinni? Sellepärast jätaksid ostmata? Siin oleneb küll 100% mis hinnaklassis asi on, kui hakatakse selle üle virisema, et peegel ei püsi kinni ning auto hind 500 siis on ju midagi jama. Aga kust sa tead palju mingi auto tegelik väärtus on? Ning tihendid lekivad pm kõikidel sakslastel, no enamusel siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2013 19:40 

Harri_K kirjutas:
brucevilli kirjutas:
ei no päris narvas jah ei ela. aga kui ikka jätad rääkimata et autol on turbo läbi tihendid lekivad vms teibi tuuning ja peeglid küljes ei püsi jne jne siis ikka ei taha seda autot vähemalt selle numbri eest ja kui ütled numbri mis selle roima tegelik väärtus on kui seda üldse on siis tehakse selline nägu pähe et hoia ja keela ja antakse põhjakaga minna :D

Peegel ei püsi kinni? Sellepärast jätaksid ostmata? Siin oleneb küll 100% mis hinnaklassis asi on, kui hakatakse selle üle virisema, et peegel ei püsi kinni ning auto hind 500 siis on ju midagi jama. Aga kust sa tead palju mingi auto tegelik väärtus on? Ning tihendid lekivad pm kõikidel sakslastel, no enamusel siis.

Mu 2,5sel ei leki :D

Mind on hoopis viimasel ajal häirima hakanud sellised vanad kellel kuulutus üleval, et ostavad midagi. Pakud siis korraliku kaupa ja hakkab pihta " ei tea kas ikka preagu vaja on". tra sa üldse kuulutuse teed siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 00:56 
Kasutaja avatar

Mina olen viinud auto Tallinnast Tartusse ostjale. Telefoni teel sai kõik vead ette loetud ja ostja tingis veel üksjagu alla ka. Tartusse tahtis sellepärast, et väidetavalt hiljuti selja opp ja ei saa pikalt istuda. Noh kui diil siis diil ja miks mitte. Samas jah, kohale jõudes hakkas uus tingimine samade vigade üle, millest telefoni juba jutt oli ja peale mida hinna paika timmisime ju. Sai siis oma arvamus välja öeldud, auto on selline nagu ma kirjeldasin, hinda sai paika ja seetõttu ma ju siia sõitsingi. Natuke veel vingus, aga maksis ära. Kas täna ka nii läheks pole kindel (see case oli 5a tagasi), viimasel ajal on neid kindlaid ostjaid kuidagi jube palju ära kaduma hakanud, vähemalt igasugu juppe ja velgi müües küll. Kes ei saa raha kokku jne, mingi pidev venitamine ja kahtlane värv käib.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:03 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Mina olen viinud auto Tallinnast Tartusse ostjale. Telefoni teel sai kõik vead ette loetud ja ostja tingis veel üksjagu alla ka. Tartusse tahtis sellepärast, et väidetavalt hiljuti selja opp ja ei saa pikalt istuda. Noh kui diil siis diil ja miks mitte. Samas jah, kohale jõudes hakkas uus tingimine samade vigade üle, millest telefoni juba jutt oli ja peale mida hinna paika timmisime ju. Sai siis oma arvamus välja öeldud, auto on selline nagu ma kirjeldasin, hinda sai paika ja seetõttu ma ju siia sõitsingi. Natuke veel vingus, aga maksis ära. Kas täna ka nii läheks pole kindel (see case oli 5a tagasi), viimasel ajal on neid kindlaid ostjaid kuidagi jube palju ära kaduma hakanud, vähemalt igasugu juppe ja velgi müües küll. Kes ei saa raha kokku jne, mingi pidev venitamine ja kahtlane värv käib.

Ma ise küll ei julgeks kuhugi kaugele niimoodi sõita. Kütteraha + ajakulu ette maksab siis poleks propsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:08 
Kasutaja avatar

esimese auto ostsin nii et vend tuli pärnust kohale tartu. auto vastas enamvähem kirjeldusele ja sai masin samal päeval arkis ümber tehtud siiamaani peab ilusti masin aga oleks huvi universaali vastu. kui ei ole midagi karta et valetanud oled v6i mingied suuri vigu avastatakse ja ost katki jääb siis ei oma nagu tähtsust. muidugi on see et kui kindel see ostja on selle välja uurimine on tiba raskem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:16 

brucevilli kirjutas:
esimese auto ostsin nii et vend tuli pärnust kohale tartu. auto vastas enamvähem kirjeldusele ja sai masin samal päeval arkis ümber tehtud siiamaani peab ilusti masin aga oleks huvi universaali vastu. kui ei ole midagi karta et valetanud oled v6i mingied suuri vigu avastatakse ja ost katki jääb siis ei oma nagu tähtsust. muidugi on see et kui kindel see ostja on selle välja uurimine on tiba raskem.

Tead, on olemas ka muid kirjavahemärke peale punktide... Komad ja värgid... Just saying...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:21 
Kasutaja avatar

on jah ma pole ise veel neid avastanud aga küll jõuab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:34 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
dellu kirjutas:

Ma ise küll ei julgeks kuhugi kaugele niimoodi sõita. Kütteraha + ajakulu ette maksab siis poleks propsi.

Noo see oli aeg, kui MASU veel väga ei mõllanud ja sellist jama, et ära öeldi oli nagu vähem. Kusjuures jah, suht vara hommikul sai sõitma hakatud ja kuskil Kose kandis jooksis kits või põder nina alt üle tee, nii et hullemal juhul oleks mul hoopis avariiline auto olnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 09:51 
Kasutaja avatar

siis läks isegi hästi :) mul endal hüppas kits üle valli täpselt jugipoolse ratta alla paar kuud tagasi 90 pealt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 13:43 
Kasutaja avatar

Ma ei tea kas on õige teema,aga sülgan ka tuld natuke. Krt mulle küll ei tundu,et Eestis mingi masu oleks.Pakud inimestele raha ja keegi ei taha vastuvõtta.Nimelt otsin oma autole ühte jubinat mille hinnad jäävad umbes 200-300 euri kanti(kasutatud).Leian siis ühe tüübi kellel auto varuosadeks müüa...helistan lepin hinna kokku.Kuna ise olen ülelahe tööl,siis andsin nri sõbrale,et see Pärnust järgi läheks.Et saab kontrollida kas töötab jne.Sõber leppis,siis tüübiga kokku ja kimas Tartusse...jõudis kohale ja tüüp enam vastu ei võta...lõpuks lülitas telefoni üldse välja.Krt mis sellisel jobul toimub peas?...ei ole just väike maa sõita.Teiseks romulad....üle poolte ei vaevu minu e-mailile vastamagi...osad vajutavad telefoni lihtsalt kinni...ei vaevu tagasigi helistama.Ja see üleolev suhtumine kui sul õnnestub lõpuks telefoni otsa saada keegi....krt ma olen klient...ja klient on kuningas...vähemalt vanasti oli.Nii,et üldiselt tundub,et rahval on raha küll...kui 200-300 euri pärast ei viitsita liigutadagi...siis krt ärge vinguge,et raha pole ja masu jne.

Pikk jutt s... jutt! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 14:02 
Kasutaja avatar

No eks see oleneb, kuidas kuningas ise käitub ka. Selles osas on sul jah õigus, et e-mailidele enamus ei suvatse vastata. Samas kohati on klientidel ka müstilised soovid. Üks tahtis minult nädalavahetusel suunatule kangi. Kuna VAG omasid jääb jubedalt üle (kõik panevad püsikaid), siis üle 5 euro nagu ei küsi. Ok sobis ja siis hakkas triangel pihta. Ei tema tahab kindlasti homme kätte saada, mis tähendab et ma oleks pidanud tunni jooksul linna ja tagasi kihutama, et asi posti saaks. Selline variant mulle ei sobinud, sest mul oleks linna ja tagasi sõit rohkem maksma kui see asi väärt oli. Aga ei, temal ikka vaja ja viia ära. Kui pakkusin et sellisel juhul on kang 15, ei sobinud jällegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 14:43 
Kasutaja avatar

oli siin sarnane olukord. müüsin mingeid lada juppe igatahes terve posu juppe 30 eur. pakkisin ilusti ära panin autopeale ja olin valmis posti viima vend lubas raha 2ra kanda jne igaksjuhuks ootasin enne tiba ja raha tulematta. enam pole ühendust ka v6tnud suhteliselt hea ostja oli... enne juba kuu aega uuris ja puuris nende asjade kohta ja tingis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2013 15:14 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
No eks see oleneb, kuidas kuningas ise käitub ka. Selles osas on sul jah õigus, et e-mailidele enamus ei suvatse vastata. Samas kohati on klientidel ka müstilised soovid. Üks tahtis minult nädalavahetusel suunatule kangi. Kuna VAG omasid jääb jubedalt üle (kõik panevad püsikaid), siis üle 5 euro nagu ei küsi. Ok sobis ja siis hakkas triangel pihta. Ei tema tahab kindlasti homme kätte saada, mis tähendab et ma oleks pidanud tunni jooksul linna ja tagasi kihutama, et asi posti saaks. Selline variant mulle ei sobinud, sest mul oleks linna ja tagasi sõit rohkem maksma kui see asi väärt oli. Aga ei, temal ikka vaja ja viia ära. Kui pakkusin et sellisel juhul on kang 15, ei sobinud jällegi.

Ise üritan alati viisakalt rääkida ja kokkuleppida,et kuidas neile sobib jne..Ka telefonis sõlmitud kokkuleppe on kokkuleppe...Kui sa ei saa,ei taha või sul on mingi mu häda,siis helista ja ütle,mitte ära lülita telefoni välja.
Mõned nädalad tagasi käisid sõbrad autot ostmas.Leppisid kokku,et tulevad tüübile koju,kuna see polnud nõus kuskile ise sõitma(lube polnud vist).Ütlesid kellaaja millal jõuavad ja hakkasid siis kimama.Kui kohale jõudsid ,siis tüüp muidugi vastu ei võtnud enam...lõpuks oli telefon väljas. Kuna koju ei viitsitud kohe sõitma hakkata,siis mindi nurgapealsesse mingisse söögikohta kus auto ka hästi näha oli.Tiksusid siis tunnikese seal kuni omanik auto juurde ilmus.Sealt oli siis ka igasugu paska suust välja aetud...küll aku tühi ja ajataju kadus ja lõpuks ei tahtnudki müüa autot enam.Ma ei tea mis v kuidas kuna ise seal juures ei olnud,aga selle auto nad ära ostsid igaljuhul :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2013 09:14 
Kasutaja avatar

Ma kunagi superbi ostma hakkasin siis saatsin tartu esindusse maili. Uuurisin ja puurisin. loomulikult ei vastatud. Kokku saatsin 3 maili oma kysimuste ja päringutega, mitte yhtegi vastust ei tulnud. Lõpuks läksin viljandi esindusse ja tellisin ära. Masu vist läbi ja ei viitsita mailidega vaeva nha. Sarna teema oli Ram,i ostmisel. Mailidele vastata ei viitsita jne, kui helistasin siis oli selline suhtumine , et viska raha enne letti siis vb viitsin mingit infot jagada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 12:51 
Kasutaja avatar

Teinekord ei jõua meilid saajani, sest vahepeal saadab meilboks sinu meilid otse junki.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis