AntiL kirjutas:
No halloo. Käisin näppisin ükspäev elioni esinduses sgs4. Sorry, aga peale seda, kui uimaselt pildigalerii avanes, ei taha ma seda telefoni enam kätte võtta ja sellest piisas minule, et veenduda, et endiselt ei osata korralikult androidi opsüssi riistvaraga koos tööle panna. Ja mind ei koti, et see on seal esinduses kohapeal ja telefon tuleb ära konffffida või mida iganes. Iphone seal samas kõrval on samasugust vatti saanud ja jooksis nagu siid.
Oled sa mõnda ios seadet kasutanud? Ma ei mõtle napsuse peaga kamraadi juures korra vaid läbi reaalse igapäevapraktika. Proovi kunagi.
Tsiteeri:
Alati on iOS'il kõik sujuv, midagi kokku ei jookse, kõik äpid on äppstores tasuta tõmmatavad, piiranguid pole.
ma ei tea mida sa nende "tasutaa tõmmatavad" ja "piirangute" all mõtled? Kui keegi on vaeva näinud ja asja eest küsitakse raha, siis ma käin selle raha välja. Reeglina on need 1 õllehinna ümber, niiet no harm done. Või tood nüüd androidi eelisena välja toreda ja lihtsa piramise?

Mure kohaks on ilmselt see, et esinduse telefonid üldiselt ongi "vigased", sest need on demo mudelid.
Demokatel üldiselt palju probleeme olnud ja no see on halb, kui inimene saab halva meki telefonist külge.
Uuri äkki keegi tuttav omab SGS4 ja vaata kas asi täpselt sama uimane sinu jaoks.
Olles ise saanud kasutada metsikult telefone seal hulgas iOS'i siis võin öelda seda, et mõlemal on omad plussid ja miinused.
IOS on optimeeritud töötama lihtsusel.Tänu sellele ongi ta mõnus ja kiire jne. Inimene ei saa ise redigeerida seda nagu Androidi.Korralik Multitasking puudub jne. Lisaks veel äpid. iOSile äppe on palju ja enamus maksab.Muidugi on võimalus jailbreakida ja tirida kõik tasuta.
Androidi puhul on see, et seal saab redigeerida oma vilesi/kellasi ja muid asju nii kuidas vaja. Tänu sellele vajab ka telefon suuremat jõudlust võrreldes IOS'ga kus tegelikult iföön ikka lahja näitajate poolest.
Android on siiski vabavara ja seda võib näppida kes tahes+äpid. Paljud äpid on tasuta ja samas väga lihtsalt leiab ka tasulisi mänge tasuta ilma, et hakkaks rootima ja kaotama garantiid.
Minu arust kõige ideaalsem telefon oleks HTC one välimusega,IOS'i ja Androidi segu opina.(Ehk siis lihtsus ja võimalus redigeerida teda nii palju kui vaja+ SGS4 lisafunktsioonid.)
Kui see on ainult minu arvamus