Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 09:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 02.07.2013 16:06 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
Tra auto24 on ka mingeid tillernipsudest automüüjaid täis. Panen otsingusse sedaan kere eelistuse aga ikka peksab mingeid loomaveo vaguune vahele. No kui ei tee keretüübil vahet siis võiks oma pilli kuhugi platsile müüki viia. Eriti kohtab seda passatite ja e60 BMW otsingus.

Pigem on see auto24 "viga", kus ei lasta enam muuta. Müüd oma E60 maha ja mõtled et lükkaks sõbra samasuguse ka üles. Aga peale kuulutuse sisestamist enam ei auto marki, mudelit ega kere muuta ei saa. Sisuliselt on sul kuni 2 kuud kuulutust, aga kasu on 0. Sellest on auto24 teemas pikalt juttu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 23:38 
Kasutaja avatar

40% hinnast alla on suhteline. Oleneb mis summat auto eest küsisid, kas 500 eurot või 5000 eurot!
Ja velgede kohta! Mind jätaks suhteliselt külmaks, sest ka ise olen paaril korral pakkunud, kuid alati olen ka põhjenduse kirjutanud miks selline summa. Näiteks kui SINA müüd velgi 500 ja mina saadan kirja, et 250. Põhjenduseks näiteks oleks see, et mul neid kohe vaja ei ole, kuid sellil kes velgi müüb on olemas teadmine, et juhul kui ta tõesti hädasti raha vajab, siis ilma tingimiseta saab 250 peopeale ja kõik. Mina ju ei tea, mis põhjusel inimene neid velgi müüb.
Need kes nüüd arvavad, et 250nega saaks kohe lahti, eksivad ka! Siis tuleks juba pakkumisi 100 ja 150 ja mõned võibolla üldse ei tunneks huvi, sest ei usuks hinda ja korralike velgede pilti, näiteks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 18:20 

kj kirjutas:
Ma müüsin kunagi Volvo 850 orig 15 velgi okidokis 75 euriga, venelane küsis telefonis, et.mis hind, sai öeldud, et 75, tuli kohale siis, ja andis 175 euri, ega ma vastu ka ei olnud, küsis veel, et kas ok. Pärast helistas, et ei sobigi ta autole (850 nelja auguga ja v70 viiega). Ei teagi,mis tegi nendega. Ise oleks emeksisse viinud peaaegu.

Odaoda... ärand tuututa segast... 850 ja V70 (kuni 2000a) olid üks-ühele samad veljed ning kõik viie auguga. 2000a+ läks OT veidi teiseks, alla oleks pidanud ikka sobima enamalt jaolt ning viis auku jäi ikkagi!

Sa ajad midagi sassi... 4 auguga olid vaid 300stel ja 400stel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 18:34 
Kasutaja avatar

Algusaasta 850 oli nelja auguga, ise vana volvospets veel. Niiet ära häma ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 18:55 

Sa ei täpsustanud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 19:05 
Kasutaja avatar

Ütlesin ju, et 850 oli neljaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2013 20:52 
Kasutaja avatar

Mõned leheküljed tagasi oli juttu autoärikatest ja minagi paneks oma kogemuse kirja.

Sai auto müüki pandud, kuna oli vigu ja puudusi siis panin hinnaks 70% sarnase järgneva masinaga, kusjuures puudused olid kuulutuses mainitud. Esimese kahe päevaga tuli 4-5 meili + 2 kõnet, kus auto olukorra kohta ei küsitud midagi, ainult pakuti veel väiksemat hinda stiilis " tere.pakun XXX tulen kohe järgi". Kuna paar-kolm-neli sott hinnast alla lasta minujaoks polnud probleem, siis olin ühe sellise pakkumisega nõus. Vend sadas kohale, kari tilkureid kaasas, jutt umbes selline , mis paneks auto loonud saksa insenerid kõhklema oma otsustes, ning pakuti veel vähem sellest kõvasti. Ütlesin viisakalt nägemist ning lahkusin. Teine näide oli nendest kõnedest, kus härra helistas, küsis olukorra kohta, aga ei lasknud minu juttu kordagi lõpetada, pidevalt segas uue küsimusega vahele :kill .Lubas ka tulla ja kohe ära võtta, helistad paari tunni jooksul aga sinna see jäi. Auto nüüdseks müüdud mingile tegelasele, kes tuli, vaatas, ostis :) . Moraal on vist, et auto müüki panna ja ignoreerida kuni 3 päeva kõnesid ja meile ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:02 
Kasutaja avatar

Pole vaja ignoreerida, pigem võta vastu, lase oma meelt lahtutada ja kui hammustad läbi et tegu on tilkuriga siis anna aga õli tulle ja kuuma. Mul üks jobuke helistas ja tahtis kohe hirmsasti tingida ühe müüdava auto juures. Lasin asjal sündida. Lubas õhtul kohale tulla. No ütlesin et sobib. Õhtul helistas ja tingis veel hinda alla. Ma lasin minna. Mõtlesin et kui jobuke kohale tuleb siis lasen auto kõrval peenelt üle. Lasen sõbral helistada ja teha nägu et keegi tahab õige hinnaga autot. No ega seee tilkur siiski kohale ei tulnud, Nagu oligi arvata. Hinda tingis teine 1200 pealt 400 peale. Dream on monkeyface!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2013 23:29 

Sai siin hiljuti oma S8't müüdud. Ajaliselt oli müügis vist kusagil 23 päeva. Kuna auto oli tip-top korras ja vigadeks olid ainult kivitäke esiklaasis ning üks katkine pirn salongis siis panin alguses turuhinnaga müüki (4500€). Peale esimest nädalat langetasin hinna 4000€ peale ning siis tuli esimene kõne kell 23:00 õhtul otse Norrast. Uuris siis tüüp veidi auto kohta ning küsis kas mingi päev auto ka Tartu liigub (ise Viljandis), et tal sõber saaks üle vaadata. Kui auto sõbra sõnul sobib siis pidi ka kohene ost olema. Juhuslikult just järgmine päev läksin Tartu ning sai kokkulepitud, et helistab mulle kell 11:00 hommikul, et täpsemalt siis kellaaeg ja koht üle rääkida. Helistab siiani :kill

Kusagil peale teist nädalat langetasin hinna 3700€ peale mis oli ka minu viimane piirhind (selajal oli see kõige odavam müügis olev S8 ning järgmine maksis 4999€). Nädal hiljem ning uue kuu alguses tuli kell 10:00 hommikul kõne venekeelt rääkivalt meesterahvalt ning sain aru, et ta soovib A8 osta :D Kuna ise venekeelt ei räägi siis sai kuidagi kätega läbi telefoni selgeks see tehtud ning helistal tema sõber kes inglisekeelt rääkis mulle paari minuti pärast tagasi. Küsiti paar küsimust auto kohta ning kokkulepitud kell 13:00 on nad Viljandis (Narvast tulid 3h sõitu).

Kell 10:30 helistab järgmine ostuhuviline, samuti venerahvusest :D Küsis kas venekeelt räägin, vastasin ei mispeale tüüp lausus "okei proovime siis eestikeeles hakkama saada" :hail
Küsiti kas saan täna autot näidata, et nad hakkaksid Tallinnast sõitma. Rääkisin rahulikult ja lihtsate sõnadega, et ühed huvilised juba tulevad Narva poolt ja, et ta helistaks mulle pool 2 siis tean öelda kas auto müüdud. Küsis seepeale, et sobib siis jah? :D Seletasin uuesti rahulikult asja üle ning seepeale vastas "ahah okei".

Kell sai 13:00 ning Narvakad jõudsid Viljandisse. Istusin autosse, et kokkulepitud kohta sõita ning siis helistasid uuesti Tallinna tüübid, et nad jõudsid pool tundi varem kohale ja kas saan kohe näidata kusagil :D :D :D tra
Seletasin ära, et ühed huvilised juba on ja, et helistan tagasi 30min pärast, et kas auto müüdud või mitte. Vastas mulle kurvahäälega, et okei.

Narvast tulnud huvilisteks olid siis 2 tüüpi, üks korralik ümar tõmmu mustlane vedela käepigistusega ning teine kiilakas kant parempoolse rooli ning Inglismaa numbritega E39'ga :D Autole tehti tiir peale, kiire proovisõit ning siis oli vist mustlasel telefoniotsas klient teiseltpoolt piiri kellele ülevaade tehti. Ja algas tingimine, alustuseks pakuti 3200€ kuna ainus "viga" mis nad leidsid oli tagavararatta puudumine :D Lasin naeru ning ütlesin, et 3700€ ning pole mõtet tingida. Niisiis lasti kõik summad kuni 3500€'ni läbi kuid vastasin alati, et 3700€ last price take it or leave it. Ok need ärikad jäid seljataha ning sõitsin Tallinna omadega kohtuma.

Ütleme nii, et parim kogemus venerahvusest härradega suheldes :hail Sõbralikud, viisakad, viskasid nalja (üks neist oskas Eestikeelt enamvähem). Tehti proovisõit ja autole ring peale, kiideti laoti raha pihku ning leping ja minekut. Sai veel 10mintsa juttu ka aetud maast ja ilmast. Ülivinged kutid :rokib

30min peale müüki helistas kolmas huviline, seekord Eestlane ning soovis samal päeval autot ära osta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 01:01 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Nii see alati on, et keegi ei taha, ning siis tahavad kõik ühel hetkel. Kas peale kuulutuse mitte-aktiivseks muutmist ka helistajaid tuli? Mul on tihti olnud, et siis hakkavad helistama, uurivad paljuga läks ja siis heietavad, et oleks rohkem maksnud... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 10:13 

Mul käidi Saabi vaatamas (2008a ehk siis midagi polnud viga, ka väiksemat mitte).

Tuli kohale X5 kus sees kolm naist. Terve 20min jooksul mis nad uksi kinni-lahti liigutasid ja mingeid arusaamatuid asju otsisid, oli kogu jutuks alguses öeldud "tere". Siis taheti prooviringi - sõitsime ümber Maksimarketi korra, tulime autost välja, vaatas veel ringi ja tuli viimane lause "ma helistan siis kui huvi tekib". Isegi head-aega ei öeldud :D.

Suht kummaline oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 16:37 
Kasutaja avatar

Endal ka kokkupuude tilkuriga.Müün E39-t.Pühapäeva lõunal helistab, et tuleks õhtupoole vaatama.Sai kohtumine kokku lepitud.Ilmus kohale, tegi paar tiiru ümber auto, vahtis kapoti alla ja tegime proovisõitu.Jutu järgi talle kõik auto juures sobis.Hinda lasin 200 eurikut 3000.- alla kuna kapott vajab iluravi.Siis soovis vennike minna ülevaatuspunkti autot loksutama.Olin nõus kuna masin on tehniliselt heas korras.Jutt jäi, et lähme teisipäeval loksutama.Esmaspäeva lõunal helistab ja ütleb, et :" juhul kui auto ennem maha müüd, siis ole kena ja anna mulle teada".Ma vastasin et olgu.Ja no tilkur helistab siiamaani. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 17:09 

Ilmselt leidis midagi paremat ,sest sellise summa eest neid E39 ikka väga palju valikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 17:20 
Kasutaja avatar

Ma müüsin Astrat 600€. Nii kui hinna 600 peale lasin oli auto24 postkast umbes, ning ka telefon punane. Seltskond oli ikka üsna kirju. Kes tahtis, et ma sõidaks kuskile Kohilasse näitama jne. Kes tegi omapoolse huumori pakkumise. Lõpp tulemus oli see, et kui sõitsin otse laevalt maha. Ootas huviline mind sadama statoilis. Tegin ka kohapeal uue kindlustuse ning huviline oli kindel mida ta ostab, mul olid vead märgitud ja inimene kes sõiduki ostis oli ka mõistuse juures. Hüppas peale ning sõitsime Pärnu. Pärnus tõstsin oma kodinad ja kohvri masinast välja ning uus omanik asus tagasi teele pealinna. Väga kaiff on selliste inimestega diili teha. Rääkisin kõik ära mis ma oskasin auto kohta rääkida ning inimene oli oma ostus kindel. Hea kogemus ses suhtes. Tilkurid ajavad harja punaseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2013 17:34 
Kasutaja avatar

loen siin ja mõtlen, et kas al. kümnetonnise auto müügiga on ka pidevalt selliseid seiklusi nagu vahetuspakkumised jalgrataste vastu, kohale mitte ilmumine jms. tilkurlusega?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis