Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 10:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic EG, 1.3 55kw > 1.6 118kw Swap '93 djelton
PostitusPostitatud: 18.04.2013 23:07 
Kasutaja avatar

udiam kirjutas:
kõik samakandi mehed, kui kõik esimesed vahtrakad kätte said, siis olid kõik suured sõbrad järsku suurlinna tuled pead sassi ajanud. Selle asemel, et üksteist ja autosi maha teha võiks arvamuse endale hoida või autode poole pealt aidata ja nõu anda. Internet on tore koht kus saad öelda mida tahad, eks tehke seda ka siis reaalses elus. Moded võiks siin puhta platsi teha viimasele 4lk-le kindlalt, sest enamus on puhas jamps.

Tõesi esimeses asjas on sul õigus, kõik olime sõbrad, aitasime üksteisel autosid ehitada, jaurasime "vabakal" ja nii edasi, aga siin ei ole süüdi mingid suurlinna tuled nagu sulle praegu tundub - lihtsalt asjad on nii läinud, minu silmis lihtsalt Elton on parasjagu troppi mänginud ja ei respekteeri teda enam nii nagu varem, eks ma ilmselt olen samaga vastanud.
Seda et mulle Eltoni auto ei meeldi olen ma talle ka kordades otse näkku öelnud, ma ei vaja selleks interneti, et üksnes ainult siia oma hetke emotsioone lajatada nagu nii mõnigi vend seda siin foorumis teeb (nimesid ei hakka nimetama). Tunnistan ausalt, see auto meeldis mulle niikaua kuni V-Tec mootor vahele tuli ehk siis august 2011 (võin eksida), edasi hakkas asi alla käima täielikult igasuguste amberkilede ja ma ei tea veel mis h*injaadega. Eriti jubedaks läks asi veel pärast "keretöid". Sorry, see on minu arvamus asjast ja kui kriitikat ei kannatata siis pole ju mõtet asja avalikuks teha. Foorum ongi ju koht, kus saad oma arvamust avaldada teemas oleva auto kohta. Kõigi kommentaarid ei saagi ju positiivsed alati olla. Minu auto teemas käib samamoodi ilkumine et kui mõttetu auto mul on, et esivedu ja V6 ja mis iganes - see on nende arvamus las olla siis, ma ei tule kellegi õlale nutma, kui keegi mu auto kohta midagi halvasti ütleb. See on tema arvamus ja ma aksepteerin seda - lihtsalt kõigile ei saagi kõik ühtemoodi meeldida. Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid arvamusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 03:20 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:

Tõesi esimeses asjas on sul õigus, kõik olime sõbrad, aitasime üksteisel autosid ehitada, jaurasime "vabakal" ja nii edasi, aga siin ei ole süüdi mingid suurlinna tuled nagu sulle praegu tundub - lihtsalt asjad on nii läinud, minu silmis lihtsalt Elton on parasjagu troppi mänginud ja ei respekteeri teda enam nii nagu varem, eks ma ilmselt olen samaga vastanud.
Seda et mulle Eltoni auto ei meeldi olen ma talle ka kordades otse näkku öelnud, ma ei vaja selleks interneti, et üksnes ainult siia oma hetke emotsioone lajatada nagu nii mõnigi vend seda siin foorumis teeb (nimesid ei hakka nimetama). Tunnistan ausalt, see auto meeldis mulle niikaua kuni V-Tec mootor vahele tuli ehk siis august 2011 (võin eksida), edasi hakkas asi alla käima täielikult igasuguste amberkilede ja ma ei tea veel mis h*injaadega. Eriti jubedaks läks asi veel pärast "keretöid". Sorry, see on minu arvamus asjast ja kui kriitikat ei kannatata siis pole ju mõtet asja avalikuks teha. Foorum ongi ju koht, kus saad oma arvamust avaldada teemas oleva auto kohta. Kõigi kommentaarid ei saagi ju positiivsed alati olla. Minu auto teemas käib samamoodi ilkumine et kui mõttetu auto mul on, et esivedu ja V6 ja mis iganes - see on nende arvamus las olla siis, ma ei tule kellegi õlale nutma, kui keegi mu auto kohta midagi halvasti ütleb. See on tema arvamus ja ma aksepteerin seda - lihtsalt kõigile ei saagi kõik ühtemoodi meeldida. Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid arvamusi.

+1
Elton, mõtle, äkki sinu kallal ironiseerimine ei ole kellegi kiiks... Ehk on see hoopis sinu enda suhtumise ja kätetöö vili...
Loodame, et kunagi saab see Civic veel ilusaks....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 04:01 

Civic Civicuks,, üks asi on kriitika, teine asi on ilkumine. Samahästi võin öelda, et PaskEriku bemm on mõttetu ront ja RaiduPaidu Audi on wannabe bemm & minge kuhugi rate.ee'sse endast "mõttes" pilte postitama, kus te poseerite oma "autodega" merekaldal ja olete lahedad, aga ma ei tee seda, sest leian selline asi pole viisakas ja normaalsele inimesele mõistlik.
Mis aga puutub minu "suhtumise" muutumisse, siis leian, et ei ole munn, kui öösel kui tahan magada saadan teid ja teie mingit 7t sõpra minema, sest minu jaoks ei ole peo päev ja ei soovi teid oma ühikasse vorstipidu korraldama.

Point on see, et kui on kriitika, pole ma sellega probleeme näinud, see on teada, et see auto näeb kaugelt palju parem välja kui ligidalt. Seda teavad kõik. Samuti on mul räägitud ka enda poolt, et värv on vittus ja kindlasti läheb tegemisse, kuid ei leia, et seda on vaja pea igal leheküljel uuesti näkku kriisata.

Mehed, tehke vahet auto kohta kriitika kirjutamisel ja inimese enda mõnitamisel(või tema nime).

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 04:21 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
...Samahästi võin öelda, et PaskEriku bemm on mõttetu ront...

Aga ongi ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 05:10 

Qu!7 kirjutas:
djelton kirjutas:
...Samahästi võin öelda, et PaskEriku bemm on mõttetu ront...

Aga ongi ju

Jah, aga point ei ole selles, et ma seda ütlen, point on selles, et tuleb siiski viisakaks jääda, mitte inimest ennast mõnitada ning üritada edastada siis näiteks konstruktiivset kriitikat, mitte lambi mahategemist.

Moded, kui võimalik, kustutada siit OT, nii teiste kui minu kirjutatud. Pmst jamh kõik OT :)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 13:31 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Civic Civicuks,, üks asi on kriitika, teine asi on ilkumine. Samahästi võin öelda, et PaskEriku bemm on mõttetu ront ja RaiduPaidu Audi on wannabe bemm & minge kuhugi rate.ee'sse endast "mõttes" pilte postitama, kus te poseerite oma "autodega" merekaldal ja olete lahedad, aga ma ei tee seda, sest leian selline asi pole viisakas ja normaalsele inimesele mõistlik.
Mis aga puutub minu "suhtumise" muutumisse, siis leian, et ei ole munn, kui öösel kui tahan magada saadan teid ja teie mingit 7t sõpra minema, sest minu jaoks ei ole peo päev ja ei soovi teid oma ühikasse vorstipidu korraldama.

Point on see, et kui on kriitika, pole ma sellega probleeme näinud, see on teada, et see auto näeb kaugelt palju parem välja kui ligidalt. Seda teavad kõik. Samuti on mul räägitud ka enda poolt, et värv on vittus ja kindlasti läheb tegemisse, kuid ei leia, et seda on vaja pea igal leheküljel uuesti näkku kriisata.

Mehed, tehke vahet auto kohta kriitika kirjutamisel ja inimese enda mõnitamisel(või tema nime).

Sa oled millestki ikka väga valesti aru saanud... mis sa tõesti arvad et suhtumine sinusse muutus kui sa ei tulnud too õhtu välja jooma ja eelistasid toanaabriga koos arvutimänge mängida, siis eksid väga :kill . Mõtle natuke kaugematesse aegadesse, ehk leiad kuskilt vastuse.
Kes su nime mõnitas siin? Võib-olla tõesti kogemata tekkis väike kirjaviga, kas sa ei näe et tähed "w" ja "e" on kõrvuti klaviatuuril. See on tõesti Apsu viga, et ta ei loe enne postitamist kirjutatut läbi, aga seda ei saa nüüd väga võtta nime mõnitamisena. Kui sa nii kõva nimede asjatundja oled siis õpi lõpuks mu nime õieti käänama!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 13:40 

Tema pole esimene kord "trükiviga" genereerida. Aga anyway, jään ootama modede tööle nüüd.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 13:42 
Kasutaja avatar

lõuna ameerika seriaal,foorumi eri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 14:06 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
lõuna ameerika seriaal,foorumi eri.

Hea sari.
Maapoisid kõik. Suurlinnas ei oska kohe midagi peale hakkata. :D
Te jõuate ka igaõhu liigutamise peale tülli keerata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 14:58 

djelton kirjutas:
...jään ootama modede tööle nüüd.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 17:48 

tee uus teema, ükski mode ei viitsi siukest sitta kustutada. :D

kogu oma vajalikud postid kokku ja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 17:59 

Ei näe pointi, et pean kahe inimese pärast endale uut teemat tegema hakkama.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 18:13 

Nõus heigoga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 18:15 

Nõus remainiga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 18:18 
Kasutaja avatar

Nõus neljarattaveoga

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis