Kuule rookie sa lähed minu vaenlaste nimekirja, et ma su lolli juttu enam ei näeks.
Igatahes eilesest võin pajatada nii palju, et sai käidud autodega tudengite ööorienteerumisel. Täitsa lahe oli. Enamus olid 95% olid ratastega me autodega

Mõni punkt oli päris lahedas kohas. Peale mäki külastust keskööl tuli uni ja jäi katki.
Siis koju jõudes, annelinnas, maja trepikoja ees magas mingi vend tuimalt asfaldil, vöö ja püsinööbid lahti, suur kuseloik kõrval. Äratasin üles ja pakkusin et kutsun takso. Tüüp seletas midagi venekeeles ja lubas vist omade jõududega koju saada. Promill oli hea.
Siis 20 min sain magada keegi koputab, tüüp(tuli välja et naaber trepikojast) ütleb et mul taheti velgi rotti lasta, nägi et mingi askeldamine käib ja lähemale minnes keegi spurtis minema sealt. Sai veel naabrimehega ja mingi naisterahvaga(kes mendi kutsus nii sellele magavale vandile kui minu velgede näppijaile) suitsu tehtud väljas ja muljetatud.
Annelinn on tore koht elamiseks

Peab nüüd mingid asjalikud turvapoldid sebima.
Väidetavalt oli sellel vargal ainult mutrivõti ja isegi kapsleid ei olnud maha võetud(kapslid olid alles paar päeva tagasi peale pandud ka).
Seega küsingi kohe et kuidas süsteem käib? Kas tavaliselt keeratakse poldid lõdvaks ja seejärel tullakse alles tungrauaga või kuidas?