Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 03.05.2013 10:34 
Kasutaja avatar

Kui sa Rookie lugeda oskaks siis saaks aru, et sai teistega arvestatud ja neist vaikselt möödutud. Olid nad siis lihtsalt kaldas jalutavad noored, terassidel istuvad inimesed, kanuudega sõudjad või lihtsalt õngitsejad.
Aga nagu aru olen saanud siis siin foorumis kui sul on tsikkel oled kurjategija, sportpütt oled kurjategija üle 50kw auto on oled kurjategija, pumpihustitega VAG grupi pilli omad oled kurjategija.

Rulaga ja laia nokamütsiga sõidad siis võid vaid arvamust avaldada.
Eks loomulikult iga asjaga tsivilisatsioonis sõites tuleb muidugi mõistvaks jääda ja ka teistega arvestada.

Aamen :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 10:42 
Kasutaja avatar

mina olen ka selline kahepalgeline mu** kellele meeldib jetiga sõita ja kala püüda , olenevalt tujust ja päevast , aga niiviisi vihastada pole kummagi peale veel suutnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 10:55 
Kasutaja avatar

Mind ajab kah suht närvi, elan paneelmajas, ümbruses on veel ka eramud. 24/7 on aken lahti sest meeldib värske õhk mitte umbne pussuhais. Tahan hommikul 10ni magada aga näe ei lasta, ühel kaagutavad kanad, siis ühel majal vahetatakse katust ja kakutakse naelu välja sõraga, selline rõve krigin käib. Mingi suur M lõikab veel puid mootorsaega ja siis samast trepikojast 3ndal korrusel tehakse veel remonti ja pillutakse paska aknast välja.

Nüüd lähen näitan siis kõigile rusikat või panen lõuga v?
Aga näe ei lähe, igalühel on omad tegemised ja toimetused ja tuleb ära kannatada.

Edit: pluss teisel korrusel elavad mingi suht joodik mees ja naine kes õhtuti jagelevad omavahel nii, et mulle 5ndale kah kostub suht tugevalt. Nondele lähen panen küll lõuga kui täna kah magada ei lase.

Viimati muutis tauri117, 03.05.2013 10:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 10:56 
Kasutaja avatar

selleks on kõrvatropid leiutatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 10:59 
Kasutaja avatar

yolo kirjutas:

Jah see ongi nii normaalne kui sa oma kodus pead koguaeg kõrvatroppidega töllerdama ja kui kallis kaasa hüüab,et kuule tule teeme vanainimeste sissevälja tempu siis sa kuuled,et pane kuradima kartul pannile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 11:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui elate kortermajas ja linnas siis peab arvestama sellega,et on mõnel määral müra.
Tahad vaikust koli metsa. Ah kurat seal ju ka linnud laulavad põder peeretab põõsas.
Vee all pidi vaikne olema ma kuulsin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 11:17 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Kui elate kortermajas ja linnas siis peab arvestama sellega,et on mõnel määral müra.
Tahad vaikust koli metsa. Ah kurat seal ju ka linnud laulavad põder peeretab põõsas.
Vee all pidi vaikne olema ma kuulsin :D

hästi :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 11:36 
Kasutaja avatar

Mina elan täielikus eraldatuses ja vaikuses, kuid sellel on ka omad kiiksud. Nimelt oled ära harjunud vaikse linnulauluga...
Mul on näituseks raudtee 10 kaugusel metsa taga, kuid sobiva tuule puhul kostab rongi kõmin ning kohe kiikad aknast välja, et kes küll tuleb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 11:42 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
yolo kirjutas:

Jah see ongi nii normaalne kui sa oma kodus pead koguaeg kõrvatroppidega töllerdama ja kui kallis kaasa hüüab,et kuule tule teeme vanainimeste sissevälja tempu siis sa kuuled,et pane kuradima kartul pannile.

Hahhaa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 12:37 
Kasutaja avatar

Suvi on vist alanud. Mustamäel Maxima ees oli mingi tüüp juba muru peal sügavat und magamas, endal väike coca ja suur kärakas kõrval. Tuli siis üks teine sarnaste huvidega härrasmees ja kõigepealt kuukas kõva lonksu teise mehe kangemat ja alles siis asus tüüpi äratama. Samas normaalne vend, et pealekat ei võtnud sest seda oli vähe alles jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 14:23 

highrankin kirjutas:
Suvi on vist alanud. Mustamäel Maxima ees oli mingi tüüp juba muru peal sügavat und magamas, endal väike coca ja suur kärakas kõrval. Tuli siis üks teine sarnaste huvidega härrasmees ja kõigepealt kuukas kõva lonksu teise mehe kangemat ja alles siis asus tüüpi äratama. Samas normaalne vend, et pealekat ei võtnud sest seda oli vähe alles jäänud.

On veel ausaid inimesi.Aga kui müra teemal veel vähe nokkida siis muruniidukid unustasite ära ja mu enda trepikojas elab noorpaar kus neiu end mitte kuidagi tagasi ei suuda hoida niiet suveti on vägagi häste armurõõmu hääled akna kaudu kuulda. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 15:12 
Kasutaja avatar

parm30 kirjutas:
highrankin kirjutas:

On veel ausaid inimesi.Aga kui müra teemal veel vähe nokkida siis muruniidukid unustasite ära ja mu enda trepikojas elab noorpaar kus neiu end mitte kuidagi tagasi ei suuda hoida niiet suveti on vägagi häste armurõõmu hääled akna kaudu kuulda. :D

Vanemate kodus naabrid samasugused - algul käib voodi kolks-kolks vastu seina otse minu pea taga. Siis kui naisel mõnnam hakkab, teeb veidi kiunu ka. Kuid see lõppeb üsna kiiresti ühe kõva mehe möirgega. Seejärel on tunda suitsu lõhna kõrvalrõdult tulemas.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 15:27 
Kasutaja avatar

Teiste inimeste sekselu on ikka mainimisväärt elamus siinsetele :D
Sel hetkel, kui enda oma leitakse, saadakse aru, mis on loomulik osa elust ja mainimist mitte väärt ...

Tegelikult õilsasse reaalsusesse ka:

Topime märke kogu linna täis ja toetame auto töökodasi, rehvidiilereid jne, ehk siis, Tallinn hoolitseb majanduskasvu eest:

http://www.tarbija24.ee/1223324/lookaug ... -tee-tottu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 16:25 
Kasutaja avatar

Kuule rookie sa lähed minu vaenlaste nimekirja, et ma su lolli juttu enam ei näeks.

Igatahes eilesest võin pajatada nii palju, et sai käidud autodega tudengite ööorienteerumisel. Täitsa lahe oli. Enamus olid 95% olid ratastega me autodega :D Mõni punkt oli päris lahedas kohas. Peale mäki külastust keskööl tuli uni ja jäi katki.

Siis koju jõudes, annelinnas, maja trepikoja ees magas mingi vend tuimalt asfaldil, vöö ja püsinööbid lahti, suur kuseloik kõrval. Äratasin üles ja pakkusin et kutsun takso. Tüüp seletas midagi venekeeles ja lubas vist omade jõududega koju saada. Promill oli hea.

Siis 20 min sain magada keegi koputab, tüüp(tuli välja et naaber trepikojast) ütleb et mul taheti velgi rotti lasta, nägi et mingi askeldamine käib ja lähemale minnes keegi spurtis minema sealt. Sai veel naabrimehega ja mingi naisterahvaga(kes mendi kutsus nii sellele magavale vandile kui minu velgede näppijaile) suitsu tehtud väljas ja muljetatud.

Annelinn on tore koht elamiseks :)
Peab nüüd mingid asjalikud turvapoldid sebima.

Väidetavalt oli sellel vargal ainult mutrivõti ja isegi kapsleid ei olnud maha võetud(kapslid olid alles paar päeva tagasi peale pandud ka).
Seega küsingi kohe et kuidas süsteem käib? Kas tavaliselt keeratakse poldid lõdvaks ja seejärel tullakse alles tungrauaga või kuidas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 16:32 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Seega küsingi kohe et kuidas süsteem käib? Kas tavaliselt keeratakse poldid lõdvaks ja seejärel tullakse alles tungrauaga või kuidas?

Küllap nad nii teevad , et üks käib ja kontrollib vargapoltide olemasolu ja kui vargapolte pole siis lennatakse kambaga peale. Annelinn on jah selline kummaline koht , seal peale 22.00 väga üksinda jalutada ei julgeks :uhoh Ma pidin ka olude sunnil mõned päevad Annelinnas elama ja koguaeg kripeldas sees , et ehk keegi lased auto alt veljed vuuki , sõbrad said omajagu naerda kui iga 30min tagant õues autot kontrollimas käisin :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis