Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lexus 220d
PostitusPostitatud: 29.03.2013 13:51 
Kasutaja avatar

Siis oli ikka midagi katki seal kuna linnavahel ummikutes peaks see 2.2 diisel võtma 3.5-4l sajale. Paagiga saab pmst niipalju sõita et kütus läheb hapuks ennem. Lexusel pidi veel olema armatuuris näit et millal peaks soovituslikult üldse tankima minema

No minuarust on IS ikka ülimalt õnnestunud ja hea auto ja miks peakski olema seal salongis ruumi ? See auto konkureerib Audi A4 , BMW 3 seeriaga jne jne. Minge istuge korra uue 3ese tagaistmel ja veendute et seal ei ole ka ruumi.

Audi A6 võrrelda ISiga on kohatu tegevus kuna need erineva suurusklassi autod. Kui on ruumikamat autot vaja siis juba GS osta.

Ja kes kuskil üldse öelnud on et Toyota kehv auto on ? Toyota teeb eesrindlikult pähe paljudele noobelmarkidele vastupidavuses jne jne. Okei saan aru jah et oma olevuselt on Avensis või Corolla igavad autod aga no head on nad küll laias laastus.

Inimesed on erinevad ja ka autod on erinevad kes tahab sõitku edasi oma vana laguneva eelmise sajandi Baierimaa toodanguga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 14:08 

charly kirjutas:
Pole ju mòtet.
Pagassi sein tuleks enivei supparit täis panna nii et käetoe august tuppa mängib :)

Kuidagi on vaja ju jalgratast,lumelauda,suuski,kalatarbeid jne ka vedada :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 14:12 
Kasutaja avatar

Raikzz kirjutas:
charly kirjutas:
Pole ju mòtet.
Pagassi sein tuleks enivei supparit täis panna nii et käetoe august tuppa mängib :)

Need asjad mahuvad healjuhul ISi katusele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 14:17 

Raikzz kirjutas:
charly kirjutas:
Pole ju mòtet.

Katuseraam ja konksu otsa käivad thule vidinad on abiks. Reaalsem ka, kui peale võistlust pasast ratast või ligaseid suuski tuppa toppida nii et suusaninad käigu raidumisel küünarnukki sisse tungivad.
Aga sellele seltsimehele aplaus, kes oli kahevahel kas IS või A6 :D
Nii puht huvist, et mis kriteeriumite osas sellised 2 autot sõelale koos jäid? Kas kõigest oli pohhui ja raha tajooba, et midagi suvalt, kuna mingi nurga alt meeldisid mõlemad või mis omadused veel olid, milles nad võrreldavad on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2013 21:58 
Kasutaja avatar

Asukoht: Seal, kus aastaläbi ujuda saab ning ookean (nüüdseks Vahemeri) paistab koduaknast :)
tomcraft kirjutas:
Aga sellele seltsimehele aplaus, kes oli kahevahel kas IS või A6. :D Nii puht huvist, et mis kriteeriumite osas sellised 2 autot sõelale koos jäid? Kas kõigest oli pohhui ja raha tajooba, et midagi suvalt, kuna mingi nurga alt meeldisid mõlemad või mis omadused veel olid, milles nad võrreldavad on?

Selle asja nimi on midagi meeldivat, ehk teisisõnu pole selles midagi erilist, et kui otseselt kindlate omaduste järgi autot ei otsi ning valikusse jääb autosi seinast-seina. Ka ise olen sääraselt valinud luksusauto, sportauto ja maasturi vahel. Muideks kuu aega tagasi vahetasin oma Cadilllac STS-i tuttava seitse aastat vanema Porsche 911/996 vastu - põhjus väga lihtne - mina plaanisin oma STS-i maha müüa, tema plaanis oma 911 maha müüa, samas tahtis midagi suurt ja mugavat asemele, hakkas minu STS-i vastu huvi tundma ja nõnda lõpuks siis vahetuseni läks. Muidugi päris 1:1 välja ei mänginud, omajagu pidin küll juurde maksma, kuid tundub, et oleme mõlemad tehinguga rahul. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2013 00:01 

tomcraft kirjutas:
Raikzz kirjutas:
charly kirjutas:
Pole ju mòtet.

Katuseraam ja konksu otsa käivad thule vidinad on abiks. Reaalsem ka, kui peale võistlust pasast ratast või ligaseid suuski tuppa toppida nii et suusaninad käigu raidumisel küünarnukki sisse tungivad.
Aga sellele seltsimehele aplaus, kes oli kahevahel kas IS või A6 :D
Nii puht huvist, et mis kriteeriumite osas sellised 2 autot sõelale koos jäid? Kas kõigest oli pohhui ja raha tajooba, et midagi suvalt, kuna mingi nurga alt meeldisid mõlemad või mis omadused veel olid, milles nad võrreldavad on?

Ma ei saa aru mis seal imelikku on,kui valikus oli a6 ja is? Ei lähtunud sellel võrdlusel auto klassidest jne, lihtsalt need kaks meeldisid.
Ja paraku toyota d-cat diisel ei võta sul 3-4 l sajale kuidagi,isegi mitte avensise peal(jutt käib 130 kw mootorist).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2013 01:51 
Kasutaja avatar

Küttekulu jutt oligi ju puhas huumor :D See kui linnavahel 7-8l sajale võtab on ju ülimalt öko või ei ole ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2013 02:14 

.

Viimati muutis allan1, 14.05.2013 21:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2013 09:57 

Valisin ka A6 ja Is220 vahel.. otsustasin IS kasuks.. ega ei kahetse ka.. (eelnevalt mul 4 Audit olnud :) ) Ainuke asi jah, et talvel natukenegi paksem lumi on.. siis kuskile teeäärde seisma ei maksa jääda.. jälle liikuma saada on üsna keeruline :) aga üllatus üllatus.. panin uued naastrehvid alla ja huvipärast läksin jäärajale katsetama oma elu esimest tagaveolist.. ja mis selgus.. tol päeval polnud mulle ühtegi vastast ei bmw dest ja esiveolised audidki said enamik seljatatud.. seega kui sõita oskad püsib ka auto vägagi hästi teel tagaveolise kohta.. üldiselt olen autot omanud pool aastat praeguseks.. midagi katki pole seni veel läinud.. va esitule pirn läks läbi eile..
mugavam sõita kindlasti kui 3 seeria bmw dega.. ruumiga on tõepoolest nii, et taha istuma 3 mehemürakat ikka ei mahu küll.. 2kesi on paras taga istuda... 3 inimest taga on liiast.. kütusekulu maanteel ma alla 5.9l/100 pole veel seni näinud.. selle 5.9 saavutas ka mu elukaaslane.. endal tavaliselt maanteel 6.3-7.1 /100km sõltub kui raske jalg parasjagu on.. kui sõita 115-120km/h 5 käiguga ja möödasõite teed 140-160km/h siis tuleb ca 7.0 keskmine.. polegi väga paha.. linnas keskmine 8-9 vahel.. Kuigi peab tunnistama, et mu eelmise 2004a Audi A4 1.9tdi ga on tõesti kütusekulu mõnevõrra suurem.. keskmiselt ca 2l/100 kohta.. aga no auto liigub ikka vägagi hästi edasi võrreldes nii mõnegi muu masinaga.. seni olen rahul autoga.. kuigi jah naisterahvale talvel liiklemiseks see auto tõepoolest kuigi sobiv ei ole, suurematele inimestele samuti mitte.. eriti kui neil veel paar last ka juhtub olema.. muidu igati mõnus masin..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis