djelton kirjutas:
Civic Civicuks,, üks asi on kriitika, teine asi on ilkumine. Samahästi võin öelda, et PaskEriku bemm on mõttetu ront ja RaiduPaidu Audi on wannabe bemm & minge kuhugi rate.ee'sse endast "mõttes" pilte postitama, kus te poseerite oma "autodega" merekaldal ja olete lahedad, aga ma ei tee seda, sest leian selline asi pole viisakas ja normaalsele inimesele mõistlik.
Mis aga puutub minu "suhtumise" muutumisse, siis leian, et ei ole munn, kui öösel kui tahan magada saadan teid ja teie mingit 7t sõpra minema, sest minu jaoks ei ole peo päev ja ei soovi teid oma ühikasse vorstipidu korraldama.
Point on see, et kui on kriitika, pole ma sellega probleeme näinud, see on teada, et see auto näeb kaugelt palju parem välja kui ligidalt. Seda teavad kõik. Samuti on mul räägitud ka enda poolt, et värv on vittus ja kindlasti läheb tegemisse, kuid ei leia, et seda on vaja pea igal leheküljel uuesti näkku kriisata.
Mehed, tehke vahet auto kohta kriitika kirjutamisel ja inimese enda mõnitamisel(või tema nime).
Sa oled millestki ikka väga valesti aru saanud... mis sa tõesti arvad et suhtumine sinusse muutus kui sa ei tulnud too õhtu välja jooma ja eelistasid toanaabriga koos arvutimänge mängida, siis eksid väga

. Mõtle natuke kaugematesse aegadesse, ehk leiad kuskilt vastuse.
Kes su nime mõnitas siin? Võib-olla tõesti kogemata tekkis väike kirjaviga, kas sa ei näe et tähed "w" ja "e" on kõrvuti klaviatuuril. See on tõesti Apsu viga, et ta ei loe enne postitamist kirjutatut läbi, aga seda ei saa nüüd väga võtta nime mõnitamisena. Kui sa nii kõva nimede asjatundja oled siis õpi lõpuks mu nime õieti käänama!