Eile käisin Carstopis tõstuki peal selle pilliga. Kahjuks ei olnud sealne töömees just eriline proff. ( vabandused tema ees, kuid sellise mulje ta mulle jättis. ) Seletasin talle ära, et mismoodi mul see kupatus siis ees krõksub ja kuidas suure kiirusega värisema hakkab. Keerutas seda ratast seal nii ühtepidi kui ka teistpidi. Vaikus! Seletasin talle ka, et nii keerutades on üsna ebatõenäoline kui seal miskit krõksub. ( Siis peaks pooltelg / otsad omadega üsna küpsed olema juba. ) Sest kui sõida ja gaasi lisada siis rakendub ka antud detailidele jõud. ( Puhas enda loogika muidugi ). Diagnoosiks pandi siis, et välimine poolteljeots läbi, samuti üks õõtsapuks paremal pool läbi. Vasaku poole oma on näha, et vahetatud ja kenasti terve. Nüüd nagu jääbki kripeldama, et ostan selle välimise poolteljeotsa ära. Ning peale vahetust selgub, et hoopis sisemine küpse. Need poolteljeotsad maksavad märksa rohkem kui tanklates olevad lõhnakuused ja nii lampi neid vahetada pole ka väga mõtet mu arust? ( lemförder u.65€ ) Õõtsapuks usutavasti ei maksagi midagi. Miks aga lukksepp endast mulle mingit head muljet ei jätnud, oli see, et mehe kraevahele tilkus jahutusvedeliku. Kuid mulle ta seda ei öelnud, et a´la tuleb vaadata kust läbi ajab vms. Pühkis peoga kaela puhtaks ja suundus tagasilda heebliga väänama.

Igatahes jahutusvedeliku laseb läbi eest paremalt poolraami juurest kuskil. ( Koguneb raami alla ja siis see leke moodustab ajapikku tilga ning mingi aeg suundub see maapinnale. ) Pole küll suur leke, kuid kardan et mõni voolik/klamber on väsinud ajapikku. Jahutusvedeliku veidi paisupaagist kaob. ( Põhjus nüüd teada. ) Muidu autot on isegi remonditud ja hooldatud nagu näha. Sest sillaosas on jubinaid vahetatud ja seda oli ka näha. Aga nagu arvata oligi, siis antud raha eest on eelmine omanik siiski katalüüsmuundurid omale võtnud. Sest on pandud otsetorud, ning keevitus näis nii vinge ja värske justkui enne ostu oleks masin keevitusest otse minule toodud.

Ja kuna küünlad vajavad ka vahetust ( veidi võbiseb tühikäigul ja peenestades pole minek päris see mis olema peaks. ) Siis ei maksa imestada miks mul tagant mingit tumedat suitsu võib visata. Küll aga ei saand ma aru kus kohas sellel need lambdad asuvad. Kas peaks nad olema enne või peale katalüsaatoreid? Igatahes küttekulu on normis ja ei tähelda muid anomaaliad.
Katsun leida mõne asjaliku vana, kes mul Reedel/Laupäeval vajalikud jubinad ära vahetab. Siis peaks tehniline pool muretu olema ja tuleb hakata kosmeetika poolt veidi parendama. ( Esmalt esitiivad vahetusse. Ja siis vaatab kust mida värviga paremaks kannatab teha. Ülevärvida kogu kupatust küll ei kannata kuidagi. )