Kustutasin eelnevalt oma laimu kriimude osas ära, kuna mõtlesin, et niiviisi on mõlemile meile parem ning ei näinud mõtet vägikaigast vedada mõlemapoolse eksimuse pärast.
Aga olgu, kui soovite siis lahkame teemat pikemalt.
Jah kriimud ei ole Teiepoolt tekitatud, veetsin täna 2 tundi ja sain nad suhtselt ära kaotatud. Ja samamoodi üleliigse vaha ja vaha randid maha.
Kui auto käis teiejuures vahatamises, siis ei suudetud seda korralikult teha. Järgmine päev autot tagasi tuues, eemaldasite vahajälgi. Nüüd kui käisime autot vaatamas nende kriimude osas, tunnistasid sa isegi, et autot on väga halvasti vahatatud.Täna ise autot pestes nägin, et siiamaani on vahajäljed peal ja väga kehv kvaliteet.
Järgmisena võtan lõigu sinu saadetud privaatsõnumina.
Tsiteeri:
Jahh, ma kuulsin sellest ja käis ühe korra peale vahatamist siis vaha jääkide eemaldamises. Ma väga vabandan sellise väga halva kvaliteedi pärast, kahjuks sattus see skoda praktigandi kätte ning tema käe läbi juhtus nii. mind ennast see hetk majas ei olnud kahjuks, ta on saanud juba väga palju noomitada selle teguviisi pärast, kuid kindlasti saab veel, sest autot ei vahatata sellise svammiga nagu tema seda tegi. need kes on minu käe alt läbikäinud pole keegi nurisenud ning kõik väga rahule jäänud. igastahes, kui skoda nüüd tagasi tuleb jälle mingi päev, siis ma annan endast parima, et saada see korda.
Tuleb tunnistada, et see praktikant ilmselt kaua ei ole enam seal. ma loodan, et leian lahenduse tema tehtud ebakvaliteetsle tööle, ning loodan, et jääte pärast tulemusega rahule. Kui võimalik, siis ehk saate paluda eest kontorist mind(Meinhard) kutsuda ja lähme koos vaatame auto üle ja ma annan oma hinnangu.
Esiteks, Te tunnistasite, et praktikant vahatas minu autot ja tegi seda veel vale svammiga. Firma peab ka vastutama praktikandi töö ja kvaliteedi eest. Jah saan aru, et tegijal juhtub aga kui auto sai juba tagasi viidud ja eemaldasite vaha jälgi siis oleks võinud ka selle korralikult teha või kontrollida siis praktikandi tööd. Mitte nii, et 2-3 nädalat hiljem on ikka vaha randid ja liigne vaha peal.
Kui teil nüüd tuju paremaks teeb siis Jah, palun vabandust teie laimamise eest.Teie ei tekitanud neid kriime.