Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 13.02.2013 19:03 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Valgusfoorid on pussydele :D

Mulle läks see mõtlemine 412 juurot maksma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 19:10 

ma olen ülirahulik parankaväänaja. ilmselt ajan teisi pigem sellega närvi- ise ei viitsi küll kellegi peale närvi raisata.
sõidan suht reeglite järgi ja eriti käib see linnaliikluse kohta- ei meeldi diskobussi huviorbiiti sattuda.
in fact- sain load pea kaks aastat tagasi aga sinikuued poel mind kordagi tülitanud. passat on muidugi abiks, sest see tundub nende jaoks nähtamatu olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 22:11 

Tsiteeri:
Tallinnas püüan liiklusvooluga kaasa minna, aga kuna ka linna nii hästi ei tunne, siis "Sorry kõik tallinlased, kellele ma kunagi viimase hetke reastumisega ette olen keeranud!".

Olen seda sama juttu varem ka kuulnud igasuguste inimeste suust, aga ei vabanda välja. Kui linna ei tunne siis sõidetakse rahulikult ja samades ridades kus teisedki, mitte ei lasta "vales" reas kiirelt ummikust mööda, et vahele trügida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2013 18:35 

Eile või üleeile vms, nägin sellist huvitavat kemplemist järvevanal, kus mingi must fookus mingit uuemat kolmest (e90 vms?) üritas nussida ülemistest kuni tammsaare pikenduseni, küll vahepeal ette keerates ja järsult pidurdades ning vahepeal lihtsalt mingi suure traktorit vedava haagisega veokiga 30'ga kõrvuti sõites, et keegi mööda ei saaks. Lõpuks tammsaare pikenduseni jõudes lasi peeneks, kolmene vist algul hakkas isegi järgi vajutama aga siis mõtles ümber ja keeras ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2013 21:54 

krt. neid asju on nii palju mis närvi ajab,et ma lähen juba nendele mõeldes närvi nahh :twisted: :twisted: :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2013 21:58 

aga trammiga sõit ajab veel rohkem närvi :twisted: :twisted: ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 16:02 
Kasutaja avatar

Möödunud reedel oli huvitav seik Tiskre ringteel.. olin juba sellest mööda sõitnud kui märkasin, et taga kemplevad kaks klouni. Kes keda nüüd vahele ei lasknud, seda ma teada ei saanudki. Üks hetk lendas minust suure hurraaga mööda Renault Megane, tõmbas mulle ette nii, et pidin üpris tugevasti pidurit sõtkuma. Tervitasin tema manöövrit ühe mõnusa ja pika signaaliga. Samal ajal näen küljepeeglist eredaid xenon tulesid lähenemas ning plaksti, täpselt enne eraldussaart tõmbas mulle peaaegu koopasse üks okserohelist värvi uuem Audi A6 Allroad. Taga oli veel jõnglane turvatoolis.
Hakkavad nemad siis nüüd ees vigurdama, Audi sõitis tee keskel, tehes tee kolmeraliseks, Renault teda mööda ei lasknud. Jõudsime peaaegu Tabasalu mäetõusuni, siis otsustas Audi vemps, et nüüd on õige aeg kohakuti sõita renooga. Sõidab südamerahuga vastassuunas ja ülevalt tuli samal ajal miski linnamaastur vastu, see sai õnneks tee äärde pidama. Nüüd ärritus Audi juht veel rohkem ja hakkas seda vaest renoo mehikest veel rohkem survestama ja sõitis ikka eriti lähedale talle.. küljed käisid vist isegi kokku korra.. poole mäe peal viskas audi vennal vist kopa ette ja rammis ühe korraliku kõksuga selle vaese prantsuse auto päris kraavi :D Lõpuks hüppas audi vend autost välja ja arvatavasti küttis korralikult turpi tollele härrasmehele prantsuse vurriga..
Mina olin seal taga ülimalt tige, kuna just tol päeval jätsin sõidu lindistamata, kuid samas sitaks rõõmus, kuna ilgelt lahe oli vaadata kuidas kaks ajuinvaliidi üksteise võidu Darwini auhinna nimel pungestavad. Kaua vaatepilti nautida ei saanud, sest pidime edasi sõitma ja peatumiskoht keset tõusu ei tundunud kõige mõistlikum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 18:46 

Käitumise järgi tundub selle Audiga sama indiviid olema,kes mullegi korduvalt "ajudesse pannud".
Kui ma õigesti mäletan siis numbrimärk peaks olema 500 IVO.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:06 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Käitumise järgi tundub selle Audiga sama indiviid olema,kes mullegi korduvalt "ajudesse pannud".
Kui ma õigesti mäletan siis numbrimärk peaks olema 500 IVO.

jep, toda härrat olen isegi kohanud tõmblemas, IVO oli vähemalt tähestik.
aga laps autos ja kümnete teiste eludega jamada, hmm äkki ongi true racer ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:33 
Kasutaja avatar

huvitav, kas jutt käib sellest samast inimesest kellel kunagi oli mingi punane pisike maantee muhk, sest tabasalu mäel on minulgi olnud sellist juhust, kus tulin mäest alla, kurvis kergelt pidurdasin kuigi see muhk mul suht stanges istus ja siis kukkus see muhk närvama ja peenestas mööda ning pani ees blokki, kobis siis autost välja ja kukkus midagi vehkima aga ei hakanud mina sinna välja ronima, tundus selline poksija vend olevat ning tagurdasin ja sõitsin minema. Temal oli samuti laps turvatoolis kõrval muideks. ei olnud küll nii julm käitumine kui eelnevas jutus kuid sama koht ja samalaadne venemaa teede käitumine, et vb on sama isikuga tegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:37 

.

Viimati muutis allan1, 14.05.2013 21:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 20:20 
Kasutaja avatar

avariide listis veel pilti ei ole prantslasest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 11:57 

Hoiatan ühe ohtliku sõiduvõtetega autojuhi eest. Auto 812 TFY VW GOLF VARIANT TDI tumesinine, taga paremal stickerbomb. Roolis oli nooremapoolsem meesterahvas.

Sõidab maantee peal 95-100 km/h spido järgi (kõik ok ju?), kuid kui ma tast sirge peal üritasin mööda sõita, siis üllataval kombel kiirendas see vahtraleht 130 km/h-ni ning seisin maatee peal temaga kõrvuti, ise vastassuunas. Loobusin möödasõidust. Mingi hetk proovisin uuesti ja vahtraleht kordab oma tegevust.

Ilmselt on see noormees inspiratsiooni saanud siinsetest kasutajate ideoloogiatest ala "mingi riis minu saksa rauast küll mööda ei sõida" ning tekitabki ohtlikke olukordi. Kui keegi peaks seda Märja (Tartumaa) kandis ringisõitvat tegelast tundma, siis patsutage minu poolt talle õla peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 12:14 
Kasutaja avatar

Aris kirjutas:
Hoiatan ühe ohtliku sõiduvõtetega autojuhi eest. Auto 812 TFY VW GOLF VARIANT TDI tumesinine, taga paremal stickerbomb. Roolis oli nooremapoolsem meesterahvas.

Sõidab maantee peal 95-100 km/h spido järgi (kõik ok ju?), kuid kui ma tast sirge peal üritasin mööda sõita, siis üllataval kombel kiirendas see vahtraleht 130 km/h-ni ning seisin maatee peal temaga kõrvuti, ise vastassuunas. Loobusin möödasõidust. Mingi hetk proovisin uuesti ja vahtraleht kordab oma tegevust.

Ilmselt on see noormees inspiratsiooni saanud siinsetest kasutajate ideoloogiatest ala "mingi riis minu saksa rauast küll mööda ei sõida" ning tekitabki ohtlikke olukordi. Kui keegi peaks seda Märja (Tartumaa) kandis ringisõitvat tegelast tundma, siis patsutage minu poolt talle õla peale.

Sellisel vennal tuleks küll munad pihku võtta, ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2013 13:14 
Kasutaja avatar

Aris kirjutas:

Sõitis 95-100km/H , milleks mööduda? Või oli 110km/H ala? Kardsid vw golfi lagunemis ja pudenemis kiirust vms?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis