ZaintS kirjutas:
eevald kirjutas:
Vaata sellised autokolonnide vahel ja kuskilt mööda sõidutee serva mööda kulgevad bikerid ja rollerid (mina asetan need kaks mõistuse ja olemise poolest ühele pulgale) ajavadki sita korralikult keema. Mina üritan selliseid trügijaid võimalusel vähe õpetada (ühe bikeri oleks mõned aastad tagasi sellise käitumisega peaaegu fooriposti saatnud).

nagu miks
Miks on vaja neid õpetada, olgem ausad, stiilis oma väikest tilli näidates? Olen aastaid liikluses osalenud ning siiani pole tundnud vajadust kedagi fooriposti saata. Samuti ei ole keegi veel ennast äärekivi ja autovahele pressinud, rääkimata minu auto kriipimisest.
Oled kade, et endal tsiklit pole või mis? Jah, ma saan aru, et seadus ei anna neile õigust ummikus autode vahel foori alla jõuda, aga samas mis seal saab autojuhti segada? Foori alt on ta niikuinii enne läinud, kui sa autol käigu sisse saad.
Hetkel jääb silma eht eestlaslik kadedusest küllastunud mentaliteet - kui mina pean ummikus seisma, siis keegi kiiremini ei tohi saada ja püha püss, kui keegi peaks mööda sõitma...
no tere-straastvui küll
Ei ole kade, et mul tsiklit pole (kui tahaks, siis ka oleks). Asi ongi selles, et on niimoodi kriibitud minu autot ja samamoodi oleks üks mul ülekäigurajal praktiliselt üle varvaste sõitnud (tuiskas autode vahelt paraja hooga ja muidugi ei saanud enne sebrat pidama, minul oli u 2/3 teest ületatud, ei astunud tuimalt sõiduteele).
Muidugi ei üldista tsiklimehi, on ka väga viisakaid. Aga just neid ridade vahel nõeluvaid ei salli.