Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 12:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 13.03.2013 02:24 
Kasutaja avatar

Me kõik teeme elus vigu naiste suhtes, kes varem ja kes hiljem.
Mul oli suhe mis päädis kahe lapsega 18 aastat ja kahetsen siiani seda taga, kuid mida see aitab?
Hoidke kõvad ja trampige edasi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 02:31 
Eliit

Elu on selline

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 02:33 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Hoidke oma südame leedit.

treat 'em like a shit, and they stick like a shit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 02:41 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Käisin hommikul fastersis, ostsin ühe kebabirulli proovimõttes.
Sisenes peale mind sinna üks üsna pisut paksem kui lihtsalt õlut armastav paks mees, koos oma ca 12aastase tütrega. Paks mees võttis endale mingi prae (aga sel polegi tähtsust). Tütrele tellis ta suure burgeri, aga lapse palvel ilma mitte ühegi salati ega roheliseta. Isa küsis seepeale ka, et kui sa niimoodi oma igapäevasest toidust selle ainsa vähekenegi vitamiine sisaldava komponendi eemaldad, siis pole ime, et sul koguaeg tervisega probleeme on ja muidu nõrk oled. Tütar vastas selle peale, et ära muretse isa, eile sõin ma tervislikult. Hommikul võtsin friikartulid šašlõkiga ja õhtul friikartulid kanaga, et kartul on ju taimne ja tervislik toode.

Appi me oleme jõudnud ameerikasse. :bs :waah

Ise sööd samamoodi saasta ja siis mõnitad mingit tüdrukut? Või sinu kebabirulli vahel oli vähemalt tükike jääsalatit? Ilmselt helendasid pärast lausa vitamiini üledoosist.. Muidugi nukker on lugeda, kuidas mehed ostavad 6,5€ burgereid või mõni lohutab end sellega, et "Kohtla-Järve pole õnneks nii kaugel, saab HÄDA pärast Hesburgeris käia" :D. Tegelikult sobiks siin kohal soovitada sellist huvitavat saadet, nagu Man vs Food. Eriti kiirtoidufännidele! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:07 
Kasutaja avatar

Väline kõvaketas suri ära.

900 GB seriaale, filme ja muusikat läinud.

Päris nõme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:13 
Kasutaja avatar

Selline huvitav asi oli siis juhipoolse klaasi külge kleebitud, tuleb selline mõnele tartlasele veel tuttav ette?
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:16 
Kasutaja avatar

biker14 kirjutas:
Selline huvitav asi oli siis juhipoolse klaasi külge kleebitud, tuleb selline mõnele tartlasele veel tuttav ette?
Pilt

Ma annaks asja uurimisse, CSI vms . Keeruline lause.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:17 
Kasutaja avatar

filmidega on keerulisem natuke, see programm mida mina olen kasutanud taastab kuidagi nii, et filmi oli 10 tükki ja suvalise pikkusega. Täispikalt vist polnudki ükski neist. Ja noh arvestades mis nn päris taastamise hinnad on, siis vast ei hakka keegi 1000 euro kanti maksma sellise asja eest. Pigem aetakse ikka tähtsaid dokumente taga, mitte mingeid filme. Parem mõtle, et vedas et sul 900Gb andmeid (piraatlust) hävines, BSA oleks sulle teinud kui leidnud oleks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:19 

Veljo Rooste kirjutas:
ghozt kirjutas:
Käisin hommikul fastersis, ostsin ühe kebabirulli proovimõttes.
Sisenes peale mind sinna üks üsna pisut paksem kui lihtsalt õlut armastav paks mees, koos oma ca 12aastase tütrega. Paks mees võttis endale mingi prae (aga sel polegi tähtsust). Tütrele tellis ta suure burgeri, aga lapse palvel ilma mitte ühegi salati ega roheliseta. Isa küsis seepeale ka, et kui sa niimoodi oma igapäevasest toidust selle ainsa vähekenegi vitamiine sisaldava komponendi eemaldad, siis pole ime, et sul koguaeg tervisega probleeme on ja muidu nõrk oled. Tütar vastas selle peale, et ära muretse isa, eile sõin ma tervislikult. Hommikul võtsin friikartulid šašlõkiga ja õhtul friikartulid kanaga, et kartul on ju taimne ja tervislik toode.

Appi me oleme jõudnud ameerikasse. :bs :waah

Ise sööd samamoodi saasta ja siis mõnitad mingit tüdrukut? Või sinu kebabirulli vahel oli vähemalt tükike jääsalatit? Ilmselt helendasid pärast lausa vitamiini üledoosist.. Muidugi nukker on lugeda, kuidas mehed ostavad 6,5€ burgereid või mõni lohutab end sellega, et "Kohtla-Järve pole õnneks nii kaugel, saab HÄDA pärast Hesburgeris käia" :D. Tegelikult sobiks siin kohal soovitada sellist huvitavat saadet, nagu Man vs Food. Eriti kiirtoidufännidele! :)

Mina olen teadlik, sellest mida ma söön ja mis on halb, mis hea. Ei söö igapäevaselt kiirtoidu jura. Pigem see, et pohui friikad kasvavad ju mullas, järelikult ilgelt kasulikud. Et kuida inimesed nii mitteteadlikud asjadest on. Teiseks, mina 12 aastasena ei ajanud igapäevaselt sisse burgereid. (Mille pärast olen ka muidugi oma vanematele tänulik, et polnud kombeks käia 3x päevas burksi, pitsat, friikaid söömas lapsest peale). Seda juttu sealt kuulates, tundus, et ega nad muud ei söögi. Isa tundus olevat selline ca 150kg mees, võiks ju näha, mida kiirtoit teeb ja mitte oma last viia koguaeg seda jama sööma. Praegusel ajal koolide läheduses ka näha ju, et lapsed ei söö enam koolis oma suppi või riisi või putru või mida iganes. Joostakse (paksemad kõnnivad) söögivahetunni ajal koolist välja lähimasse kohta, kust burksi saaks.

Sööge, mis tahate. Ma ei ürita mingi maailmaparandaja olla. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:20 
Kasutaja avatar

biker14 kirjutas:
Pilt

Mis selles nii erilist on? Enamasti ei taha sellised midagi maksta, või vana hea EST-RUS? Mul auto remonditöökoja ees seisis ja kastivahetust ootas, siis oli ka selline kiri vahel. Helistasin ja uurisin, mis siis härrad pakuvad. "Noh nii kuni 1-1500 krooni võiks ju maksta", ainuke jama oli selles, et tegemist oli 4veduse väikse turbokaga, mille turuväärtus oli 10-20x kallim.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:28 
Kasutaja avatar

Ei olegi midagi nii erilist, lihtsalt minu jaoks on selline asi imelik lihtsalt.. ja nagu teema on, mis täna juhtus..
Veel vähem on erilist sellistel postitustel, kus kirjutatakse keskusmidakuipaljujõi, aga ikka kirjutatakse.
Ma ei viitsi helistadagi sinna, sest nagunii pakutakse mingi võileivaraha. Tegemist ei ole selle est-rus tegelasega..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:31 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
Väline kõvaketas suri ära.

900 GB seriaale, filme ja muusikat läinud.

Päris nõme.

Mälu osa ei pruugi üldse vigane olla!
Enda ühel kõvakettal põles ära üks kivi trükiplaadil, mis siis kõvaketast juhib.
Kui viga selles, peaks idee poolest pääsema plaadi, või heal juhul vaid kivi vahetusega. Sellisel juhul peaks siis mälus olevad asjad alles jääma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:41 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
filmidega on keerulisem natuke, see programm mida mina olen kasutanud taastab kuidagi nii, et filmi oli 10 tükki ja suvalise pikkusega. Täispikalt vist polnudki ükski neist. Ja noh arvestades mis nn päris taastamise hinnad on, siis vast ei hakka keegi 1000 euro kanti maksma sellise asja eest. Pigem aetakse ikka tähtsaid dokumente taga, mitte mingeid filme. Parem mõtle, et vedas et sul 900Gb andmeid (piraatlust) hävines, BSA oleks sulle teinud kui leidnud oleks.

Nojah, see BSA võib siis praktiliselt igale vennale ukse taha minna, kes Piratebayst tirib. Rääkimata, siis igast kutsetega torrentlehtedest. Torrent isegi näitab ju tirija ip-d.
Taastama vast jah ei hakka, liiga kallis. Õnneks tähtsaid dokke ja pilte hoian eraldi kettal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 10:44 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
dellu kirjutas:

Nojah, see BSA võib siis praktiliselt igale vennale ukse taha minna, kes Piratebayst tirib. Rääkimata, siis igast kutsetega torrentlehtedest. Torrent isegi näitab ju tirija ip-d.
Taastama vast jah ei hakka, liiga kallis. Õnneks tähtsaid dokke ja pilte hoian eraldi kettal.

No seda küll jah, kunagi ju ähvaradati kõik suure uploadiga kasutajad jälgimise alla võtta (kuna torrentid nõuavavad ka uploadi, siis hea eristada), aga see teema on nüüd ära vaibunud jälle. Eks siiski torrenti hulk kogu interneti kasutajate hulgast on ikkagi väike ja eks siis tulebki neid rikkujaid piinama hakata kunagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2013 11:31 
Moderator
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Hoidke oma südame leedit.

treat 'em like a shit, and they stick like a shit.

Kui tahad inglist puhuda, siis proovi ilma vigadeta vähemalt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis