Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 13:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 09.04.2013 14:33 

RSA küsis juba umbes-täpselt aastake tagasi klaasivahetuse pealt 10% kui mu mälu ei peta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 14:35 

tanel 63 kirjutas:
Enamus taob ju kaskole raha ja ise midagi vastu ei saa (st autot ära ei lõhu ja remonti ei vaja kasko poolt). See üks klaas aastas on võrreldes sellega küll väike kulu.
Sellest kirjutasin. Ise lasin ka kivitäkkega esiklaasi ka ära vahetada tasuta. Aga meelega/tahtlikult vigastusi teha ...???
Minu isa ei mõistnud surmani milleks on üldse kindlustust vaja - load ca 60a. ja null avariid. Miks maksta kinni teiste tehtud vigu?
Proovisin küll seletada, et kui sina oma M2140 uhkele MB-le juhuslikult sissesõidad (näit. tehn.rike mis ei sõltu juhi oskustest), siis vaevalt sa suudad selle remondi oma taskust tasuda, aga vana vastas rahulikult:"küll kõik saab korda"
Kasko oli vanal veel suurem mõistatus - sõidad auto puruks, tehakse kõik korda? Ei! Meil, maal, käib ikka nii, et mida ise lõhud seda ka parandad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 14:48 
Kasutaja avatar

Täna Prismas, kassapidaja küsib: Soovite tšekki ka? Mina kuulen, soovite seksi ka? Vastus:Jah :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 15:06 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
Täna Prismas, kassapidaja küsib: Soovite tšekki ka? Mina kuulen, soovite seksi ka? Vastus:Jah :D

näljane mõtleb ikka leivast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 15:36 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
mmclubCCE kirjutas:
G2rry... talvel õppisin kaks asja ära
1) Ostsin endale korraliku jääkraabitsa - kaua sa ikka pangakaardiga nühid klaase

Ma pole küll rikas, aga nii vaene pole kah veel kunagi olnud, et ei jaksaks auto soojendamiseks bensiini osta ja peaks klaase hakkama kraapima. Lihtsalt inimlik on sõita autos, mis natukene soojeneda on juba jõudnud ja paratamatult veidi liivase klaasi kraapimisest mikrokriime täis ei oleks. Klaasivahetus vs igapäevane auto soojendamine, selle hinnavahe arvelt saab ikka väga palju aastaid lasta niiviisi kohapeal tuksuda, enne kui ükskord nulli jõuab ja jää kraapimine otsest kasumit hakkab teenima... kuigi jah, mõni inimene on nõus sõitma ka kriibitud klaasiga ja saabki nii odavamalt hakkama, maitseasi.

enamus inimesi pole nii rikkad, et pärast masina soojenema jätmist omale uut masinat osta jõuaksid, sest vana pandi sellel ajal tuuri kui see ennast soojaks tuksus.
kui inimlik on istuda külmas masinas või nii kaua auto kõrval suitsu kimuda, kuniks klaasid ülesse sulavad?
Ma kunagi valasin iga hommik kannuga külma vett klaasile kuna ei viitsinud kraapimisele aega raisata. Klaasid kiirelt ja ilma vaevata puhtad.
Aga üle eelsoojenduse süsteemi pole vist midagi paremat?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 19:21 
Kasutaja avatar

http://www.tartupostimees.ee/1196254/au ... endusraja/

no mis kuradi riigis me elame...
mul pole selle autoturu vastu midagi, aga lihtsalt kahju on kuidas väärtuslik ja haruldane lennuväli esmalt
lasti lihtsalt aastakümneid laguneda ja paljaks varastada ning seejärel viimasegi ühiskondliku kasuteguri minetab..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 19:32 

l6vikuningas kirjutas:
http://www.tartupostimees.ee/1196254/autoturg-hoivas-kiirendusraja/

no mis kuradi riigis me elame...
mul pole selle autoturu vastu midagi, aga lihtsalt kahju on kuidas väärtuslik ja haruldane lennuväli esmalt
lasti lihtsalt aastakümneid laguneda ja paljaks varastada ning seejärel viimasegi ühiskondliku kasuteguri minetab..

Praegusel kujul on see autoturg ka suht mõttetu, 5 autoaeda on alles vist ainult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 19:40 

Selle autoturu riismed ( olgem ausad, võrreldes hiilgeaegadega...või veel 5-6 aasta taguste aegadega, on selle mõõtmed vähenenud ikka kordi...ka külastajate arv) kaovad varsti nkn...aga noh, oleks saanud neid pareminigi mahutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 20:11 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Selle autoturu riismed ( olgem ausad, võrreldes hiilgeaegadega...või veel 5-6 aasta taguste aegadega, on selle mõõtmed vähenenud ikka kordi...ka külastajate arv) kaovad varsti nkn...aga noh, oleks saanud neid pareminigi mahutada.

Ning oleks sealt midagi osta siis , paras vanametalli ladu on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 21:00 
Kasutaja avatar

Täna Eedeni ringil oli naljakas juhus kus üks vanem Astra eksis ringteel ära, suundus Sõpruse sillapoole, kuid enne ringilt väljumist hakkas 1. reast 2. ritta sõitma. Ilmselt ei märganud ta minu ees liikuvat taksot, kes tõmbas kohe pika signaali mehele peale, Astra juht omakorda ehmatas nii ära, et jäi 1-2 rea vahelisele alale seisma. Hiljem kui fooritaga kõrvuti seisime, nägin et roolis penskar - anname andeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 21:40 
Kasutaja avatar

Ostsin pasteedi täna kuusakoski hinnaga, sain järelmaksupeale veel :D :kill
endine omanik pole enda sõnul umbes 2 aastat kapoti alla vaadanud, olen kaval ja jätkan sama taktikat :D
lisan ainult bensiini. Nüüd rellakas kätte ja tuunima :rokib :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2013 22:28 
Kasutaja avatar

Kaapsu tegemises saan aru, aga miks sa täis pidid sittuma ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2013 14:19 

Juhtus üleeile :)
Sõitsin Tallinnas mööda Tartu maanteed Stockmani poole, paremas reas oli pikk autode rivi ja mingi hetk taipasin, et mul oleks ka vaja sinna ritta pääseda, et lihtsamini oma sihtkohta jõuda. Kuna minu taga kedagi ei olnud, pidurdasin hoo suhteliselt aeglaseks, lülitasin sisse suunatule ja jäin vaikselt veeredes vaatama, kas keegi mind vahele laseb. Autod hakkasid liikuma ja ühe tumeda E- või S-klassi taha jäi täpselt mulle sobiv "auk". Mõtlesin, et sätin oma auto sinna auku, aga musta kapotiga punase Celica juht mõtles, et ei säti ma siin midagi, kiirendas selle augu ilusti kinni ja jäi samuti veeredes, georgi lint rippudes, telefoniga rääkides ja minu ja mu naise arvates meid väga ülbe näoga vaadates täpselt meie kõrvale. Niimoodi seal kõrvuti veeredes ja üksteist vahtides juhtus äkki niisugune lugu, et ta sõitis sellele Mersule tagant sisse. Ma ei pea ennast väga halvaks inimeseks ja ei tunne head meelt, kui kellelgi midagi juhtub, aga tunnistan ausalt, et ma hakkasin selle peale südamest naerma :)
Selles suhtes, et ma isegi ei hakanud tema ette pressima, ega miskit ja, no jumala eest, kui ei taha lasta vahele, ära siis lase, küll leidub keegi, kes laseb, aga selle tüübi suhtumine oli küll minu meelest väga väga nõme... Hakka või arvama, et jumal ongi olemas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2013 15:52 
Kasutaja avatar

Haha, päris hea :D. Ei usu jumalasse, küll aga usun karmasse. Ise oleks eile samamoodi karmapoolt karistada saanud, õnneks pidurid päästsid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2013 16:13 

Elu nagu filmis :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis