Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 13:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 26.06.2013 21:35 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Ove. kirjutas:
Olge normaalsed...ei suuda tänu tehnika arengule 6 kuud ühe telefoniga olla?
Palju õnne teile, kui kasvõi mõneks päevaks jääte nö. paljakasi...välja surete :ouh

+1

täielik haigemaja :D rääkige nüüd mulle võhikule, miks minu elu seisab! Kasutan xperia sola-t. Mullu augustis ostetud. Maksis ca 250eur.

Vaene hing, naisel on mul sama asi töökoha poolt, enne seda oli 5230 ja ta igatseb seda Nokiat tagasi, kuna niukest äpardust pole tal enne olnud kui SE. Läägib, jookseb kokku, tundetu ja õues pea nähtamatu ekraaniga telefon. Igatahes on ta minult kingiks iP5-te soovima hakanud. Nagu Anti ütles siis kõik sel toimib, kiirelt, sujuvalt ja loogiliselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 21:41 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
AntiL kirjutas:
kohe 2 aastat vana iphone 4S on kiiruse, sujuvuse ja stabiilsuse osas praegugi kõva konkurent igasugu S4-dele.

Kõva konkurent? Palun ütle üks asi millega iPhone 4S on võimeline konkureerima Galaxy S4'ga.

Paberil võibolla oma meeletute tuumade, ulmerammide ja full hd ekraanidega, reaalsuses on kohati ikka uimasem, viskab mingi ebameeldiva läägi sissse pildigaleriid avades jne, erinevalt korralikult ja nutikamalt prose järgi optimeeritud iOS-st. Ekraani osas... iphone on nii või naa retina ja üle 300ppi inimsilm piksleid ei erista, siis ei oska seda full hd-d ka eriliseks plussiks pidada.

edit: ja see pole subjektiivne lahmimine. Olen omanud 4 tippklassi androidi, iphone 2G, 3GS ja 4S. Ehk siis pilt reaalses praktikast on olemas.

Ehk siis ainuke pluss millega kõva konkurent on iOS. Tarkvara kasutamine on aga täiesti maitse asi, iOS'il on ikka tohutult miinuseid võrreldes Androidiga - sa tead seda isegi. Ma ei viitsi isegi arutama hakata selle üle.

Ma saan aru, et sa oled näritud õuna fänn aga lollusi pole ka mõtet suust välja ajada. 4S on hea telefon aga kahjuks pole konkurent uutele praegustele tippudele nagu nt GS4 ja HTC ONE.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 21:44 
Kasutaja avatar

No muidugi, kui telefon on ainult pähklite purustamiseks, siis võib mingi aegunud klotsiga koos vegeteerida. Kui aga tahad kõiki tehnoloogia võimalusi kasutada, nii et kõik oleks kiire, loogiline ja sujuv, siis ei ole mõtet mingitest S2/S3`dest üldse juttu tehagi. IPhone on see, mis on tehtud valgele inimesele kasutamiseks ja mis tagab edu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 21:51 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Ehk siis ainuke pluss millega kõva konkurent on iOS. Tarkvara kasutamine on aga täiesti maitse asi, iOS'il on ikka tohutult miinuseid võrreldes Androidiga - sa tead seda isegi. Ma ei viitsi isegi arutama hakata selle üle.

Ma saan aru, et sa oled näritud õuna fänn aga lollusi pole ka mõtet suust välja ajada. 4S on hea telefon aga kahjuks pole konkurent uutele praegustele tippudele nagu nt GS4 ja HTC ONE.
jah...ios. Või mille ümber kogu telefoni kasutusmugavus koonduma peak? Reastad ostuplaane tehes telefonilisti prose kiiruse ja tuumade arvu järgi? Peamine asi, mis on iosil ja mis puudub androidil on intuitiivsus. MOTT. Kahjuks ostavad tänapäeva inimesed SUURI numbreid, mitte kasutusmugavust.

No kuula oma juttu. Mille pärast sa siis hakkad konkreetseid mudeleid võrlema, kui sa ainult oma iOS religiooni kiita tahad. Räägigi siis, et iOS on parem kui Android mitte, et võrdled konkreetseid telefone!

See on vana tuntud tõde, et ühe näritud õuna fänniga pole mõtet vaidlusesse astuda. Alati on iOS'il kõik sujuv, midagi kokku ei jookse, kõik äpid on äppstores tasuta tõmmatavad, piiranguid pole. Android on halb, läägib kohutavalt, väga raske kasutada jne. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 22:10 
Kasutaja avatar

Mina olen iphone kasutanud. Oli tore, aga androidile tagasi minnes oli veel toredam olla.

Midagi ei ole teha, sellised vaidlused on alati olnud ja alati need ka jäävad. Tõde ei selgu kunagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 22:16 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Oled sa mõnda ios seadet kasutanud? Ma ei mõtle napsuse peaga kamraadi juures korra vaid läbi reaalse igapäevapraktika. Proovi kunagi.

Ma ei lahmi niisama. Mul oli pikalt iPad. Naisele ostsin iPhone, 9 kuu pärast pidi uue telefoni ostma milleks osutus seekord Android.

AntiL kirjutas:
Tsiteeri:
Alati on iOS'il kõik sujuv, midagi kokku ei jookse, kõik äpid on äppstores tasuta tõmmatavad, piiranguid pole.
ma ei tea mida sa nende "tausta tõmmatavad" ja "piirangute" all mõtled? Kui keegi on vaeva näinud ja asja eest küsitakse raha, siis ma käin selle raha välja. Reeglina on need 1 õllehinna ümber, niiet no harm done. Või tood nüüd androidi eelisena välja toreda ja lihtsa piramise? :D

Ma ei räägi piramisest, ei tee ka seda Androidil. Ma olen ise ka tarkvaraarendaja ja väga meelsasti maksan ka teiste tehtud töö eest. iOS'il on aga lihtsalt väga palju rohkem asju tasulised, mis Androidil on täiesti legaalselt tasuta.
Piirangud on lihtsad asjad nagu nt widgetite kasutamine, asjade share'mine, ilma spets tarkvarata arvutiga suhtlemine, lockscreen ja muu default appide vahetamine jne, jne... Ma tean, et sa nüüd ütled, et sul pole vaja neid asju ja sa neid ei kasuta ja oled rahul jms vabanduseks.

Ma rohkem ei viitsi vaielda, jäägu igaühele oma õigus. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 22:19 

Meenutab kangesti audi vs pemmimeeste mõttetut möga juba :D
Samas rahunedes ja omaette arutledes peaks iga maailmakodanik ikka arusaamale jõudma, et mõlemal on oma eelised ja mitte eelised.

Iga software on täpselt nii loogiline, kui loogiliseks on kasutaja selle omandanud.
Ei viitsi mina windoosa pealt üle Linuxi peale minna, sest kole keeruline jne jne mis napakaid vabandusi ka ei viitsiks otsida. Inimesed ei talu enamusjaolt muutusi. Küll aga vaidlevad ja kaitsevad oma "usku" väga kiivalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2013 22:40 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
No halloo. Käisin näppisin ükspäev elioni esinduses sgs4. Sorry, aga peale seda, kui uimaselt pildigalerii avanes, ei taha ma seda telefoni enam kätte võtta ja sellest piisas minule, et veenduda, et endiselt ei osata korralikult androidi opsüssi riistvaraga koos tööle panna. Ja mind ei koti, et see on seal esinduses kohapeal ja telefon tuleb ära konffffida või mida iganes. Iphone seal samas kõrval on samasugust vatti saanud ja jooksis nagu siid.

Oled sa mõnda ios seadet kasutanud? Ma ei mõtle napsuse peaga kamraadi juures korra vaid läbi reaalse igapäevapraktika. Proovi kunagi.

Tsiteeri:
Alati on iOS'il kõik sujuv, midagi kokku ei jookse, kõik äpid on äppstores tasuta tõmmatavad, piiranguid pole.
ma ei tea mida sa nende "tasutaa tõmmatavad" ja "piirangute" all mõtled? Kui keegi on vaeva näinud ja asja eest küsitakse raha, siis ma käin selle raha välja. Reeglina on need 1 õllehinna ümber, niiet no harm done. Või tood nüüd androidi eelisena välja toreda ja lihtsa piramise? :D

Mure kohaks on ilmselt see, et esinduse telefonid üldiselt ongi "vigased", sest need on demo mudelid.
Demokatel üldiselt palju probleeme olnud ja no see on halb, kui inimene saab halva meki telefonist külge.
Uuri äkki keegi tuttav omab SGS4 ja vaata kas asi täpselt sama uimane sinu jaoks.

Olles ise saanud kasutada metsikult telefone seal hulgas iOS'i siis võin öelda seda, et mõlemal on omad plussid ja miinused.
IOS on optimeeritud töötama lihtsusel.Tänu sellele ongi ta mõnus ja kiire jne. Inimene ei saa ise redigeerida seda nagu Androidi.Korralik Multitasking puudub jne. Lisaks veel äpid. iOSile äppe on palju ja enamus maksab.Muidugi on võimalus jailbreakida ja tirida kõik tasuta.

Androidi puhul on see, et seal saab redigeerida oma vilesi/kellasi ja muid asju nii kuidas vaja. Tänu sellele vajab ka telefon suuremat jõudlust võrreldes IOS'ga kus tegelikult iföön ikka lahja näitajate poolest.
Android on siiski vabavara ja seda võib näppida kes tahes+äpid. Paljud äpid on tasuta ja samas väga lihtsalt leiab ka tasulisi mänge tasuta ilma, et hakkaks rootima ja kaotama garantiid.

Minu arust kõige ideaalsem telefon oleks HTC one välimusega,IOS'i ja Androidi segu opina.(Ehk siis lihtsus ja võimalus redigeerida teda nii palju kui vaja+ SGS4 lisafunktsioonid.)
Kui see on ainult minu arvamus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 00:20 
Kasutaja avatar

Oh joptvaju, lugesin selle lehekülje peaaegu läbi.... enam seda viga ei tee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 00:44 
Kasutaja avatar

Niikaua kui Remain pole midagi öelnud , olen ma ka vait :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 01:23 

Aular kirjutas:
Niikaua kui Remain pole midagi öelnud , olen ma ka vait :D

Ei no iPhone ze bezt ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 07:25 
Kasutaja avatar

Ollaz kirjutas:
NFC ka. Mida iPhonel siiani pole.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... au0r7GkMMg

Nüüd on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 08:17 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Ollaz kirjutas:
NFC ka. Mida iPhonel siiani pole.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... au0r7GkMMg

Nüüd on.

Siin videos pannakse ju lihtsalt RFID kaardi sisu telefoni tagakaane sisse. Sama asja võib iga üks teha näiteks ühistranspordi rohelise kaardiga.
NFC'st on aga asi kaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 13:00 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
kui ma õigesti mäletan, siis RFID on ühepoolse sidega. Annab signaali välja, aga vastu ei võta. NFC toimub kahtepidi ehk siis see rfid kiibi surumine sinna telefoni sisse on küll väga kaugel nfc-st :D

Need lisad on huvitavad aga kus seda kasutada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 14:45 

Esimene nutitelefon oli endal iphone 3g mis enda uimasuse tõttu viskas kiirelt kopa ette ja sai Xperia arc S ostetud ning ca 1.5a kasutatud , nüüd sai ostetud iphone 4s 64gb ning pean mainima ,et iphone on ikkagi peajagu üle , sest ainuüksi see kui sujuvalt ja lihtsalt kõik töötab , on vähemalt mulle selle telefoni ostmist väärt , sitta mulle need quadcored ja miljon giga rammi , mida ma nendega peale hakkan kui telefon ikkagi uimab ? Võibolla need kes tahavad mingeid hardcore mänge ja appe jooksutada ja ilgelt oma telefoni modida siis tõesti , kuid kui telefoni kasutada helistamiseks , internetis käimiseks , paari appi kasutamisega mis elu lihtsustavad ( igast fb,solariskino,parkimisapid jne ) , lihtpiltide tegemiseks ja sõnumite saatmiseks , siis on raske iphonele konkurenti leida . Lisaks veel muidugi iphone viimistlus , mis näiteks samsungitega ei anna kohe kuidagi võrrelda

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis