Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 16:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 25.03.2013 23:50 

ändi kirjutas:
Ma müüsin vanaaasta õhtul A6-e vene autoärikatele. Päeval kõne, kokkusaamine ja auto vaatamine. Rahakotimees istus oma S-mersus, kuni tõlk autot proovis ja vaatas. Kuna tingimiseks ei leitud ühtegi põhjust, siis seda ka ei tehtud. Ainult suvevelgi ei tahetud ja nende arvelt olin nõus 200e alla andma. Õhtul tuldi rahaga uksetaha ja läind ta oligi. Imestama panigi see, et väga viisakas jutt ja ei mingit kauplemist, kuigi hind oli üsna kõrge.

Mul venelastega ainult positiivsed kogemused..tavaliselt soliidsed härrad ja VÄGA sõbralikud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 10:40 

ksenoon kirjutas:
ändi kirjutas:
Ma müüsin vanaaasta õhtul A6-e vene autoärikatele. Päeval kõne, kokkusaamine ja auto vaatamine. Rahakotimees istus oma S-mersus, kuni tõlk autot proovis ja vaatas. Kuna tingimiseks ei leitud ühtegi põhjust, siis seda ka ei tehtud. Ainult suvevelgi ei tahetud ja nende arvelt olin nõus 200e alla andma. Õhtul tuldi rahaga uksetaha ja läind ta oligi. Imestama panigi see, et väga viisakas jutt ja ei mingit kauplemist, kuigi hind oli üsna kõrge.

Mul venelastega ainult positiivsed kogemused..tavaliselt soliidsed härrad ja VÄGA sõbralikud. :)

Jajah, ja kui vihastavad siis on VÄGA vihased....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 11:10 
Kasutaja avatar

Sul halvad kogemused? Venelastele saab müüa küll kenasti, ostmisega on kahtlane veidi. Muidugi, jah oleneb mis hinnaklassis, aga enamasti on tunne ikka natuke kahtlane pärast äri tegemist.. Natuke nagu oleks ikka pügada saanud kuidagi kuskilt. Veidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 11:43 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
Viimati oli positiivne automüük. Venelased ostsid Mersu ära, 10 min olid kohapeal ja raha lendas letti :) sularaha ja mingit tingimist ei olnud. Väga meeldiv. Auto oli ka muidugi viimase peal. Pull oli see et ei oska mina vene keelt ega nad eesti keelt :D aga kuidagi sai asjad aetud.

Pärast ostsin ühe auto veel venelastelt, lasti ise hinda natuke alla poole ;D ilma küsimata.

tuleb meelde kuidas sõber ostis omale ühte vinget sakslast , kumbki üksteisest aru ei saanud , venelane pani korra auto käima ja jättis kohe seisma - "benzin maala" , sõber näitas raha ja pöialt et kõik hea , täitsid paberid ja oligi olemas :D hea masin oli veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 18:06 
Kasutaja avatar

Mul ka venelastega seni head kogemused.
Üks helistas ükskord päeval e39 peale, aga kooli tõttu ei saand rääkida, lõpetasin kõne ära, siis tuli mingite haigete kirjavigadega sõnumid, kus uuris autokohta, aga mis teha ega ise ka vene keeles õieti kirjutada ei oska :D Leppisime kella aja kokku kui vaatama tuleb ja koha ka. Täpselt lepitud kellaajal oli kohal, vaatas kiiruga üle, tegi väikse tiiru, kus paistis küll et sõita ta üldse ei oska, aga vast oli muu autoga liiga ära harjund. Näitasin paar pisiviga ise ära mis oli. Ostumüügi lepingud olid tema poolt. Siis oli tasumisprobleem vaid. Kohalikust swedpanga automaadist ladus 1000 peopeale, kodust tõin läpaka, kandis 200€ niisama arvele minunähes ning siis oli ülejäänd 250€ga jama. Ütles lähme käime temapool, et id kaardi lugejaga saab mulle üle kanda, toob mu ise koju tagasi, aga siis leidus sõbral 240€ ja saigi diil tehtud, 10€ sai hinnast alla, muidu ta ise ei tingind ka midagi. Ise suitsumees pole, aga lõpus andis veel paki mingit välismaa sigaretti. Ütles kui ise ei tee, anna sõbrale.

Teine kogemus, vahetasin venelasega autot, tüüp tuli mingi 250km kauguselt, pool 10 õhtul hakkas sõitma, kohale jõudis vist üldse pool 1 ööse. Käisime veel tanklas, kiire autode ülevaatus, kokkulepitud summa maksis peopeale ning läksime lahku. Mõlemad rahul ja siianigi. Muidugi mul veel ostumüügi leping postiga tulemas, mis jutujärgi läks täna posti, eks näis kas jõuab kohale ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 19:36 

Üldiselt venelased ongi normaalsemad. Eks huiavad ja tüssavad nemad ka aga üldiselt suhtumine ja arusaam kokkulepetest on ikka kordades parem. Tavaliselt venelane hoiab oma autot paremini ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 23:13 
Kasutaja avatar

Venelasi on kahte sorti: Need kes hoolitsevad ja hoiavad korras autot,ning on need teised,kes autosi pedereerivad. Teada tuntud fakt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 09:02 
Kasutaja avatar

Kolmas sort kah veel olemas: liisivad tutika pilli, sõidavad 5 aastat nii ära et vahetavad vahest ainult õli. Siis müües kiidavad, et eestist tutikana ostetud pill ametliku ajalooga. Ja üritavad oma roima mõnele lollile pähe määrida, olles veel ise kah veendunud et ongi nii hea pill.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 10:00 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
Kolmas sort kah veel olemas: liisivad tutika pilli, sõidavad 5 aastat nii ära et vahetavad vahest ainult õli. Siis müües kiidavad, et eestist tutikana ostetud pill ametliku ajalooga. Ja üritavad oma roima mõnele lollile pähe määrida, olles veel ise kah veendunud et ongi nii hea pill.

Naisel on täpselt 5a vana pill, sellel on vahetatud AINULT tagaluugi amordid garantii korras. Mitte ühtegi puksi ega mitte midagi muud,garantii remondid samuti puuduvad muud. Ls on vist 70k+ kanti . Nüüd peab lõpuks esiamordid vahetama,kuna üks on õli välja ajanud ,see on reaalselt esimene fix. Isegi piduriklotse pole vahetatud kordagi vms. Aga niiväikese ls juures vist normaalne tegelt...

Pill on väga heas korras btw ja läbib üv puhtalt nagu ennegi. Tegu jaapanlasega ofcoors... aga nagu näha,isegi sellist autot ei saa eestis müüa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 14:08 
Kasutaja avatar

Emale sai ostetud 2006a IA-st uus Fiesta, maha hakkasime seda müüma eelmise aasta lõpus ja auto LS oli selleks ajaks ca 46kkm-i. Ning võite kolm korda arvata palju inimesi seda uskus. Kuna auto seisis reaalselt enamuse oma elust garaažis, siis kerelised vigastused, kivitäkked ja muud nn tingimispunktid puudusid. Kogu ajalugu IA-s olemas, kaasa tulid veel suverattad valuvelgedel.
Proovisime seda müüa ise kuulutuste ja suusõnaliselt, kuid tulutult. Siis viidi auto Saaremaal(vanemad elavad seal) platsile seisma, hinnale pandi veel 300e otsa ja kolme päevaga auto müüdud. Läks kuskile kesk-Eestisse, ning uus omanik uuris kuskilt tel.nr-i ka välja ja helistas ning kiitis autot.
Ning auto hind, võtsime arvesse LS, ajaloo ja kasutuse, siis jäi sinna 4.5k eur-i tuuri, mis ei ole turu kõige kallim, ega odavam hind.

Maailm on ikka üks keeruline süsteem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 16:39 

Mu ema ostsis omale 2 aastat tagasi tutika sx4'ja. Ls on praeguseks 25k km, seda autot vist ei olekski võimalik siin maal müüa, sest keegi lihtsalt ei usuks seda :err . Autol on kõik hooldused tehtud korralikult ja probleeme pole olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 16:51 

madon kirjutas:
Mu ema ostsis omale 2 aastat tagasi tutika sx4'ja. Ls on praeguseks 25k km, seda autot vist ei olekski võimalik siin maal müüa, sest keegi lihtsalt ei usuks seda :err . Autol on kõik hooldused tehtud korralikult ja probleeme pole olnud.

Ainult foorumikunnid on need, kes ei usu ja arvavad, et kõik autod peavad 50tuh aastas sõitma.
Reaalsuses läheb see masin Sul nagu soe sai kui hind on vastav turule.

Ise olen kõik autod ostnud Eesti ajalooga ja alla 100k ls. Edasi müünud samuti alla 100k ls ja müügiperioodid reeglina 1 nädalat ei ületa.
Kui on olemas Eesti hooldusajalugu, pole läbisõidu kohapealt mingeid probleeme.
(muidugi jaa, tean, esindused ka kerivad jne, aga need on pigem erandid siiski)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 18:45 
Kasutaja avatar

Oo jaa
Enamus matse ütlevad, et on võltsitud ajalugu ja on võltsitud hooldusraamat ja keritud ja esinduses head tuttavad ja näe teine täpselt samasugune "otse saksast" on palju odavam jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 18:51 
Kasutaja avatar

Muidugi ülim eelis on see, et hinda ei pea alla laskma, sest standart kivitäke ja salongi nagin puudub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 22:55 
Kasutaja avatar

Mina ei ostaks autot mis on 3a möödudes, kui garantii läbi, läbi ajanud näiteks 50kilo. Tänapäeva autode teema kõik on nii kallis remontida ja päris feil kui 60kilo peal tuleb tehase praak välja mida ise kinni plekid. (tuttaval kogemus olemas pensokalt ostetud skodaga, mis sõit 35kilo ja lendas kast, pm peale ostu. Tehase praak)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis