Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 01:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 13.06.2013 01:28 

tauri117 kirjutas:
Mul pole näiteks poolt päästiku vajutamise sõrme, sellepeale ütles kirurg seal komisjonis, et viskad granaati siis või midagi :D

Mul lampjalad ja ei taha mind keegi sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 01:35 
Kasutaja avatar

Raikzz kirjutas:
blää mõtlesin ,et krossilt saadud vigastusel on vähemalt mingigi pluss pool :D Aga krt kui nagunii ära käima peab siis mõtekas oleks ilmselt praegu ära käia , mitte peale kooli kui vanust juba 24-25 kanti ja tööpakkumised ukse ees :? Kuidas toimima peaks muidu kui nüüd Oktoobri kuus minna tahaks ? Mainiks ära ,et tervisekontrolli kirja pole saanudki , ainult 18 saamise ajal mingi arvelevõtmise jura

Üldiselt suht kahtlane on selle aasta oktoobriks saamine. Need peaks selleks aastaks suhteliselt täis juba olema. Kui mina käisin (aprillis) siis enamus pressiti jaanuaris mereväkke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 01:44 

Kokkuvõtvalt on striitreisser tuline burksi ja viinasõber, kes taob molli ka oma ära nägemise järgi, aga kui asi sõda puudutab, siis on vigaseim olevus maamunal :D
Sõda ja sõjavägi sakib nagunii minu arvates ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 01:48 

Emporio Silver kirjutas:
Sellised mehed kes on ära slangid võiksid mitte oma arvamust avaldada kuna nad ei tea ju väljaõpest, tehnikast ega millestki muust sittagi.
Mõned mehed on ära unustanud sellise asja nagu kaitseliit. :)
Ja esimesed ära purjetajad ongi need samad slangid. :D

Noja siis? Ei peagi seal 11 kuud vahtima, et asjast maitset suhu saada.

Minu jaoks oli kaitseväes veedetud ajast 60%-70% mõttetu.(oleneb mis tujuga meenutada) Toimus vähe huvitavat ja palju passimist. Muidugi ei saa mainimata jätta, et kogu sel kremplil oli ka mõni positiivne külg. Minu arvamuse võtab hästi kokku:
http://kapten-kris.blogspot.com/2011/05 ... saama.html

Lisaks mulle vägisi tundub, et mõnel kasutajal on see kaitsevägi kergelt kuse pähe löönud, sest see kaitseväe propaganda ja ülistamine, mis siin vahest kaitseväkke mitte soovijatele vastuseks tuleb, on veidike absurd. Või ma lihtsalt ei leia, et ma oleksin nüüd palju kõvem mees, kui mõni minu sõber, kes on kaitseväe vahele jätnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 03:15 
Kasutaja avatar

PDOSK kirjutas:
Lisaks mulle vägisi tundub, et mõnel kasutajal on see kaitsevägi kergelt kuse pähe löönud, sest see kaitseväe propaganda ja ülistamine, mis siin vahest kaitseväkke mitte soovijatele vastuseks tuleb, on veidike absurd. Või ma lihtsalt ei leia, et ma oleksin nüüd palju kõvem mees, kui mõni minu sõber, kes on kaitseväe vahele jätnud.

+999 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 03:18 
Kasutaja avatar

MiL472 kirjutas:
andres393 kirjutas:
Oli mõeldud pigem mõttena, et sõja olukorras me alistume nii kiiresti, et isegi lehed ei suudaks neti veergudele isegi artikleid postitadagi.

Ja millest selline ekspertarvamus? Mind täitsa huvitab, võib-olla sa tead midagi mida mina ei tea.

Pihkva dessant jälle v? :D

Ma lihtsalt mõtlen et kui see Eesti äravõtmine nii lihtne on, siis kui Putinil ükspäev igav hakkab, siis tuleb ja poole päevaga võtab Eesti omale... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 08:08 
Kasutaja avatar

Sõjaväes olles õpid inimesi tundma, see on koht kus koolikiusatav ja niisama pehmeke võib saada esimest korda elus tunda "võimu" ehk saab seeruks ja hakkab kamandama 8 kuu tüüpe, pole siis ime, et selline asi hakkab mõnele rohkem pähe kui teistele. Nendest mökudest need kõige "hullemad" sõjardid ja üleajateenijad saavadki. Ma tõmbaks siin paralleele ka politseiametiga, leidub sealgi hulgaliselt selliseid kellele võim pähe hakkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 08:28 
Kasutaja avatar

Kui te lõpuks oma munad käekotist välja võtate ja seal ära käite, siis näete, et seal ei ole absoluutselt hull.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 13:18 
Kasutaja avatar

Alati kui kuulen mingit hala et „Venemaa võtab Eesti poole päevaga ära“, siis tahaks rääkijalt küsida, kelle heaks sa töötad? Kelle huvides on eestlastes käegalöömise-meeleolu tekitamine? Millistel kogemustel või teadmistel selline arvamus põhineb?

Esitan sellise väikese kolmanda klassi tasemel mõttekäigu, mis peaks andma mõningase indikatsiooni:

1.Sõjad ei alga (reeglina) üleöö, seega on meil aega end valmis panna, mistõttu ei tule rünnak meile üllatusena. Vaadake kasvõi Gruusiat, kas seal algas konflikt üleöö?

2.Vastane ei pane meie vastu kogu oma jõudu, sest Eesti lahingruumi väiksus ja sada muud faktorit mängivad siin rolli.

3.Oletame et vastase peajõud sisenevad Narvast – mitme tunniga sõidab sealt soomukiga Tallinnasse? Võtame aluseks selle, et:
Soomukid on pikas kolonnis sõites väga aeglased ja haavatavad,
Soomukeid tuleb tankida ja hooldada,
Isikkoosseis tahab vahel puhata,
Kaitseliit korraldab kogu üritusele varitsusi,
Meie jalaväebrigaad ei vaata ka käed rüpes pealt...

4.Kas Afganistaanis või Tšetšeenias vallutati ka kõik poole päevaga ära? Well, tuletame meelde et afgaanid ja tšetšeenid olid meie meestest palju kehvemini välja õpetatud ja varustatud...

Muide, mis paneb teid arvama et sõjaseisukorras on piirid avatud, et te saaks „laudauksega“ Rootsi poole purjetada? ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 15:29 

07.2014 minek Staabi -ja sidepataljoni.
Ei ole õnnelik aga tuleb ära käia.
Keegi võiks rääkida lähemalt sidepataljonist...mis toimub jne??

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 16:07 

croco kirjutas:
07.2014 minek Staabi -ja sidepataljoni.
Ei ole õnnelik aga tuleb ära käia.
Keegi võiks rääkida lähemalt sidepataljonist...mis toimub jne??

Seal on kaks kompaniid - Staabikompanii ja sidekompanii. Kui järgmise aasta juuis lähed, siis vist satud Staabikompaniisse. Palju õnne!

PS! Ma ise just lõpetasin seal ajateenistuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 16:31 

MiL472 kirjutas:
Alati kui kuulen mingit hala et „Venemaa võtab Eesti poole päevaga ära“, siis tahaks rääkijalt küsida, kelle heaks sa töötad? Kelle huvides on eestlastes käegalöömise-meeleolu tekitamine? Millistel kogemustel või teadmistel selline arvamus põhineb?

Esitan sellise väikese kolmanda klassi tasemel mõttekäigu, mis peaks andma mõningase indikatsiooni:

1.Sõjad ei alga (reeglina) üleöö, seega on meil aega end valmis panna, mistõttu ei tule rünnak meile üllatusena. Vaadake kasvõi Gruusiat, kas seal algas konflikt üleöö?

2.Vastane ei pane meie vastu kogu oma jõudu, sest Eesti lahingruumi väiksus ja sada muud faktorit mängivad siin rolli.

3.Oletame et vastase peajõud sisenevad Narvast – mitme tunniga sõidab sealt soomukiga Tallinnasse? Võtame aluseks selle, et:

4.Kas Afganistaanis või Tšetšeenias vallutati ka kõik poole päevaga ära? Well, tuletame meelde et afgaanid ja tšetšeenid olid meie meestest palju kehvemini välja õpetatud ja varustatud...

Muide, mis paneb teid arvama et sõjaseisukorras on piirid avatud, et te saaks „laudauksega“ Rootsi poole purjetada? ;)

Ega laudauksega ka tunnikesega rootsi ei jõua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 18:40 
Kasutaja avatar

MiL472 kirjutas:

+10000000000000

tallinna tee peale jäävad juba 2pataljoni....viru jvp kus on jalavägi ja tankitõrje....ja siis tapalt kusjuba suurtükk saab juba kaugemalt pommitada:D..ja juba teised ükused kaevuvad ja on juba kaitses..nii et see pole ikka niikerge kui tee arvate
ja esiteks sõda ei hakka üleöökunagi
eesti saab juba reservväelased kutsuda jnejne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 18:57 
Kasutaja avatar

Aga õhust midagi ei tuleks jah? Ega "kaug"maaraketiga keegi ei laseks jah? Kõik tuleks jala ja tankiga vaid jah?
Vist küll...
Meie patrioodid siin vallutaks vist üksindagi kõik naaberriigid ära. :o Ülejäänud paneksid putku. Mis siin ikka vaielda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 19:03 

Ma olen ka seda meelt,et lisaks maapidi, tullakse nii merelt kui õhust kui vaja. Lisame juurde veel asjad, mida saab eemalt teha.Alustades gaasi/nafta tarbimise lõpetamisega kuni virtuaalrünnakuteni välja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis