Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 02.03.2013 16:34 
Kasutaja avatar

Ma pole midagi vaatamas käinud , ma lihtsalt kirjutasin mis vead sel autol on. Kirjutasin siia rubriiki kuhu ta kuulub. Oleks ta hind 1500 siis ta ei kuuluks siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2013 17:30 
Kasutaja avatar

Krdi naljakas on lugeda, et kui keegi nö ärimees nossov on oma sara müüki paisanud, siis on turu kobedaim,korralikum ja odavam maailmaparimas korras olev masin, ja kui müüdud on, siis hakatakse rääkima, et tra tegelt oli ikka üübersitane ja perses sara , et jumala eest keegi teine peale vana omaniku ei saaks müüa enam normaalselt :D
Ma ei saa sellest aru, on see kadedus, või näidatakse sellega kui "tegija" ollakse?
krdi enamus siinsetest automüüatest ei räägi ju kunagi ausalt oma auto vigadest,sõidad kohale ja siis alles hakkab vigu tulema nagu seeni pärast vihma,ehk kõik on ju nii "ausad" ärimehed siin
Heh, naljamehed olete ikka küll, mis muud ma õelda oskan.
Aga edu teile teie tegemistes ja ärides

Peace!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2013 19:13 
Kasutaja avatar

Kas tegu roimaärikate turusisese konkurentsi vaidlusega?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2013 19:56 
Kasutaja avatar

Selliste raibete vahetamise ainus eesmärk ongi ju teisele ära keerata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2013 19:59 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Selliste raibete vahetamise ainus eesmärk ongi ju teisele ära keerata.

ma küll eitea kedagi sellist kes selle pärast vahetaks ,pigem arvab et tema saab parema diili

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2013 21:47 
Kasutaja avatar

Lóppkokkuvóttes ärge vahetage üksteisega neid roimasi. Kórvaltvaatajana on kuidagi piinlik sellist paska lugeda, kuigi ei peaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2013 20:46 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/used/1253977
Tasub arvestada,et vahel on 3,0 mootor.Mitte 3,5 nagu reklaamitakse ,samuti on aju jms vahetatud 3,0 jaoks vastavaks.(tehasest auto tuli 735-na).Mõlemad esiuksed alt(seestpoolt) roostetanud,muidu suvel veel oli korras ja korralik auto.
Eelmise omaniku kuulutus http://www.auto24.ee/used/1179607

Toodud saksast on hea kild,jah see bmw on saksas tehtud ... eestis on see auto päris pikalt olnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 00:08 

Piltidelt saab juba hästi aru, et tegu on porriga aga irl oli ta veel õudsam. Kere on ikka üleni pahtli ja aerosooliga üle lastud aga puht huvipärast läksin pilku peale heitma.
http://www.auto24.ee/used/1253088

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 04:32 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Ma ise arvan, et kui kellelgi ongi ca500 euroga ideaalne pill müüa siis ostavad selle kasvõi töökaaslased/tuttavad vms enne ära kui auto avalikult müüki jõuab.

Kusjuures no ei ole nii. Olgu, mu mitsu ei ole päris ideaalses korras, aga 700 euro eest on autot niiet tapab. Reaalsus on aga see, et tullakse kohale, lüüakse kapott lahti ja "oi näe siit on õline ma ei taha". :kill Vaataks siis äkki auto üle, taipaks, et tegelikult on sellise keretüübiga galandi kohta väga heas seisukorras kere. Karbid hoiavad ilusti oma kuju, isegi jalaga koputades. Makro ja pahtli asemel on täitsa tehasest paigaldatud metall. Sama seis ka põhja all ja ka lansekad ei puutu aukudes kapotiga kokku. Ainukesed kohad mis tähelepanu vajaks, on esitiivad, kuigi ka need on veel täitsa viisaka välimusega. Kõik need on selle galanti ja üldse enamus nii vanade autode tüüpilised mädanemise kohad, aga ei, ikka ainult õli siin ja õli seal ja ma ei taha. Kusjuures see õlikulu ei ole üldse nii suur ja pole mina veel näinud, et auto mingeid õlilaike maha jätaks. Ja peale selle lekke on üldine tehnika seisukord ka normaalne, aga kui isegi salongi ei istuta, rääkimata proovisõidust, ega siis muidugi sellest aru ei saa. Muidugi on vaja üht-teist teha ja reaalsele huvilisele ma näitan ja räägin ka kõik murekohad ära, mis ei ole üldse nii hullud ja ei sega isegi lähima 10-20kkm juures sõitmist. Ühed sepad käisid autot vaatamas, siis kontrolliti isegi, et kas ikka pagass ja tagatiib ilusti kokku jooksevad. No jooksevad küll, aga kas see tõesti on nii oluline 700 eurosel autol.

Sügisel oli ka vahepeal müügis, siis käis mingi vene kutt autot vaatamas, rääkis seal suure suuga kuidas ta keretöödega tegeleb. Oli veel teisegi automüüja kohale kutsunud, too müüs mingit vana kerega facelift primerat mis oli otsast lõpuni vist spreiga värvitud. Tiiva värvimisel tundus ka olevat purgi kaas vist ette jäänud, sest no see oli igatpidi triibuline. Tagaotsas ei olnud ei tuled ega luuk mitte kuidagi sirged. Tulemus oli siis see, et kutt vaatas minu autot, nägi paaris kohas pindmist roostet ja mõnda roostetäppi, küsis palju hinnast alla saab ja kui primeravend müüs veel sott euri odavamalt, siis võeti see kõverik ära. Ja kuigi ma just ütlesin, et nii odaval ja vanal autol ei tohiks olla oluline see, kui mõnes kohas mõni paneel sirgelt kokku ei jookse, siis minu oma nägi selle primera kõrval nagu poeuus välja. Järjekordne näide "eksperdist".

Ma müün küll nii harva autosid, aga mul on juba räige siiber kui tullakse kohale, ollakse omaarust eksperdid ja enamvähem minestatakse ja joostakse minema kui kuskil mingit õli nähakse. Kui nüüd kellelgi tekib küsimus, et miks kuulutuses ei ole märgitud, et õli lekib, siis ma lihtsalt ei julge sinna panna seda, kartuses, et siis ei tulda üldse kohale. Ma küll huviliste ees ei varja, ega ürita ka midagi varjata ja räägin isegi telefonis ära, aga eelistan siiski, et inimene tuleb kohale ja veendub oma silmaga, et ei ole see asi nii hull ühti.

Samas peaks ka respecti viskama neile autoärikatele, et suudetakse ilged roimad täiesti arvestatava raha eest maha müüa. Järgmise auto müün küll ausõna kommiraha eest maha ärikatele ja siis hoian silma peal, et mis hinnaga ära liigub ja pärast küsin edu saladust. :D

offtopic küll, aga ma pidin lihtsalt oma hingelt selle maha saama. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 09:45 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1247988

:uhoh :uhoh

kere on tsingitud aga siin seal roostet... God bless them...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 09:59 
Kasutaja avatar

kevvare kirjutas:
Piltidelt saab juba hästi aru, et tegu on porriga aga irl oli ta veel õudsam. Kere on ikka üleni pahtli ja aerosooliga üle lastud aga puht huvipärast läksin pilku peale heitma.
http://www.auto24.ee/used/1253088

sellise raha eest sa endale 1.9 diisel audit (korralikku) küll ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 10:16 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
offtopic küll, aga ma pidin lihtsalt oma hingelt selle maha saama. :D

Sellises hinnaklassis autode müümine ongi tegelt kõige hullem peavalu, kus ostja hakkab iga pisiasja pealt virisema. Kui sina pead kõige olulisemaks kere seisukorda, siis ostja äkki jällegi mootori. Tal savi kas see kere on roostes või ei, aga ta ei taha kuskil hakata tegema kallist mootori remonti, et õli "voolab". Tema jaoks on oluline just tehnika hea seisukord, et mitu aastat sõita saaks. Kerele viskad natuke pahtlit ja spreyd peale, aga mootorit ju iga mees ikka ise ei remondi ja neid töötunde töökojas tehes ikka koguneb. Mul kunagi oli tegelikult sinu casele vastupidi juhus, kus ostja kutsus ka kaks autot korraga Ülemistele. Esiteks jäi teine hiljaks, et minu autot oli aega pikemalt uurida ja suhelda. Teisel jäi mulje, et keeras just nurgatagant pesulast välja. Ühesõnaga vaatasid kiirelt teise ka üle ja tegid väikse ringi ja tulid tagasi jutuga, et teeme paberid ära. Et teisel mootor täiesti läikis, et see on liiga hea tõe olemiseks ja kinldasti just kuskil ära pesta lastud. Et sinul ikka kõik ilus õline või noh midagi hullu vist polnud, aga täpselt näha kas ja kust tuleb, kui tuleb.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 11:52 
Kasutaja avatar

http://www.okidoki.ee/item/2195766/ ,kõik on vale jutt et vahetatud + võõrandamiskeeld

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 12:00 

Aga tõsiselt, kogenumad, kuidas te müüte oma 500-2000€ hinnaklassi autosid, nii et närvid terveks jäävad ja poolt alla tingida ei lase?

Eelmise auto müüsin pmst vanarauahinnaga ja läks kiirelt, aga praegusel on mõningane õlikulu, suur (aus) läbisõit ja hulk iluvigu, mida nagu varjama ei tahaks hakata, aga täitsa kindel, et nendest ka kinni hakatakse, isegi kui mõned muud asjad kindlasti keskmisest paremad on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.03.2013 14:20 

matu07 kirjutas:
Aga tõsiselt, kogenumad, kuidas te müüte oma 500-2000€ hinnaklassi autosid, nii et närvid terveks jäävad ja poolt alla tingida ei lase?

Eelmise auto müüsin pmst vanarauahinnaga ja läks kiirelt, aga praegusel on mõningane õlikulu, suur (aus) läbisõit ja hulk iluvigu, mida nagu varjama ei tahaks hakata, aga täitsa kindel, et nendest ka kinni hakatakse, isegi kui mõned muud asjad kindlasti keskmisest paremad on.

No pigem on see ootamise äri. Suvaliste küsimuste esitajad saadetakse kukele, või irvitatakse mõnitavalt hambasse ja oodatakse kas LAUSLOLLi, või siis kedagi, kes tuleb kohale, teeb tiiru ja viskab raha letti, mitte ei uuri telefonis kuna viimati hooldus tehti jne.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis