Juhtus üleeile

Sõitsin Tallinnas mööda Tartu maanteed Stockmani poole, paremas reas oli pikk autode rivi ja mingi hetk taipasin, et mul oleks ka vaja sinna ritta pääseda, et lihtsamini oma sihtkohta jõuda. Kuna minu taga kedagi ei olnud, pidurdasin hoo suhteliselt aeglaseks, lülitasin sisse suunatule ja jäin vaikselt veeredes vaatama, kas keegi mind vahele laseb. Autod hakkasid liikuma ja ühe tumeda E- või S-klassi taha jäi täpselt mulle sobiv "auk". Mõtlesin, et sätin oma auto sinna auku, aga musta kapotiga punase Celica juht mõtles, et ei säti ma siin midagi, kiirendas selle augu ilusti kinni ja jäi samuti veeredes, georgi lint rippudes, telefoniga rääkides ja minu ja mu naise arvates meid väga ülbe näoga vaadates täpselt meie kõrvale. Niimoodi seal kõrvuti veeredes ja üksteist vahtides juhtus äkki niisugune lugu, et ta sõitis sellele Mersule tagant sisse. Ma ei pea ennast väga halvaks inimeseks ja ei tunne head meelt, kui kellelgi midagi juhtub, aga tunnistan ausalt, et ma hakkasin selle peale südamest naerma

Selles suhtes, et ma isegi ei hakanud tema ette pressima, ega miskit ja, no jumala eest, kui ei taha lasta vahele, ära siis lase, küll leidub keegi, kes laseb, aga selle tüübi suhtumine oli küll minu meelest väga väga nõme... Hakka või arvama, et jumal ongi olemas