Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 11.05.2013 14:29 

Ragnar74 kirjutas:
Voucheri eesmärk on promoda teenust, kas pole nii?

Vaatasin pakkumist järgi, pigipesuks oleksid pidanud +3€ juurde maksma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2013 14:33 

superior kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Voucheri eesmärk on promoda teenust, kas pole nii?

Vaatasin pakkumist järgi, pigipesuks oleksid pidanud +3€ juurde maksma.

Sul on õigus.

Aga nagu mainitud, siis pigi polegi uurinud ja ei eeldanudki, et värv ideaalselt sile peaks olema peale seda pesu. Peale vaadates võiks aga puhas olla ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2013 16:40 
Kasutaja avatar

Kes teeb hea hinnaga mulle keemilise puhastuse autole? Autoks Toyota Avensis universaalkerega. Pakkumised PS! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 16:40 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
ma kirjutasin siin juba umbes aasta tagasi, kuidas seal voucheri-pesu sain. Nende enda jutt oli siis- oleks te telefonis öelnud, et te voucheriga tulete, poleks te niipea mingit pesu saanud :D :rokib

Väga huvitav, sest me ei vasta kunagi sedasi :D pigem me võtame tööd rohkem ette kui äragi suudame teha :D

Igastahes kasutaja Kristo oleks võinud ju vabanduse kirjutada oma laimamise kohta, sest käis kohal ja näitas neid kriime, ning need ei olnud kohe kindasti Meie pesulast tekkinud kriimud sest need olid värvi läbivad kriimud ning kindlad sirged kriimud, nagu keegi oleks toetades ära kriipinud auto ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 20:06 

Kustutasin eelnevalt oma laimu kriimude osas ära, kuna mõtlesin, et niiviisi on mõlemile meile parem ning ei näinud mõtet vägikaigast vedada mõlemapoolse eksimuse pärast.
Aga olgu, kui soovite siis lahkame teemat pikemalt.
Jah kriimud ei ole Teiepoolt tekitatud, veetsin täna 2 tundi ja sain nad suhtselt ära kaotatud. Ja samamoodi üleliigse vaha ja vaha randid maha.
Kui auto käis teiejuures vahatamises, siis ei suudetud seda korralikult teha. Järgmine päev autot tagasi tuues, eemaldasite vahajälgi. Nüüd kui käisime autot vaatamas nende kriimude osas, tunnistasid sa isegi, et autot on väga halvasti vahatatud.Täna ise autot pestes nägin, et siiamaani on vahajäljed peal ja väga kehv kvaliteet.
Järgmisena võtan lõigu sinu saadetud privaatsõnumina.
Tsiteeri:
Jahh, ma kuulsin sellest ja käis ühe korra peale vahatamist siis vaha jääkide eemaldamises. Ma väga vabandan sellise väga halva kvaliteedi pärast, kahjuks sattus see skoda praktigandi kätte ning tema käe läbi juhtus nii. mind ennast see hetk majas ei olnud kahjuks, ta on saanud juba väga palju noomitada selle teguviisi pärast, kuid kindlasti saab veel, sest autot ei vahatata sellise svammiga nagu tema seda tegi. need kes on minu käe alt läbikäinud pole keegi nurisenud ning kõik väga rahule jäänud. igastahes, kui skoda nüüd tagasi tuleb jälle mingi päev, siis ma annan endast parima, et saada see korda.
Tuleb tunnistada, et see praktikant ilmselt kaua ei ole enam seal. ma loodan, et leian lahenduse tema tehtud ebakvaliteetsle tööle, ning loodan, et jääte pärast tulemusega rahule. Kui võimalik, siis ehk saate paluda eest kontorist mind(Meinhard) kutsuda ja lähme koos vaatame auto üle ja ma annan oma hinnangu.

Esiteks, Te tunnistasite, et praktikant vahatas minu autot ja tegi seda veel vale svammiga. Firma peab ka vastutama praktikandi töö ja kvaliteedi eest. Jah saan aru, et tegijal juhtub aga kui auto sai juba tagasi viidud ja eemaldasite vaha jälgi siis oleks võinud ka selle korralikult teha või kontrollida siis praktikandi tööd. Mitte nii, et 2-3 nädalat hiljem on ikka vaha randid ja liigne vaha peal.

Kui teil nüüd tuju paremaks teeb siis Jah, palun vabandust teie laimamise eest.Teie ei tekitanud neid kriime.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2013 21:34 
Kasutaja avatar

Mitu kg seda vaha siis sinna määriti et siiamaani veel üle seda on :D Sa mõtled et on igasugu uksevahed ja liitekohad on valged või ? Või on keset pinda ka vahalaigud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2013 22:22 
Kasutaja avatar

tegelt on ka see teema, et kui auto värv on sitas seisus, kriibitud ja muidu per*es, siis osad kvaliteetvahad jäävad sinna külge ka nagu liimitud ja on väga raske maha saada peale kuivamist.
Üksaeg ühte landroverit vahatasin sain ka "lustida" niiet vähe ei olnud.
3 tundi nühkisin seda vaha maha sealt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2013 23:07 
Kasutaja avatar

Ega see värv jah esimeses nooruses pole :D kui aus olla siis minu enda auto värv on palju paremas seisus kui see oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2013 23:36 

Koomik, kindlasti on vana e36 värv palju paremas seisus kui 2010 aasta skoda superbil mis on alla 40k sõitnud ja pestud ainult käsipesulas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 00:02 
Kasutaja avatar

Aga miks ei võiks olla kui autot on korralikult hooldatud, mitu korda aastas vahatatud, iga kuu palju kordi pestud ja vajadusel ka poleeritud/läigestatud?

Minu 18 aastat vana auto, mida ma poleerisin 1.5 aastat tagasi, olen korralikult hooldanud, selle värvkate on ka paraku kõvasti paremas seisus kui kõrvalparkimiskohtadel olevad 2005 aasta passat ja 2009 aasta bemm...

Mitte et ma nüüd pesulat kaitseks..
Ei ole kunagi käinud seal pesulas ja ilmselt ei lähe ka kunagi, sest ausaltöeldes on kopp ees igasugu isehakanud "autopesiatest" kes korraliku sitta kokku keeravad ja pärast jääb õigust üle ka.
Minu autosid pesen näiteks ainult mina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 09:51 

Auto ongi iga aasta vähemalt 2 korda vahatatud.Iga kevad ja iga sügis, vahel ka suvel.Talvel auto on seisnud garaažis. Ning enne auto seisma panekut on pestud ta ideaalselt puhtaks.Ühesõnaga ei viitsi seda teemat enam arutada, kuna tegin ise asja korda.Lihtsalt naljakas suhtumine antud asutusel. Alguses tunnistavad oma viga, okei kriimud ei olnud tõesti nende poolt tekitatud ja siis oodatakse mingit vabandust oma lohakale tööle, kus kirjeldatakse ka töö protsessi. Pärast aga üritatakse maha teha, et auto on saast jne. Minujaoks lihtsalt selline suhtumine on koomiline. Igaljuhul oma firma autosid kindlasti sinna enam pärast sellist suhtumist ei vii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 21:11 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Otsin head kohta kus naise ufo civic lasta poleerida ja püsivaha peale.
Seda on vist poole elu pestud shvammi ja ma ei tea millega.Kaugelt on ilus,aga lähedalt on nagu puust tehtud,rõngaid täis.
Võite soovitada kohti või ka hinnapakkumisi PS-i teha.

Anna siis teada kuhu lõpuks viisid ja kuidas rahule jäid :) omal sama tee ette vaja võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2013 21:29 
Kasutaja avatar

Kui sa sedasi järjepidevalt paar korda aastas seda vahatada lased siis otsi jah mingi korralik pesula ikka kus vahatada lased :D

E36t on nagunii juba miljon korda värvitud selles vanuses

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 20:25 
Kasutaja avatar

Noh, eks ta siis ole ilmeselgelt nii jah, et tasub heaga sellest pesulast eemale hoida.
Lihtsalt läbi neti ei näe seda autot paraku millest jutt ja kui mina pesulas töötasin, oli samuti igasugu virisejaid, et misasja ei saanudki autot puhtaks vä, mul jumala äge auto nahh...

Reaalsuses ei olnud autosid tehasest saati pestud ega hoitud...

Soovitada julgeksin autogavanni autopesulaid, välja arvatud pärnus asuv benedictus grupp oü.
Uute töötajatega on asi korralikult perse ära läinud seal. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 16:18 

Keegi Tallinnas hea kvaliteedi/hinna suhtega keemilist pesu oskab soovitada?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis