Valisin ka A6 ja Is220 vahel.. otsustasin IS kasuks.. ega ei kahetse ka.. (eelnevalt mul 4 Audit olnud

) Ainuke asi jah, et talvel natukenegi paksem lumi on.. siis kuskile teeäärde seisma ei maksa jääda.. jälle liikuma saada on üsna keeruline

aga üllatus üllatus.. panin uued naastrehvid alla ja huvipärast läksin jäärajale katsetama oma elu esimest tagaveolist.. ja mis selgus.. tol päeval polnud mulle ühtegi vastast ei bmw dest ja esiveolised audidki said enamik seljatatud.. seega kui sõita oskad püsib ka auto vägagi hästi teel tagaveolise kohta.. üldiselt olen autot omanud pool aastat praeguseks.. midagi katki pole seni veel läinud.. va esitule pirn läks läbi eile..
mugavam sõita kindlasti kui 3 seeria bmw dega.. ruumiga on tõepoolest nii, et taha istuma 3 mehemürakat ikka ei mahu küll.. 2kesi on paras taga istuda... 3 inimest taga on liiast.. kütusekulu maanteel ma alla 5.9l/100 pole veel seni näinud.. selle 5.9 saavutas ka mu elukaaslane.. endal tavaliselt maanteel 6.3-7.1 /100km sõltub kui raske jalg parasjagu on.. kui sõita 115-120km/h 5 käiguga ja möödasõite teed 140-160km/h siis tuleb ca 7.0 keskmine.. polegi väga paha.. linnas keskmine 8-9 vahel.. Kuigi peab tunnistama, et mu eelmise 2004a Audi A4 1.9tdi ga on tõesti kütusekulu mõnevõrra suurem.. keskmiselt ca 2l/100 kohta.. aga no auto liigub ikka vägagi hästi edasi võrreldes nii mõnegi muu masinaga.. seni olen rahul autoga.. kuigi jah naisterahvale talvel liiklemiseks see auto tõepoolest kuigi sobiv ei ole, suurematele inimestele samuti mitte.. eriti kui neil veel paar last ka juhtub olema.. muidu igati mõnus masin..