Mul ka venelastega seni head kogemused.
Üks helistas ükskord päeval e39 peale, aga kooli tõttu ei saand rääkida, lõpetasin kõne ära, siis tuli mingite haigete kirjavigadega sõnumid, kus uuris autokohta, aga mis teha ega ise ka vene keeles õieti kirjutada ei oska

Leppisime kella aja kokku kui vaatama tuleb ja koha ka. Täpselt lepitud kellaajal oli kohal, vaatas kiiruga üle, tegi väikse tiiru, kus paistis küll et sõita ta üldse ei oska, aga vast oli muu autoga liiga ära harjund. Näitasin paar pisiviga ise ära mis oli. Ostumüügi lepingud olid tema poolt. Siis oli tasumisprobleem vaid. Kohalikust swedpanga automaadist ladus 1000 peopeale, kodust tõin läpaka, kandis 200€ niisama arvele minunähes ning siis oli ülejäänd 250€ga jama. Ütles lähme käime temapool, et id kaardi lugejaga saab mulle üle kanda, toob mu ise koju tagasi, aga siis leidus sõbral 240€ ja saigi diil tehtud, 10€ sai hinnast alla, muidu ta ise ei tingind ka midagi. Ise suitsumees pole, aga lõpus andis veel paki mingit välismaa sigaretti. Ütles kui ise ei tee, anna sõbrale.
Teine kogemus, vahetasin venelasega autot, tüüp tuli mingi 250km kauguselt, pool 10 õhtul hakkas sõitma, kohale jõudis vist üldse pool 1 ööse. Käisime veel tanklas, kiire autode ülevaatus, kokkulepitud summa maksis peopeale ning läksime lahku. Mõlemad rahul ja siianigi. Muidugi mul veel ostumüügi leping postiga tulemas, mis jutujärgi läks täna posti, eks näis kas jõuab kohale ka