Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 21:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 19.04.2013 21:15 
Kasutaja avatar

Täna sattusin peale intsidendile Tartus Aardla tänaval suunaga linnast välja, kus kaob ära parempoolne sõidurada. Valge kaubik arvas, et ta peab kindlasti vasakusse ratta teistest ette saama ning surus minu eesoleva Sharani vastassuunda. Tagant vaadates oli raske aru saada, kuid kokkupõrkest jäi puudu väga vähe. Sharani juht oli sellest häiritud ja üritas omakorda ette põigata, esimesel korral see ei õnnestunud. Teise katse sain videosse:

Nii nad sinna maha jäid, Sharani juht hüppas autost välja ja kaubikujuht tegutses midagi mobiiliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 22:44 

Asukoht: Pärnu; Uuelt sillalt mahasõit Riia maantee poole mööda jõeäärset uut teed.
Olukord: Ootan punase tule all, minu ees c-kat rekka ja mingi tordikaubik, paremasse ritta tõmbab ML320CDI mersu, mis Tallinna maanteest saadik mööda Ehitajate teed tõmbleb. Temast polnud mul sooja ega külma, nalja tegi see, et jõudsin 75-80ga tudistades üle ühe valgusfoori järele talle, kuigi vana tõmbas saja ringis minekit.
Probleemi tekitas aga vana mersu, mingi w124 võis äkki olla.. Tõmbas kah paremasse ritta. Kuna parem rida kaob seal üsna ruttu ära, mõtsin, et äkki ikka jõuab siis kuhugi ettepoole, arvestades ML raketisarnast liikumist.
Mingil põhjusel ML maastur seekord gaasi üles ei leidnud väga kiiresti, liiklusvoog läks rohelise süttides rahulikult minema, vana mersusedaan minu kõrval. Ühel hetkel tõmbab käigu alla ja surub minu ette ennast, stangest jäi ehk 10cm puudu tänu äkkpidurdusele. Polegi asfaltil absi ammu tööle saanud...
Kostitasin teda korraliku 10sek signaaliga, keeras pärast Riia mnt nestesse ära. Mõttes oli minna ja natuke juttu puhuda, aga töölttulekust suht väsinud, ei viitsinud praalima hakata...
Pärnu vahel üldse igasugu kamikazesid liikuma hakanud, vahest ajab ikka väga närvi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2013 23:04 

priitsuvila kirjutas:
Täna sattusin peale intsidendile.

Katsu edaspidi ikka kaamera ōieti kätte vōtta...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 01:06 
Kasutaja avatar

priitsuvila kirjutas:
Täna sattusin peale intsidendile Tartus Aardla tänaval suunaga linnast välja, kus kaob ära parempoolne sõidurada. Valge kaubik arvas, et ta peab kindlasti vasakusse ratta teistest ette saama ning surus minu eesoleva Sharani vastassuunda. Tagant vaadates oli raske aru saada, kuid kokkupõrkest jäi puudu väga vähe. Sharani juht oli sellest häiritud ja üritas omakorda ette põigata, esimesel korral see ei õnnestunud. Teise katse sain videosse:

Nii nad sinna maha jäid, Sharani juht hüppas autost välja ja kaubikujuht tegutses midagi mobiiliga.

Läks kakluseks kah, või sa ei tea?
Ma liiga palju russian roadrage asju vaadanud, see Sharanimehe käitumine oli klassikaline algus neile asjadele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 02:17 
Kasutaja avatar

Mind jälitas offroadi masin Tartust Betooni tänavast kuni kesklinna foorini. Näitas keskmist sõrme ja keeras otsa ringi.
Ju ei mahtunud pähe, et bikega junn saab rongi möödumist ootavatest autokolonnist lihtsalt mööda sõita kuni tõkkepuuni.
Ei keeranud jeebile ette vaid jäin tema esitiiva juurde. Tõkkepuu tõustes olin mina juba läinud. Peeglit kiigates näen kuis masin tuleb hea hooga järgi ja sõidab totaalselt perses. Suutsin sõita ka just neid väikseid tänavaid mööda, kus eest kiirendada polnud võimalik. Kurv kurvis kinni. Suht debiilne siiski keskealiselt mehelt selline üritus. Suutis oma traktoriga pool paaki kütet maha sõita lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 03:05 

Möhöö, lugesin alles sama juttu bikeri foorumist :)

Lähen ise nädala pärast A-kati kursustele ja sellised juhtumid ajavad küll hirmu nahka - autoga on vähemalt hunnik rauda ümber, kui mõni hull tõmblema otsustab hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 06:59 
Kasutaja avatar

matu07 kirjutas:
Möhöö, lugesin alles sama juttu bikeri foorumist :)

Lähen ise nädala pärast A-kati kursustele ja sellised juhtumid ajavad küll hirmu nahka - autoga on vähemalt hunnik rauda ümber, kui mõni hull tõmblema otsustab hakata.

Ära karda :beer Sellistel juhtudel jäädakse seisma ja kiivrit peast võtmat kiirema sammuga hälviku juurde- minu puhul 100% juhtudest on teine osapool ära sõitnud. Ei räägi hetkel ainult tsikliga juhtunust- ka autoga juhtub vahel Norriseid nägema ja pole siiani veel kolakat saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 09:38 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
Mind jälitas offroadi masin Tartust Betooni tänavast kuni kesklinna foorini. Näitas keskmist sõrme ja keeras otsa ringi.
Ju ei mahtunud pähe, et bikega junn saab rongi möödumist ootavatest autokolonnist lihtsalt mööda sõita kuni tõkkepuuni.
Ei keeranud jeebile ette vaid jäin tema esitiiva juurde. Tõkkepuu tõustes olin mina juba läinud. Peeglit kiigates näen kuis masin tuleb hea hooga järgi ja sõidab totaalselt perses. Suutsin sõita ka just neid väikseid tänavaid mööda, kus eest kiirendada polnud võimalik. Kurv kurvis kinni. Suht debiilne siiski keskealiselt mehelt selline üritus. Suutis oma traktoriga pool paaki kütet maha sõita lihtsalt.

Vaata sellised autokolonnide vahel ja kuskilt mööda sõidutee serva mööda kulgevad bikerid ja rollerid (mina asetan need kaks mõistuse ja olemise poolest ühele pulgale) ajavadki sita korralikult keema. Mina üritan selliseid trügijaid võimalusel vähe õpetada (ühe bikeri oleks mõned aastad tagasi sellise käitumisega peaaegu fooriposti saatnud).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 10:32 
Kasutaja avatar

eevald kirjutas:
Vaata sellised autokolonnide vahel ja kuskilt mööda sõidutee serva mööda kulgevad bikerid ja rollerid (mina asetan need kaks mõistuse ja olemise poolest ühele pulgale) ajavadki sita korralikult keema. Mina üritan selliseid trügijaid võimalusel vähe õpetada (ühe bikeri oleks mõned aastad tagasi sellise käitumisega peaaegu fooriposti saatnud).

:? nagu miks :?

Miks on vaja neid õpetada, olgem ausad, stiilis oma väikest tilli näidates? Olen aastaid liikluses osalenud ning siiani pole tundnud vajadust kedagi fooriposti saata. Samuti ei ole keegi veel ennast äärekivi ja autovahele pressinud, rääkimata minu auto kriipimisest.

Oled kade, et endal tsiklit pole või mis? Jah, ma saan aru, et seadus ei anna neile õigust ummikus autode vahel foori alla jõuda, aga samas mis seal saab autojuhti segada? Foori alt on ta niikuinii enne läinud, kui sa autol käigu sisse saad.

Hetkel jääb silma eht eestlaslik kadedusest küllastunud mentaliteet - kui mina pean ummikus seisma, siis keegi kiiremini ei tohi saada ja püha püss, kui keegi peaks mööda sõitma...

no tere-straastvui küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 10:48 

eevald kirjutas:

Mõnele inimesele läheb jubedalt ego pihta, kui mõni kaherattaline ei pea istuma ummikus ja saab rahulikult selle läbida väga kiirelt.
Loodan sind peatselt linnaliikluses kohata. Mõistus pole ikka omateha, ehe näide jälle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 10:51 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
eevald kirjutas:

Miks on vaja neid õpetada, olgem ausad, stiilis oma väikest tilli näidates? Olen aastaid liikluses osalenud ning siiani pole tundnud vajadust kedagi fooriposti saata. Samuti ei ole keegi veel ennast äärekivi ja autovahele pressinud, rääkimata minu auto kriipimisest.

Oled kade, et endal tsiklit pole või mis? Jah, ma saan aru, et seadus ei anna neile õigust ummikus autode vahel foori alla jõuda, aga samas mis seal saab autojuhti segada? Foori alt on ta niikuinii enne läinud, kui sa autol käigu sisse saad.

Hetkel jääb silma eht eestlaslik kadedusest küllastunud mentaliteet - kui mina pean ummikus seisma, siis keegi kiiremini ei tohi saada ja püha püss, kui keegi peaks mööda sõitma...

no tere-straastvui küll

Täiesti nõus, nah ega sinu ummikus istumise aeg ei muutu sellest, seega mis vahet seal on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 10:52 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
eevald kirjutas:

no tere-straastvui küll

Ei ole kade, et mul tsiklit pole (kui tahaks, siis ka oleks). Asi ongi selles, et on niimoodi kriibitud minu autot ja samamoodi oleks üks mul ülekäigurajal praktiliselt üle varvaste sõitnud (tuiskas autode vahelt paraja hooga ja muidugi ei saanud enne sebrat pidama, minul oli u 2/3 teest ületatud, ei astunud tuimalt sõiduteele).
Muidugi ei üldista tsiklimehi, on ka väga viisakaid. Aga just neid ridade vahel nõeluvaid ei salli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 10:58 
Kasutaja avatar

Tere tali, see kui sul midagi kriibitakse ja minema sõidetakse, siis pead politsei kutsuma. Oled omaarust Batman kes rakendab omakohust kõigile ohtudele mis su autot võivad kriipida? Hoovis kõik puud oled ka maha võtnud juba?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:06 
Kasutaja avatar

hehee, enne kui sa jõuad kriibitud kohani ja helisatada, on siklimehest järgi ainult kaugenev täiskiirusel kostuv sirin ja kõik. olen minagi näinud selliseid vendi ratta seljas kellel on kõigest ymbritsevast jumala pohlad ja teevad mis tahavad. neid siiski on vähemaks jäänud(loomulik kadu?).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:08 
Kasutaja avatar

Number on neil ju taga, ristmikel kaamerad, selle kaudu omanik lihtsalt tuvastatav.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis