Möödunud reedel oli huvitav seik Tiskre ringteel.. olin juba sellest mööda sõitnud kui märkasin, et taga kemplevad kaks klouni. Kes keda nüüd vahele ei lasknud, seda ma teada ei saanudki. Üks hetk lendas minust suure hurraaga mööda Renault Megane, tõmbas mulle ette nii, et pidin üpris tugevasti pidurit sõtkuma. Tervitasin tema manöövrit ühe mõnusa ja pika signaaliga. Samal ajal näen küljepeeglist eredaid xenon tulesid lähenemas ning plaksti, täpselt enne eraldussaart tõmbas mulle peaaegu koopasse üks okserohelist värvi uuem Audi A6 Allroad. Taga oli veel jõnglane turvatoolis.
Hakkavad nemad siis nüüd ees vigurdama, Audi sõitis tee keskel, tehes tee kolmeraliseks, Renault teda mööda ei lasknud. Jõudsime peaaegu Tabasalu mäetõusuni, siis otsustas Audi vemps, et nüüd on õige aeg kohakuti sõita renooga. Sõidab südamerahuga vastassuunas ja ülevalt tuli samal ajal miski linnamaastur vastu, see sai õnneks tee äärde pidama. Nüüd ärritus Audi juht veel rohkem ja hakkas seda vaest renoo mehikest veel rohkem survestama ja sõitis ikka eriti lähedale talle.. küljed käisid vist isegi kokku korra.. poole mäe peal viskas audi vennal vist kopa ette ja rammis ühe korraliku kõksuga selle vaese prantsuse auto päris kraavi

Lõpuks hüppas audi vend autost välja ja arvatavasti küttis korralikult turpi tollele härrasmehele prantsuse vurriga..
Mina olin seal taga ülimalt tige, kuna just tol päeval jätsin sõidu lindistamata, kuid samas sitaks rõõmus, kuna ilgelt lahe oli vaadata kuidas kaks ajuinvaliidi üksteise võidu Darwini auhinna nimel pungestavad. Kaua vaatepilti nautida ei saanud, sest pidime edasi sõitma ja peatumiskoht keset tõusu ei tundunud kõige mõistlikum.