Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 20.01.2013 16:58 
Kasutaja avatar

pigem peeti silmas lauseehitust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 17:00 

JoseKarl kirjutas:
Jarlis kirjutas:
Kui kunagi sõitsin väikse maa autoga, millel oli katusel pool meetrit lund ja esiklaasist põhimõtteliselt välja ei näinud, mendid pidasid kinni ja esimene küsimus oli, et kuidas nähtavus on? Raibed oleks trahvi ka teinud, kui ma poleks neile mingit umbluud kokku ajanud ja oleks olnud kehtivaid trahve. Menttid on kukked.

Palju selle eest võib saada?

Kuni 50 trahviühikut. Kui sellega on tekitatud liiklusoht, siis kuni 100 ühikut või kuni 6 kuuks juhtimisõigus.

Edit: no põhimõtteliselt ongi liiklusoht olemas, et siis kuni 100 ühikut :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 17:08 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Vabandust, ma olen 2 ööd tööl olnud ja kokku maganud umbes 4 tundi. Hetkel pole just kõige kirkam pliiats pinalis.

kõige õigem on jah magamise asemel sr-is passida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 17:29 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Vabandust, ma olen 2 ööd tööl olnud ja kokku maganud umbes 4 tundi. Hetkel pole just kõige kirkam pliiats pinalis.

mind ei häirigi. Vihjasin selle, kes ei sanud aru, millest jutt käis.
Grammatiliselt vigased laused ja kirjavigadega sõnad jätavad mind külmaks, kui just ei kirjuta nagu oopc. Samas ei pruugi estikeel üldse olla inimesel emakeeleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:52 

Jarlis kirjutas:
Kui kunagi sõitsin väikse maa autoga, millel oli katusel pool meetrit lund ja esiklaasist põhimõtteliselt välja ei näinud, mendid pidasid kinni ja esimene küsimus oli, et kuidas nähtavus on? Raibed oleks trahvi ka teinud, kui ma poleks neile mingit umbluud kokku ajanud ja oleks olnud kehtivaid trahve. Menttid on kukked.

Paar päeva tagasi üks samasuguse mõtteviisiga sibul rihtis maja ees sõbra auto ära. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 23:08 
Kasutaja avatar

Phehh, mina lükkasin ülepäeviti põrandaharjaga lund autokatuselt maha :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 16:00 
Kasutaja avatar

Pole ammu enam politseidega tegemist olnud, kuid paar pärli Kuressaare politseiga on tekkinud ...

Sõitsin kesklinnas angel-eye+udu ja järsku vaatan poskontori juures tahavaate peeglisse ja mida ma näen disko käib. Keerasin siis Ojassoo tänavale ja jäin seisma.
P: Tervist, mis tulesid me kasutame?
M: Tere jah, aga parktulesid koos udutuledega.
P: Te ju ikka teate et nii ei tohi sõita asulasisesel teel.
M: Ma tean et just tohib niimoodi sõita, kui lähituled ei põle.
P: Ma ei tea kust te selle info võtate, aga asulasisesel teel kustutage palun udutuled ära.
M: Noo ole hea mees ja näita mulle punkt ette mis keelab mul sõita parktuledega, koos udukatega.
P: Mis sa hakkad siin ülbitsema we? Liikluseeskirjas on selgelt kirjutatud, et asulasisesel teel tohib kasutada udutulesid ainult udu korral kui nähtavus on alla 300m.
M: See lugu kehtib siis kui kasutatakse ka lähitulesid, mida mina ei teinud ning kui sa hoolega oled lugenud on LE's kirjas, et asulasisesel teel tohib kasutada udutulesid koos parktuledega päeva- või lähitulede asemel.
P: Udutulesid ei või kasutada asulasisesel teel.
M: No too siis seadus välja ja näita mulle punkti, mis mul keelab seda teha.
.. seepeale väljus Škodast teine konstaabel ..
P2: Mis te kaklete siin
M: Teie paarimees üritab selgeks teha mulle et ma ei tohi sõita park+ udu.
P2: Pane tuled nii põlema nii nagu nad sul enne põlesid.
M: Okei ( lülitasi tuled peale )
P2: Nii võib olla küll ( Ja kohe tõmbas paarimees tal otsa ringi ja läks autosse ära- ilmselgelt oli poisil mark :D)
P2: Esitage sõidudokumendid palun.
M: Aga palun ...
P2: Miks on ajutised juhiload?
M: Õiged on ARK'is praegu Tallinnas ei ole jõudnud veel järel käia, järgmine nädal otsin ära, kui pealinna liigun.
P2: Okei. Avage pagasiluuk ja näidake turvavarustus ka ette.
M: (Avasin pagasiruumi luugi) Siin on tõkiskingad, siin ohukolmnurk, siin autoapteek.
P2: Tulekustutit pole ju.
M: Pagassis teda tõesti pole.
P2: Tead, et selle eest saab trahvi.
M: Tean, aga ma pole väitnud et mul teda pole, see on mul salongis. (Näitasin ette)
P2: Selge, sellega on korras. Puhuda ka tahad?
M: Ikka võib, kuigi mul pole mõtet puhuda, kuna pole jooma hakanud.
P2: Hea küll, ma lähen kontrollin arvutis ka pisut. .. (tühine hetk läheb mööda ja kutsutakse Superbi juurde) kuule, sul ülevaatusel probleeme olnud.
M: Mu meelest küll ei olnud ...
P2: Siin näitab küll et numbritule valgustid ei ole olnud korras ...
M: Ahhjaaa, mul olid LED numbrituled ÜV ajal kuna hõõgniidid põlesid läbi ja sõber ajutiselt laenas peale..
P2: Ajutiselt .. sul oli ülevaatus Oktoobris ja niikaua ajutine olnud, selle eest saaks kohe sulle trahvi teha ju ..
M: Mul olid kuni tänase õhtuni hõõgid sees, aga maja ees avastasin, et numbrituled ei põle ja vahetasin pirnid jälle LED'ide vastu, kuna numbrituled peavad ju põlema LE järgi.
P1: On sul läbipõlenud hõõgniidid alles?
M: Ikka on võin sulle näidata neid (Võtsin auto uksetaskust välja ja ulatasin konstaablile)
P1: (Suunab vastu valgust ja selge silmaga on näha, et hõõgniit korras, lihtsalt klaas mustaks tõmmanud) ... need on läbi jah - siin on sinu dokumendid ja pirnid, ning head õhtut teile!
M: Kena tööpäeva jätku!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 16:21 
Kasutaja avatar

Veitsa teemast küll mööda, kuid kas siis ei või LED numbrituled olla ja ülevaatusele pole ammugi nendega asja ? Küsin, sest ennast pole kunagi nende pärast torgitud kuigi on olnud mitmel autol(ülevaatusel pole käind nendega), isegi kohalikel liikluspolitseidel oma autodel numbrituledes LED-id :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 16:25 
Kasutaja avatar

Millest selline küsimus üldse? Vanadel autodel näevad need sinised ledid ikka rõvedad võõrkehad seal välja ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 16:28 
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
Millest selline küsimus üldse? Vanadel autodel näevad need sinised ledid ikka rõvedad võõrkehad seal välja ju.

Kuidas kellegile. Endale isiklikult meeldivad helesinakad või sellised rohkem valged ledid rohkem, kui tavalised kollased tuled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 17:01 
Kasutaja avatar

EI tea kas kalakaitse inspektorid ka arvesse lähevad, aga eile lugupeetud härrased lubasid teha mulle ja tuttavale mõnemale 1200 euri trahvi , sest läksime kusagile jõeäärde, kus kala praegu kudema läheb, lihtsalt läksime sinna, (inspektorid olid juba seal) , parkisime ära, läksime autost välja jõekaldale, vett uurima, et kas kala ka näeb. Inspektorid helitasid politseisse, uurisid meie auto kohta andmeid, tulid meie juurde ja küsisid autot seest näha. Meie muidugi vastu, et mikspärast härrastel meie auto kallale asja on. Inspektorid ütlesid, et kui me ise autouksi nende jaoks ei ava, kutsuvad nad politsei. Tegime viisakalt uksed lahti, uurisid auto läbi, küsisid andmed, tegid pildid ja käskisid kiirelt sealt minema tõmmata, vastasel juhul 1200 euri trahvi. Küsisime mille eest, oligi põhjenus see, et pole vaja kooserdada sellise koha juures, kus kala praegu kudema läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 17:03 

lihtne ja loogiline, sama jama mis xenoniga. Kui klaasil märget pole, siis olla ei tohi..
led tähist ei mäleta, aga oli vist et kui on "H" täht, siis ei tohi kindlasti, sest see halogeeni tähis...vist...
parandagu/täiustage keegi kui saab, mul liiga sitt olla, et süveneda..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 17:12 

Ma ei tea kas just ütlemised, aga täna läks igaljuhul täitsa hästi.
Kõigepealt pandi puhuma reidi käigus ning küsiti ka lube, näitasin, peale mida hakati uurima, kus vahtralehed on.
Peale väikest jutuajamist lasti tulema.

Siis läks 30min mööda kui teises linna otsas peeti kinni turvavöö reidi käigus, kuna kaasreisjal ei olnud rihm peal.
Nüüd jõudsin juba ette lehekese kiirelt ära visata, tuldi juurde ja hakati moraali lugema turvavöö teemal ning küsiti järjekordselt lube.
Näitasin, peale mida vaadati, et taga ikka lehekest pole ( no ju ta oli numbrivahelt plehku pannud ja ära kadunud ) :D
Siis taheti mulle sellepärast ära väntsutada, aga õnneks kaasreisjal hakkas süda verd tilkuma ja ütles politsei härrale, et see ei olnud minu süü jne, et pole ilus mulle trahvi teha, et saaks ehk talle turvavöö mitte kasutamise eest kiirmenetluse teha.

Seda ka tehti, küll õnneks piisavalt väike summa ( nelikend rutsi), aga minumeelest jabur siiski.
Joobes juhtimisest saan veel aru, et ei ole legaalne ja eriti õige tegu, aga no tra, miks kurat see turvavöö nii pinnuks neile silmis on..paras rahateenimise koht, muud ei midagi minumeelest.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 17:23 
Kasutaja avatar

Et sa siis nagu reaalselt ei ole siiamaani teada saanud, miks turvavöö kandmine on kohustuslik?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 17:30 
Kasutaja avatar

Luik kirjutas:
EI tea kas kalakaitse inspektorid ka arvesse lähevad, aga eile lugupeetud härrased lubasid teha mulle ja tuttavale mõnemale 1200 euri trahvi , sest läksime kusagile jõeäärde, kus kala praegu kudema läheb, lihtsalt läksime sinna, (inspektorid olid juba seal) , parkisime ära, läksime autost välja jõekaldale, vett uurima, et kas kala ka näeb. Inspektorid helitasid politseisse, uurisid meie auto kohta andmeid, tulid meie juurde ja küsisid autot seest näha. Meie muidugi vastu, et mikspärast härrastel meie auto kallale asja on. Inspektorid ütlesid, et kui me ise autouksi nende jaoks ei ava, kutsuvad nad politsei. Tegime viisakalt uksed lahti, uurisid auto läbi, küsisid andmed, tegid pildid ja käskisid kiirelt sealt minema tõmmata, vastasel juhul 1200 euri trahvi. Küsisime mille eest, oligi põhjenus see, et pole vaja kooserdada sellise koha juures, kus kala praegu kudema läheb.

Sa olid eile Reporteris või kuskil ka? Näitas, et Läänemaal kontrolliti lampi kahte venda, kes olid mingi jõe ääres :D

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis