Nimelt eile oli vähekene kiire kooli (Lasna->ТТÜ) minekuga rattaga. Loogiline, et ei hakka rattaga poolekilomeetrist foorijärjekorda ootama- teist keegi hakkaks w? Samuti üritan võimalusel liiklusvoolust ette saada- arvestades autojuhtide tähelepanelikkust(loe: pohhuismi) ei ole erilist turvatunnet neljarattaliste seltsis sõita. Ilmselgelt, kui on vaja ridade vahel sõita voolus, siis ei tee ma seda venides- suur on tõenäosus, et autojuht põikab ümber löökaugust ja ongi jama käes. Kõik, kes te mulle eile fakki näitasite ja eriti uuemapoolse vw jetta juht, kes midagi röökis- päikest teile. Ma tõesti ei näe probleemi selles, et tsiklimehed sõidavad ridade vahel- probleem seisneb ainult autojuhtide egos, mis saab kannatada. Ärge arvake, et ridade vahel sõitvad tsiklimehed on mingid TÄIESTI peast ära suitsiidsete kalduvustega hälvikud- enda ja oma sõprade eest tean rääkida, et ükski rulli keeramine ei toimu läbimõtlematult ja riske ARVESTAMATA. Auto roolis on linnas liigeldes ainsaks riskiks oma auto ära lõhkuda- tsikliga on mängus oma tervis või isegi elu.
Seoses kõige sellega, äkki oskab keegi soovitada odavat muay thai või dai-dengi treenimisvõimalust Tallinnas?

Mina oma sõidustiili muuta ei kavatse ja kardetavasti tuleb üks kord mõni hälvik mulle kättpidi kallale- peab valmistuma