ookuitore kirjutas:
C-klass ei ole ju mersu.
C-klass kaltsusisuga, manuaalkastiga ning ilma kondita on aga juba midagi haruldaselt räiget.
Saaks aru, kui Sa ütleks veel Vanemad A-klassid ei ole mersud. Loll jutt suhu tagasi! C-klassil pole häda midagi, minul endalgi suhteliselt blank c-klass (küll kondiga) aga ma pole mitte kordagi seda kasutand, sest pole lihtsalt vajadust olnud.
C-klassiga manualiga sõites pead ainult arvestama, et see käigukast ei ole just kõige kiirema käiguvahetusega. Kiire kohaltminek nõuab pikka siduri libistamist vastasel juhul hakkab auto hüppama. Sidur kohalt minekul samas hea, võtab madalalt madala pöördega ja talvel hea välja nõksutada, kui kinni. 2 aasta jooksul olen 2 korda autoga nii kinni jäänud, et ise välja pole saanud. 1 kord sõitsin peaaegu kraavi ja teine kord olin põhjapidi kinni ja siis panin 2 sõpra taha pingile ja auto tuli ise välja.
See, et varustust pole on savi imo. Ongi vähem mida katki minna, ainuke mida mina enda auto puhul puudust tunnen on atm kast ja püsikiiruse hoidja. VIP pakett aknad, puudulik TC vms on jumala savi.Kui vaja punktist A punkti B saada siis on see hea auto. Vedrustus hea pehme, ninng kõrge ja samas, kui soov rallit sõita natukene siis ei tundugi auto nii pehme ja käitub kurvis väga normaalselt. Minul pole kordagi olnud, et käima ei lähe, sureks külma mootoriga välja või teeäärde jääks. Jah, ükskord läks üks amordi kinnitus katki ja ratas vajus koopasse, aga auto tuli 15km ise koju ära ja pärast sai treila peale panna ja remonti viidud. Samas mul emal 2x järjest audi 100 tee äärde jäänud Mäos viaduktilt maanteele keerates, esimene kord läks bensupump teine kord rehv
Btw, FOX1000-l juba teine c-klass mersu perse all. Jutt jumala õige tema poolt. Isegi mõtlen ja puhklen, et kui peakski uue masina siis c-klass jääks üheks soosikuks.
Remondi poolest olen mina vahetanud kõige kallim osa 150€ rooli latt(eelmine omanik vast ei raatsinud vahetada) ja 50€ salongi soojendusplokk. Ülejäänud asjad max 20-30€, mis vahetada tulnud ja kahe aasta jooksul vahetanud max 10 juppi. Kõige rohkem raha paaki valanud. Remonti on saanud minu masin 2 aasta jooskul max 450€ ja sõidetud kaks õlivahetust ja kolmas tulemas varsti seega kuskil +20000km.
+1 mersu minu poolt. Kindlasti ära torma esimese mersu juurde ja vaata veel edasi ja käi mitmeid vaatamas ja proovimas, aga lõppotsus tee enda mõistusega.
Ja muidugi ka
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=11126http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2189